Lesane Parish Crooks je napisal/-a:TomyBoy2 je napisal/-a:,pa še offtopic---je že gdo na pc špilu Race driver 2?ker sm že 100000000 krekov probu,pa izklaplu cdrome ,pa svašta pa mi ni ratal,in tud ne poznam človeka k bi mu......no bil je enkrat en brihtn da je uštimu,pol......pol ga pa prpelemo k frendu pa ni nč novga pokazu. kao "nevem?!zdej bi mogu delat"
Okej to je to
LP
Kennman je napisal/-a:Cizi je napisal/-a:Jaz sem glih zdajle v dilemi. Al bi si privošču fedre za svoj avto ali GT4.
fedre.
za spil se mal pocakaj, pa ti ga bo kak kolega preko mule dol potegnu. fedrov se pa ne da zastojn dobit. razen ce jih drpnes![]()
![]()
TomyBoy2 je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Cizi je napisal/-a:Jaz sem glih zdajle v dilemi. Al bi si privošču fedre za svoj avto ali GT4.
fedre.
za spil se mal pocakaj, pa ti ga bo kak kolega preko mule dol potegnu. fedrov se pa ne da zastojn dobit. razen ce jih drpnes![]()
![]()
Lol iz Mule dol potegnu, ta je pa bosa. Original zasede 9.6 G, tudi če jim ga uspe zripat na DoubleLayer DVD ne gre. Obstajajo pa na netu ene tri različne verzije in nobena od njih ne dela. Upam da jim bo uspelo, samo dvomim. Če jim pa bo , bo to zelo okrnjena verzija glede na original.
P.S
Fedre lahko počakajo, je zunaj še slabo vreme.
shishqo je napisal/-a:Špil dobim v soboto, mam pa eno vprašanje: dons sem se mal v big bengu zajebaval
v arcade mode-u, pa mi nekaj ni bilo všeč.....
Mislim, lahko, da se je kdo zajebaval z konfiguracijo tipk na tistih stej plejšnih,
ampak nisem mogel avta pogleda od zunaj, ko sem ga vozil. Drugače itaq vozim
z notranjim pogledom, je pa kul kdaj pa kdaj avtomobil pogledat od zunaj.....
Nej mi en reče, da se motim.....da se avtomobil seveda da pogledat od zunaj....ne vidim razloga, zakaj bi bilo to onemogočeno.....
thx
s_mande je napisal/-a:shishqo je napisal/-a:Špil dobim v soboto, mam pa eno vprašanje: dons sem se mal v big bengu zajebaval
v arcade mode-u, pa mi nekaj ni bilo všeč.....
Mislim, lahko, da se je kdo zajebaval z konfiguracijo tipk na tistih stej plejšnih,
ampak nisem mogel avta pogleda od zunaj, ko sem ga vozil. Drugače itaq vozim
z notranjim pogledom, je pa kul kdaj pa kdaj avtomobil pogledat od zunaj.....
Nej mi en reče, da se motim.....da se avtomobil seveda da pogledat od zunaj....ne vidim razloga, zakaj bi bilo to onemogočeno.....
thx
Nekdo je sigurno spremenil konfiguracijo tipk,ali pa tudi ne.Pogled spremenis na tipki TRIKOTNIK,nevem zakaj nebi slo,saj ima GT4 moznost vec pogledov kot predhodnice.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov