igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
peroa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a peroa Sr apr 20, 2005 10:31 am

lublancan je napisal/-a:
woolff je napisal/-a:V mojem avtu se policist nikoli ničesar ne bo dotaknil, niti slučajno pa bilo kaj iz njega vzel. Te sreče pri meni ne bo imel.

stvar mu boš ti dau
če ne bo lepo kar sam uzeu (lahko pregleda avto, če ima utemeljen sum)
če se boš kej upiru te bo lepo aretiru, zarad oviranja postopka
avto ti pol okol obrnejo
in kaj boš naredu? nič

Sum kaznivega dejanja? Kakšen utmeljen sum kaznivega dejanja ma on tle?
Pol bo naslednjič policaj pr men na vratih pozvonil in rekel, ja jest mam utemeljen sum kaznivega dejanja, vam bom vse CD-je zaplenil in hišo na glavo obrnil?

Bullshit!!!

Sorry, ampak to pr nobenmu sodniku ne bi šlo skoz. Zadevo daš odvetniku in policaj eno disciplinsko faše pa je stvar rešena.

Sploh pa ne vem če še noben ni slišal za iTunes ali kaj podobnega.
Tam žal ne moreš dokazila na policijo prnest.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če apr 21, 2005 8:17 pm

mam kr velik cdjov v avtu in ce bi to men naredu, bi mu vse tiste moje cdje fuknu dol po cesti, zacev bi jh lomt brcat skakat, reku Hvala in nasvedenje in su rikverc in senkrt cez cdje, pa do komandirja in bi mu reku vklenite me ogrozal sem promet ker sem imel cd na mp3je v radiju. Z tem radijem lahko poslusam mp3je samo petje moje mame.

A ce bi imu namest disece smrekce, naprimer eno hrusko obeseno, bi ti jo zaplenu in bi mu mogu prnest racun katerega porekla je Rsje tepka

:roll:
Slika Slika

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Če apr 21, 2005 8:23 pm

peroa je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:
woolff je napisal/-a:V mojem avtu se policist nikoli ničesar ne bo dotaknil, niti slučajno pa bilo kaj iz njega vzel. Te sreče pri meni ne bo imel.

stvar mu boš ti dau
če ne bo lepo kar sam uzeu (lahko pregleda avto, če ima utemeljen sum)
če se boš kej upiru te bo lepo aretiru, zarad oviranja postopka
avto ti pol okol obrnejo
in kaj boš naredu? nič

Sum kaznivega dejanja? Kakšen utmeljen sum kaznivega dejanja ma on tle?
Pol bo naslednjič policaj pr men na vratih pozvonil in rekel, ja jest mam utemeljen sum kaznivega dejanja, vam bom vse CD-je zaplenil in hišo na glavo obrnil?

Bullshit!!!

Sorry, ampak to pr nobenmu sodniku ne bi šlo skoz. Zadevo daš odvetniku in policaj eno disciplinsko faše pa je stvar rešena.

Sploh pa ne vem če še noben ni slišal za iTunes ali kaj podobnega.
Tam žal ne moreš dokazila na policijo prnest.

lahko ti zaplenijo tako vse CDje, kot tudi disk na kompu če obstaja sum kaznivega dejanja... če te dobijo z avtorsko zaščitenimi programi/igrama/muzko, katera ni original se ti ne piše dobr. majo pa kr strge zakone za to.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če apr 21, 2005 8:25 pm

ja...ampak ali je imel v tem primeru utemeljen sum kaznivega dejanja??? ne verjamem :?

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Če apr 21, 2005 8:26 pm

lublancan je napisal/-a:
Asterix je napisal/-a:Kolkor vem, za lastno uporabo lahko maš ti kaj hočeš. Z avtorskimi pravicami je pa prepovedano razmnoževati, javno predvajati in prodajati. Ni to nekako tako?
Pa to je tak joke, po moje.

:roll:

musko morš kr lepo kupt in met račun oz. potrdilo
to velja za lastno poslušanje in za javno predvajanje (v tem primeru rabš še dovoljenej)
piratski cdji so prepovedani in jih ni dovoljeno posedovati in/ali poslušati in/ali razmnoževati naprej
kolkšne so kazni ne vem, se mi ne da iskat

aja pa neke omejitve so glede "varnostnih kopij" in pretvarjanje v druge formate zapisa

Za lastno poslušanje imaš lahko zripane cedeje...noben ti ne more težit tko k če poseduješ travo....sam se lohk fiksaš itd...
....zadeva zaključena

Uporabniški avatar
peroa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a peroa Če apr 21, 2005 8:57 pm

Kaj je tukaj sum kaznivega dejanja?

Poslušanje muzike na lastnem radiju v lastnem avtu? Mislim to je bullshit?
A če boš prdno v avtu bo on imel sum kaznivega dejanja in bo lahko preiskal avto?
Sum mora bit res utemeljen, da lahko on preišče avto, tukaj pa jest tega žal ne vidim in mislim, da tudi noben sodnika utemeljengea suma nebi in ne bo videl.

A če mam jest na zadnjem sedežu avta vrečke s cotam, bo on rekel, da ima utemeljen sum, da sem jih ukradu v trgovini. A mi jih potemtakem lahko zapleni?
Kako debilno lahko to še postane? :roll:

Za to se gre. :roll:

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 Če apr 21, 2005 8:59 pm

TiLeNkO je napisal/-a:to je pomojem mal fake zgodba :shock:

COUNT ME IN!!!!! MA NI MOGOCE DA SE JE TO ZGODIL NEMA TIH PARA!!!
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a puhko Če apr 21, 2005 9:04 pm

Fanje za take stvari so inšpekcijske službe, policija jim pa nudi asistenco, če za to zaprosijo!
In če ni ta zgodba za nos prvlečena, POLJ je ta policaj en navaden k****n, ki je mogoče pol leta v policiji in ni imeu kaj drugega delat! Mogel bi it delat na LJ center, pa mu nebi take bedarije krožle po glavi! škoda na je u isti službi :roll: :roll:
Zaradi takih nekaj posameznikov v SLO policiji, ima celotna policija sleb ugled!
ŽALOSNO AMPAK RESNIČNO :!:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če apr 21, 2005 9:05 pm

Men se tut zdi totalno fake, ampk dobr no.

Drgač pa. Tudi v mojem avtu se mi policist ne bo čez šipo avta stegnu brez naloga! Niti pod razno, raj vse odvetnike prekličem kot jih mam, kot pa da bo kdorkol men brez naloga kakorkol po avtu šaru.

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Če apr 21, 2005 9:32 pm

vsaki mp3 cd si imenujte kot marica mix1,2,3,4 itd....

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če apr 21, 2005 10:51 pm

saj res... ne rabi za to preiskovalnega naloga?
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če apr 21, 2005 11:26 pm

lahko bi temu tako rekli. pa verjetno da so potem bolj v igri se kaksni kriminalisti kot pa prometnik, ki te je z loparckom ustavil :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport Pe apr 22, 2005 8:15 am

On potrebuje nalog za poseg v tvoj avto :P . Samo če hoče odpreti sovoznikov predal potrebuje nalog sodišča :wink: .
Edin kar lahko naredi, da pregleda tisto kar lahko vidi (hitri pregled).
Torej vsi CD-ji ki so skriti v sovoznikovem predalu ali magari v MP3 playerju(očesom ne vidni policistom) so nezakonito zaseženi.
Se pravi pokliči odvetnika :bere in potem naj si policaj išče kakšno drugo službo :EE
I feel very Olimpic today

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Pe apr 22, 2005 8:21 am

mah dvomim v to, ker dosti krat vidim kako kakim ljudjem pri kontroli zvečer pregledajo cel avto, pa pregledajo vse, pritljažnik, pod sedeži itd. itd.
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas So apr 23, 2005 7:32 am

rečte da snemate iz www.musicload.de

komad se plača ca. 1,29€
lahko neomejeno poslušaš, na cdje lahko 5x spečeš, neomejeno pa lahko na mobile playere kopisar (kot mp3 predvajalnik itd...)

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So apr 23, 2005 11:31 am

Ce je to res, v kar dvomim, bi mu jst lepo pustil da si ga gre iskat u avto pol bi bil pa 1 mesec najmanj brez place pa se cd bi mi vrnl... (utemeljen sum smrdljivca iz tacna ne pomeni nic, kljub temu da si fafki domisljajo da je lahko utemeljen sum pac njegova ocena situacije )

M3: to kar si omenil se res na zalost dogaja ker folk ne pozna svojih pravic. Ce se to zgodi tebi, povej policaju da to da si ti njemu sumljiv, si na sumljivem placu, mas sumljivga bmw ipd. ni dovol da ti pregleda avto (razn ce mas na vidnem mestu v avtu kaj kar bi lahko poskodoval njega al pa tebe). Tko da ce je tak mudonja naj poklice dezurno sodnico da mu da nalog, ki ga pa seveda ne bo dobil. Tko da folk prosim ko vam hocejo tko pregledat avto ne dovolit, da se nehajo ti strumfi obnasat kot kavboji(ob pregledu obvezne opreme npr. lahko recete policaju da se odmakne da ne gleda v prtljaznik)

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To maj 03, 2005 9:46 pm

puhko je napisal/-a:Fanje za take stvari so inšpekcijske službe, policija jim pa nudi asistenco, če za to zaprosijo!
In če ni ta zgodba za nos prvlečena, POLJ je ta policaj en navaden k****n, ki je mogoče pol leta v policiji in ni imeu kaj drugega delat! Mogel bi it delat na LJ center, pa mu nebi take bedarije krožle po glavi! škoda na je u isti službi :roll: :roll:
Zaradi takih nekaj posameznikov v SLO policiji, ima celotna policija sleb ugled!
ŽALOSNO AMPAK RESNIČNO :!:

puhek????policaj puhek???
ammm če si to res ti...pol samo ššššt! ;) ker ti si šele pravi biser.bi reku da si "počasen" pa pa da si mal "special".bi rekla moja mati: bister si ko gosti sok.sploh pa do teh šnelkurs policajev nimam niti malo spoštovanja (še šolanje za zidarja traja dalj časa :roll: ).sploh pa z takimi pooblastili (oz. vzamejo si jih...)
litr bencina, litr olja ;)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov