RegY je napisal/-a:jebesh to... kaj pa cheati?
CiCn je napisal/-a:iLLoGiC je napisal/-a:moj sošolec mi jo ju3 prnese,tak da sem ju3 zapečaten pred ekranom :P
aja, jaz mam athlon 1800+ pa navit na 3200, pa grafo mam tud GF4 MX440 samo je tud navita da je recimo MX500 :P RAM-a pa mam 512...
Demo špila kot po maslu...
Dvomim pa da je za original treba kaj več no... Sej je isto sranje, samo da je tam pač več možnosti
Pa boš povedu če ti dela,ker jest na svojmu kompu še kr dol ulečm pa ulečm ampak gre.sm pa dobu učeri zvečer en cd pa mi je napisal kao ne more prenest fajl sm reku ok je** ga bomo dobl drug cd grem po drug cd k enmu drugmu frend prnesm dam ista p*****, pa dam en cd enmu frendu mu isto ne dela. Ali je možnost,da je kšna zaščita da dela sam na kompu unmu k je dol potegnna al kwa je k dvomm da ne je kj druzga.. Vidm da bom mogu kr lpo počakat da se mi da dol
iLLoGiC je napisal/-a:s tem readme.txt fajlom sem eml jaz tezave pri instalaciji demota. pa sem pol nekak racunalnik preprical da je sploh ne rabim...![]()
v tvojem primeru pa ne vem kaj bi se dalo naredit, ker mas to datoteko na cd-ju in je tam pac ne mores popravit itd.
probaj si od nekoga sposodit cd na katerem je ta datoteka...
acid je napisal/-a:Men se pa install ustavi pr 73% a kdo ve kaj bi lahk blo narobe neki support\en-us\ readme.txt mapa je error pa tudi na cdju je ne gre odpret zapeko sem pa samo burn image oba cdja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov