igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Ne nov 07, 2004 12:44 pm

fantje sam Ombre na Viču je pa zakon

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Ne nov 07, 2004 12:51 pm

CiCn je napisal/-a:fantje sam Ombre na Viču je pa zakon

Eh pretemno je v Hombretu. Potem se pa dogovoriš s punco pri belem dnevu na kofetku, pa te srat prime :?
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Ne nov 07, 2004 1:03 pm

Alfa-boxer je napisal/-a:

Eh pretemno je v Hombretu. Potem se pa dogovoriš s punco pri belem dnevu na kofetku, pa te srat prime :?

to je res ja

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Ne nov 07, 2004 1:17 pm

S|icKeR je napisal/-a:hehe, vidm da maš izkušne :P glede sexa in kar vsega kar je povezano s tem sm bl konzervativn člouk. tko da mi gre najbl na falus k vidš u diskaču, da mudel pičko rajca tm sred diskača. mislm... no sj ql, lah da jih to vzburja, javni kraji pa to... pa naj grejo na stranišče. mislm....
pa sj razumem se nardi. si koma, drug dan se nč ne spomnš... :pij: sam problem je k majo kle u fanu al pa kle pr nas u africi čist use poslikan, tko da skor usako pizdarijo ujamejo.
p.s.: sam 2 lezbi je pa prou užitk u diskaču gledat :vc

Pr nas v africi že dolg ni blo prave pičke not... ;>> Razen 15letnic..

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne nov 07, 2004 8:03 pm

to se itak strinjam no. jz sm mislu tko, da če kako pizdarijo nardiš al pa si koma pijan, te skor usak vid. poglej glivarja naprimer :lol: mudel bil tok koma, da je u gatah na balkonu plesou, pol so pa mogl h mercatorju po voziček it, da so ga lah dumu dubil :P

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury Ne nov 07, 2004 8:53 pm

acid je napisal/-a:ko sem jaz bil nazadnje v Fan factory-ju to je blo pred cca dvemi leti je blo ql, ni blo kake pizdarije one plesalke so ble gate trgajoče :DDD folk pa je tak slikal tako bi bli na modni reviji. Drugač pa muska pa ostalo je blo super. Pa takrat si mogo obvezno pokazat onemu debelemu stricu zuni osebno :D Edino ko smo prišli ven je bla pred diskoteko racija pomojem ker je blo zun policajev ko smetja. No mi smo se samo odpelali.

Majstr FF je šele 1 leto odprt. :lol:
Kdor drugemu jamo koplje, tudi slepa kura zrno najde!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne nov 07, 2004 9:24 pm

cury je napisal/-a:
acid je napisal/-a:ko sem jaz bil nazadnje v Fan factory-ju to je blo pred cca dvemi leti je blo ql, ni blo kake pizdarije one plesalke so ble gate trgajoče :DDD folk pa je tak slikal tako bi bli na modni reviji. Drugač pa muska pa ostalo je blo super. Pa takrat si mogo obvezno pokazat onemu debelemu stricu zuni osebno :D Edino ko smo prišli ven je bla pred diskoteko racija pomojem ker je blo zun policajev ko smetja. No mi smo se samo odpelali.

Sej sem napisal cca 2 leti ker se ne spomnim točno :oops: Samo pomojem je pa že več kot eno leto odprt ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne nov 07, 2004 9:38 pm

acid je napisal/-a:
cury je napisal/-a:

Sej sem napisal cca 2 leti ker se ne spomnim točno :oops: Samo pomojem je pa že več kot eno leto odprt ;)

Mislim, da eno leto, k so mel predkratkim obletnco...se pa lahk motim ;)
There is no time...

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Ne nov 07, 2004 9:44 pm

ne, se ne motš maš kr prov so mel pred kratim prvo obletnico....

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne nov 07, 2004 10:12 pm

All of ya are busted :wink:

The topic will now close :twisted:

PiLLLko wins :woohoo

Lp PiLLLe

p.s mal neumesn post :D

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Po nov 08, 2004 4:30 am

Alfa-boxer je napisal/-a:Pozdravljeni.

Najbolj bedno je pa, ko pecaš dve v lokalu k sta vsaj polnoletni, pa prideta tvoja znanca oz. kolega, pa se začneta dret okrog kot otrok pa se vmes med tabo in njiju uštulta (swiftrider and co. :evil: :evil: :D , dont do this again). Pa lih v zagonu sem bil (lih nehu sem prejšnji dan z eno :? )

LP Jaka

Če si uno mislu zapecat pa itak bolš da sm se umes postavu :P

Pa hombre je zakon, ne me jezit, nism jst kriv če si vedno zbereš žensko neke čudne nacije :lol:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 Po nov 08, 2004 4:44 am

Prevelka gužva zmerm!
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po nov 08, 2004 10:51 am

Hm guzva?!?!?

Franci na Belanciiiiiiiiiii :woohoo

lp PiLLLe

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 08, 2004 12:19 pm

Mare9mm je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:ej nebivedu, greva?

prideva tja, se nama pipike prlimajo
:cry :cry :cry
Modela taprava! Sej so mlade punce, ampak niso slepe. Tko da vidva kr ostanta na amateur-pages.com al kjer kol da vama že miška po ženskah opleta. U Lublan še modeli iz Grosupla težko svoj naglas mim bejb prešvercajo, pol bo pa toti Regy osvaju Lublanske Mladoletnice. Pa stari, one sploh ne vejo kaj je to Hjundaj, to če ni gor 4 x krogec(Audi) al pa BMW, nimaš šans, spljoh. Pejt raj u Štuka ne en dobr točn Union, pa calm down. Resno, tamali se ga majo u Lublan fajn. Mi smo vse to zamudil. K sem jst bil gimnazijc, so ble moderne široke hlače al pa grunge look. O minikah in petah sem lahko samo sanju. Takrat mi je blo res sam "thank god for dial-up internet!" :twisted: Zdej pa bolš, da ne greš mim kakšne gimnazije. K, da si v teenie heaven pršu. Čeprov v Lublan res respect dam KMŠ, yeah, that's right, Klub Mariborskih Študentov. Punce tm not so zakon, čeprov so tipsoni študenti res pathetic. To kr grab, pa pijan k svina tm utruja ženski,... :roll: Tko da, če si vsaj kukr tok normaln, si tm not car. Tja pejte, ne pa v Fun-a. ;)

Sinko sej ni problem tja pridt z novim bemflnom al pa z audijem, problem nastane pol k te hočjo zapret zaradi pedofilije. Tem smrklcam bi lahko bil fotr - pa ne da se zajebavam, ampak resno - to je vse po 15, 16 let mlajš od mene.
Samo je pa še nekaj - tut če bi mel dnara na kile, nebi mel bmw al pa audi-ja - pač mi ni za to da bi mel tak avto - tko da imam srečo, da mi oblasti nč ne morjo k mladoletnice ne padajo name.
Pa če kdo rad obija spomine - včasih smo bli u Kroku stalno - dom svobode u šentvidu - to je bilo 15 let nazaj - takrat so bli v lublan vsaj še žuri, dons je pa samo preseravanje pa zaničevanje - podn od podna.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po nov 08, 2004 12:33 pm

RegY je napisal/-a:ej nebivedu, greva?

prideva tja, se nama pipike prlimajo, nobene besede rečene, prvo samo... kolk si stara? če je pod 20, mrrrrrrrrrrrššššššššššššš

Boš šou kr sam domov, če boš mel tak mišljenje :wink:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po nov 08, 2004 12:36 pm

men fun ni všeč...bil tam 1x,še kr dobr žur, dobr sem se ga odlomu, ampak nazaj me več ne bo...zakaj?......ambient in folk v k*rcu...enostavno to ni to...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po nov 08, 2004 12:46 pm

Da bi bil jest tvoj sinko, bi bil najbrž problem. Nisem pa nč slabga mislu. ;)(Sam ti pa RegyMladoletniceF**ker, mi u bistvu ne delujeta glih kot big pimps.)
Tud jst sm pred 10 leti hodu u K4(ne, ne ob nedelah), Palmo, Nexus, zadne cajte pa res ne vem kam bi u Lublani šel. Je pa tud med mano in temle na slikah vsaj ene 10 let razlike, tko da bi moj pick up line tud lah bil "who's your daddy?" 8)

Naj se otroci zabavajo. Blagor jim. :P
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 08, 2004 1:00 pm

Mare9mm je napisal/-a:Da bi bil jest tvoj sinko, bi bil najbrž problem. Nisem pa nč slabga mislu. ;)(Sam ti pa RegyMladoletniceF**ker, mi u bistvu ne delujeta glih kot big pimps.)
Tud jst sm pred 10 leti hodu u K4(ne, ne ob nedelah), Palmo, Nexus, zadne cajte pa res ne vem kam bi u Lublani šel. Je pa tud med mano in temle na slikah vsaj ene 10 let razlike, tko da bi moj pick up line tud lah bil "who's your daddy?" 8)

U palmo si hodu??? Ql jst sm bil tam skor vsak petek, kadar nisem bil v Kroku, K4 je bil ponavad četrtek pa soboto, Pa B52 tut ni bil za odmet. Pa občasno bivši turist dokler nam policija ni prepovedala delat štale tm, redarji itak niso upal nč.
Ob sobotah je bla scena k si kupu 2 litrce - eno si zeksal drugo lepo počasi pil da te je prbilo pol pa u K4 pa si se usedu pod projektor in pogledal ene 3 filme pa skos lepo konstantno še kak pirček pil( to je trajal ponavad do 1h, k se je full folka not nabral, ko je blo pa filmov konc pa na plesišče se znoret do konca pa še kako domačico skadit vmes, pol pa dam ob 7h zjutri na prvo enko k je šla u nedeljo zjutraj proti dravljam. Kje so tisti cajti - dons pa sama droga med mladimi. Pa privat žurke so ble take da je sam cviček pa pir teku u potokih - mogoče kaka domačica, drgač pa nobene druge droge pa pogal se je full, dans pa še normalno plesat ne morjo revčki če ne čvaknejo kvsaj enga XTC-ja.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po nov 08, 2004 1:14 pm

Mare9mm je napisal/-a:Da bi bil jest tvoj sinko, bi bil najbrž problem. Nisem pa nč slabga mislu. ;)(Sam ti pa RegyMladoletniceF**ker, mi u bistvu ne delujeta glih kot big pimps.)

PALMA - ZAKON! To so res bli cajti, ja...

Kar se pa štirke ob nedeljah tiče:
Bil ponedeljek frej, s kolegom pa študirala, kaj bova v nedeljo zvečer. Začel me je prepričevat, da greva v "šterko" - valda sem se upiral, nakoncu pa le popustil. Lahko vam povem, da večjega vsesplošnega žura ne pomnem! Res, folk totalno sproščen, noben te ne gleda postran, skratka dogaja na polno! Sem pa 100%, da notri ni vač kot 40% homosexualcev in homosexualk, pa še to, da je bil edini stik z njimi ta, da mi je en gej plačal drink, kljub temu, da sem mu razložil, da sem hetero - brez kakršnegakoli problema.
Slika

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider To nov 09, 2004 4:43 am

Men je bil pa največji žur v kra-kraju ko je to še bil kra-kra (kakih 4-5let nazaj). Tam sm prvič umrl od alkohola, tam sm se zabavu brez alkohola, tam sm največ lubic grel, tam sm še devičnost zgubu :P . Mal ljudi je blo high pa fensi (beri krneki kar sploh ni), pa bil je res žur.
Mah sej nevem, mogoče zato k mi je takrat pač najbolj dogajal :)

Zdej pa oh, kolk sm jst ql pa ne vem kaj... nažalost je pa velik (seveda ne vse) takih punc bol neumnih pa še sex z njimi je dolgočasn, tko da...
Mene drgač čist nč ne mot da je folk zrihtan (kvečjemu obratno), ampak pretvarjanje-u-3krasne-ne-vem-za-koga mi je pa res neki čudaškega.

Ko grem u globala ne vem al bi bruhu al bi se smeju.
Razn ob sredah mi tam kdaj dogaja... :oops:

P.S. horse, sej ql K4 pa to :?

Joke :D

Ln
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov