In jest sm bil computer freak... eh

Mi boste ze povedal

vesolc je napisal/-a:a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
![]()
tomaz40 je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
![]()
JAOOOO men tut to napiše. Kako pa veš katera je prava grafična, ker jo moram itak zamenjat.
Ps2 in Honda-car je napisal/-a:Najbolj ga je zihr špilat z orginalni joystickom ps2, rabiš še konverter, vse skup 12k, pro stvar.
svarci je napisal/-a:Ps2 in Honda-car je napisal/-a:Najbolj ga je zihr špilat z orginalni joystickom ps2, rabiš še konverter, vse skup 12k, pro stvar.
Ej, a potem z joystickom lahko tud naprimer držiš 50% gas, ni skos na ful, a ne. Sej to je analogna zadeva? Pa tud zavijanje - recimo lahko malo dodaš joystick in to ni isto, kot na tipkovnici, ko pomeni pritisnjena tipka obrat volana na ful? Če je tko, pol bo pa treba en joystick ubodt...
killah bee je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
![]()
JAOOOO men tut to napiše. Kako pa veš katera je prava grafična, ker jo moram itak zamenjat.
Radeon 9800PRO, še vedno huda
za male pare pa dobiš , če najdeš Nvidia Titanimum4200, tud še vedno hitra kljub njeni starosti![]()
drgač za vse pa rabite grafične karte ki podpirajo DX6(nism siguren) , DX7 pa sigurno in naprej gor
ice je napisal/-a:Ok, debata je tukej o simulaciji RBR, ne o konzolnih drkalicah, stick to it please.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost