S|icKeR je napisal/-a:hehe, vidm da maš izkušne :P glede sexa in kar vsega kar je povezano s tem sm bl konzervativn člouk. tko da mi gre najbl na falus k vidš u diskaču, da mudel pičko rajca tm sred diskača. mislm... no sj ql, lah da jih to vzburja, javni kraji pa to... pa naj grejo na stranišče. mislm....
pa sj razumem se nardi. si koma, drug dan se nč ne spomnš...sam problem je k majo kle u fanu al pa kle pr nas u africi čist use poslikan, tko da skor usako pizdarijo ujamejo.
p.s.: sam 2 lezbi je pa prou užitk u diskaču gledat

acid je napisal/-a:ko sem jaz bil nazadnje v Fan factory-ju to je blo pred cca dvemi leti je blo ql, ni blo kake pizdarije one plesalke so ble gate trgajočefolk pa je tak slikal tako bi bli na modni reviji. Drugač pa muska pa ostalo je blo super. Pa takrat si mogo obvezno pokazat onemu debelemu stricu zuni osebno
Edino ko smo prišli ven je bla pred diskoteko racija pomojem ker je blo zun policajev ko smetja. No mi smo se samo odpelali.
cury je napisal/-a:acid je napisal/-a:ko sem jaz bil nazadnje v Fan factory-ju to je blo pred cca dvemi leti je blo ql, ni blo kake pizdarije one plesalke so ble gate trgajočefolk pa je tak slikal tako bi bli na modni reviji. Drugač pa muska pa ostalo je blo super. Pa takrat si mogo obvezno pokazat onemu debelemu stricu zuni osebno
Edino ko smo prišli ven je bla pred diskoteko racija pomojem ker je blo zun policajev ko smetja. No mi smo se samo odpelali.
Majstr FF je šele 1 leto odprt.
acid je napisal/-a:cury je napisal/-a:acid je napisal/-a:ko sem jaz bil nazadnje v Fan factory-ju to je blo pred cca dvemi leti je blo ql, ni blo kake pizdarije one plesalke so ble gate trgajočefolk pa je tak slikal tako bi bli na modni reviji. Drugač pa muska pa ostalo je blo super. Pa takrat si mogo obvezno pokazat onemu debelemu stricu zuni osebno
Majstr FF je šele 1 leto odprt.
Sej sem napisal cca 2 leti ker se ne spomnim točnoops: Samo pomojem je pa že več kot eno leto odprt
Alfa-boxer je napisal/-a:Pozdravljeni.
Najbolj bedno je pa, ko pecaš dve v lokalu k sta vsaj polnoletni, pa prideta tvoja znanca oz. kolega, pa se začneta dret okrog kot otrok pa se vmes med tabo in njiju uštulta (swiftrider and co.![]()
![]()
, dont do this again). Pa lih v zagonu sem bil (lih nehu sem prejšnji dan z eno
)
LP Jaka
Mare9mm je napisal/-a:RegY je napisal/-a:ej nebivedu, greva?
prideva tja, se nama pipike prlimajo![]()
![]()
![]()
Modela taprava! Sej so mlade punce, ampak niso slepe. Tko da vidva kr ostanta na amateur-pages.com al kjer kol da vama že miška po ženskah opleta. U Lublan še modeli iz Grosupla težko svoj naglas mim bejb prešvercajo, pol bo pa toti Regy osvaju Lublanske Mladoletnice. Pa stari, one sploh ne vejo kaj je to Hjundaj, to če ni gor 4 x krogec(Audi) al pa BMW, nimaš šans, spljoh. Pejt raj u Štuka ne en dobr točn Union, pa calm down. Resno, tamali se ga majo u Lublan fajn. Mi smo vse to zamudil. K sem jst bil gimnazijc, so ble moderne široke hlače al pa grunge look. O minikah in petah sem lahko samo sanju. Takrat mi je blo res sam "thank god for dial-up internet!"Zdej pa bolš, da ne greš mim kakšne gimnazije. K, da si v teenie heaven pršu. Čeprov v Lublan res respect dam KMŠ, yeah, that's right, Klub Mariborskih Študentov. Punce tm not so zakon, čeprov so tipsoni študenti res pathetic. To kr grab, pa pijan k svina tm utruja ženski,...
Tko da, če si vsaj kukr tok normaln, si tm not car. Tja pejte, ne pa v Fun-a.

Mare9mm je napisal/-a:Da bi bil jest tvoj sinko, bi bil najbrž problem. Nisem pa nč slabga mislu.(Sam ti pa RegyMladoletniceF**ker, mi u bistvu ne delujeta glih kot big pimps.)
Tud jst sm pred 10 leti hodu u K4(ne, ne ob nedelah), Palmo, Nexus, zadne cajte pa res ne vem kam bi u Lublani šel. Je pa tud med mano in temle na slikah vsaj ene 10 let razlike, tko da bi moj pick up line tud lah bil "who's your daddy?"![]()
Naj se otroci zabavajo. Blagor jim. :P
Mare9mm je napisal/-a:Da bi bil jest tvoj sinko, bi bil najbrž problem. Nisem pa nč slabga mislu.(Sam ti pa RegyMladoletniceF**ker, mi u bistvu ne delujeta glih kot big pimps.)
Tud jst sm pred 10 leti hodu u K4(ne, ne ob nedelah), Palmo, Nexus, zadne cajte pa res ne vem kam bi u Lublani šel. Je pa tud med mano in temle na slikah vsaj ene 10 let razlike, tko da bi moj pick up line tud lah bil "who's your daddy?"![]()
Naj se otroci zabavajo. Blagor jim. :P

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov