igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo To apr 26, 2005 2:51 pm

po mojem pa se lahko siddharta primerja s komerkoli, tud preko naših meja.. že prej je en tudi napisal za Majo Slatinšek, da je dobra.Res je, punca res obvlada stvar!!!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To apr 26, 2005 3:03 pm

Maja slatinšek je res kar v redu,ampak to ni glasba, ki bi se prodajala.sej imamo kvalitetne glasbenike ampak to ne gre v prodajo.pri nas se prodajajo razne helene blagne,sidharta,magnifico,slaki,avseniki in to je skor to.večina ostalega je minimalna prodaja(pirati) in manjšim glasbenikom je težko sploh začeti nekaj ustvarjati, ker ni nobenega dobička.zakaj bi plačal 3500 če lahko skoraj isto kvaliteto poslušam za 50 sit?
če kdo misli da je južnjaška muzika primitivna in da dec joka v mikrofon kako trpi zarad babe+en igra harmoniko drug pa sintesizer, naj gre na ceco v tivoli.
dj-je pa puste na stran, ker so čist neki druzga in so top v tej sceni

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] To apr 26, 2005 5:45 pm

Vuso je napisal/-a:če kdo misli da je južnjaška muzika primitivna in da dec joka v mikrofon kako trpi zarad babe+en igra harmoniko drug pa sintesizer

:lol:

Sej me je sram, sam točno takšno predstavo mam o narodni muski naših bivših sodržavljanov..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Sr apr 27, 2005 7:27 pm

Čist tko by d pot...a ne...tele dve špelce tut ne poznata več... :roll:

Odkar sta "pevki" (ya right) ne jebeta nobenga 5%.... vcas smo pa use skp delal...ma vse...prasice uglavnem...mrs!!! :evil:

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso Sr apr 27, 2005 11:20 pm

domzalcan21 je napisal/-a:Čist tko by d pot...a ne...tele dve špelce tut ne poznata več... :roll:

Odkar sta "pevki" (ya right) ne jebeta nobenga 5%.... vcas smo pa use skp delal...ma vse...prasice uglavnem...mrs!!! :evil:

A ni una mal bol okrogla nekje iz kamnika?baje je preden je bila pevka kar "radodarna" :D
jebemti kaj sem iz lj :D
kaj bi pa ti počel z špelcama.se pogovarju kaj z avtom narest al se zdravnike igral 8)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če apr 28, 2005 7:51 am

domzalcan21 je napisal/-a:Čist tko by d pot...a ne...tele dve špelce tut ne poznata več... :roll:

hehehe, kaj namoco si ga al kaj :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Če apr 28, 2005 9:24 am

mah ena je kle is SPBja iz domžal...sej pravm, folka u domžalah ne pozna več...k da je ne vem kaka lepotica, k nima push up modrca ji pa use visi do popka...k pa nima pudra gor, je pa k strasilo...prov zamerla se mi je zadnjic, k me je en kolega iz male sole pozdravu... (zdej njen "manager") ona p nic...oz sta ble obe...jao majko mila, prov tepu bi jih!!! :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če apr 28, 2005 10:58 am

domzalcan21 je napisal/-a:mah ena je kle is SPBja iz domžal...sej pravm, folka u domžalah ne pozna več...k da je ne vem kaka lepotica, k nima push up modrca ji pa use visi do popka...k pa nima pudra gor, je pa k strasilo...prov zamerla se mi je zadnjic, k me je en kolega iz male sole pozdravu... (zdej njen "manager") ona p nic...oz sta ble obe...jao majko mila, prov tepu bi jih!!! :evil: :evil: :evil:

Ah dej no kaj se zdej razburjaš okol tega - baba ma zihr polno glavo vsega - tko pač je, a boš kej bolj spal če bi te ful pozdravila in ne vem kaj - forget it pa je; sej ni tvoja bivša :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a anel18 Če apr 28, 2005 4:04 pm

heheheheheheheheheheeheheh aajd
anlee

mugen
Novinec

Napisal/-a mugen So maj 07, 2005 8:18 pm

hop marinka pridi greva v galop!!!!!!!!!
Slika

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze So maj 07, 2005 9:21 pm

eno od teh dveh pič.k doskrat vidm v fitnesu! hude sta obe sam muska bemu boga kdo ju je uču pet! :D
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM So maj 07, 2005 9:39 pm

J.Blaze je napisal/-a:eno od teh dveh pič.k doskrat vidm v fitnesu! hude sta obe sam muska bemu boga kdo ju je uču pet! :D

A hodiš v Domžale v fitnes? 8)

mikeD
Nov uporabnik

Napisal/-a mikeD So maj 07, 2005 10:27 pm

Courage™ je napisal/-a:naj povem nekaj glede teh scen, ker upam da bom nekoč tudi sam na kaki sceni, čeprav najraje na kaki tuji :)

v glavnem, tak je to.

naj mi nekdo najde take primitivce na kakih tujih scenah, naj mi nekdo najde take ljudi na hrvaški sceni, al pa nemški. najbol bizarna stvar na nemški sceni sta bla daniel kublbuk pa šnapi krokodil, pred tem pa se jaz ne spomnim da bi kaki murkoti obstajali.

folk v sloveniji uspe na način da šokira folk. sestre nebom komentiral, fredy je bil itak muha enodnevnica, uspel pa je zaradi folka ki se mu je smejal na internetu, murko je šou po fredijevih stopinjah, atomik harmonik pa so uspeli zato ker njihova glasba gre v uho. vsak ko je nalit pa se začne brizgalna brozga začne skakat sem pa tja .. čeprav so besedila amaterska muzika pa prav tako.

zakompliciranih pesmi več v sloveniji nihče ne dela, ker folk ne vidi razlike med fredy milerjem in pa recimo majo slatinšek, ki ima neverjetni potencial, ampak ji to prav nič ne pomaga.

sicer pa, scena naj bo kaka je, zaradi tega ker so taki ljudje na prvih mestih lestvic noben ne more prodret nikamor.

ja upam da ti bo uspel, sam če boš doživel uspeh v tujini še ne smeš pozabit rodne dežele. :D
kar se pa tiče rep glasbe oziroma hiphop in R&B (sklepam iz avartarja), je bila pa na začetku tudi zelo primitivna, vsaka druga beseda je bila "B", sedaj se stanje rahlo izboljšuje.
z narodno zabavno muziko ni nič narobe tko kot s kero koli drugo zvrstjo dokler je delana na nivoju, torej zaradi atomik harmonik ne blatite potem celotne narodno zabavne scene, ker nekateri slo izvajalci le te imajo ogromen spekter glasov in odlično igranje na inštrumente, in tudi besedila nekaj sporočajo.
narodno zabavna glasba večinoma govori o ljubezni do družine, rodne zemlje in podobnih motivih niso besedila neka strašna filozofija in razmišljanja o smislu bivanja, ampak še razumeš besedilo v siršem pomenu govorijo pa prav o tem.

mikeD
Nov uporabnik

Napisal/-a mikeD So maj 07, 2005 10:36 pm

Courage™ je napisal/-a:stari pa kaj ti primerjaš DJe z glasbeniki ?!??!

ne me smejat no prosim. Pa glih prej sem napisal da nea meči vsega povezanega z glasbo v en koš...

ko tok govoriš o glasbi in o zvrsteh kaj če bi pol raje kr uporabil besedno zvezo glasbena kultura ali glasbena umetnost, ali kar umetnost ali kar kultura.

zakomplicirana besedila kul tistim ki sedejo, atomik harmonik ni za cankarjev dom ali za dan državnosti ali kaj podobnega na veselici se hočjo ljudje zabavat ne pa razmišljat o smislu bivanja, nesrečni ljubezni, neuslišani ljubezni.....

kul da so različne zvrsti, ljudi je več kot 6 miljard, držav je več kot 200, jezikov je več kot 50, zakj se pol obremenjujete z takimi stvarmi, smo v EU je dost placa in dost kultur da se slovenci zgobimo, ne pa da se v taki majhni državi medsamo skor požremo od zavisti in sovražnosti.

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 2:28 am

mikeD je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:stari pa kaj ti primerjaš DJe z glasbeniki ?!??!

ne me smejat no prosim. Pa glih prej sem napisal da nea meči vsega povezanega z glasbo v en koš...

ko tok govoriš o glasbi in o zvrsteh kaj če bi pol raje kr uporabil besedno zvezo glasbena kultura ali glasbena umetnost, ali kar umetnost ali kar kultura.

zakomplicirana besedila kul tistim ki sedejo, atomik harmonik ni za cankarjev dom ali za dan državnosti ali kaj podobnega na veselici se hočjo ljudje zabavat ne pa razmišljat o smislu bivanja, nesrečni ljubezni, neuslišani ljubezni.....

kul da so različne zvrsti, ljudi je več kot 6 miljard, držav je več kot 200, jezikov je več kot 50, zakj se pol obremenjujete z takimi stvarmi, smo v EU je dost placa in dost kultur da se slovenci zgobimo, ne pa da se v taki majhni državi medsamo skor požremo od zavisti in sovražnosti.
:bow se strinjam. domžalčan21, kaj se razburjaš za tisto blondo špelo/al pa špelco, važn je, da gremo mi še kej na biljard. :twisted: :P
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov