Ja glede špila...prvi vtis so bli slabi ker zgleda ko igranje na avtomatu al pa kakšni konzoli, to sem se zdej že privadil. Grajam pa seveda naslednje reči; nerealna vožnja, drifta ga neki na silo, res skregano z fiziko ki jo poznamo. Naslednja reč je pomankljivost nastavitev zvoka predvsem jakost motorja in odseva ceste se ne da naštimat. Kar je pa v prednosti pred NFSU-jem je to da se lahko voziš podnevi, brez dvoma nova izkušnja in seveda avto se lahko razbije, na začetku je zanimivo popravljat, kasneje postane že nadležno. Glede avtov, približno ista paleta, nobenih revolucij na tem področju. Rihtanje avta je pa dokaj skromno (cca. pol manj kot v NFSU), dobra lastnost je da se avto lahko proda ne glede al je spedenan al ne cena je približno ista, če ne celo ista. Bil sem pa presenečen nad izbiro alu platišč, res lepi modeli. Glede kontrol, upravljanja, slabo slabo, cel čas se matram z pravo nastavitvijo gumbov na gamepad-u. Že samo premikanje po menijih zna biti težavno, seveda se pa privadiš. Če zaključim, špil je zanimiv ker je drugačen od Undergrounda resda ne glih ne vem kako, ampak če vam je bil všeč NFSU potem bo tudi ta, v to sem prepričan. Aja še to, da ne bo kakšnih kritik na to moje pisanje, naj opomnim da so le uvodni občutki igranja te igre, lahko da sem se kje zmotil, lahko se pa kasneje izkaže za boljšo igro al pa slabšo bomo vidl, definitivno pa ne bo tak uspeh kot je NFSU.