igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 16, 2006 8:44 pm

če ne druzga hočmo tut pokazat, da ni vse primitivizem, da je ogromno truda vloženga v nekatere avte.. sicer pa ja, če pač noče odstopt od tega, kar prav, čeprou ni res pa prou :P brezveze gont naprej ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 9:29 pm

eclipse_R je napisal/-a:če ne druzga hočmo tut pokazat, da ni vse primitivizem, da je ogromno truda vloženga v nekatere avte.. sicer pa ja, če pač noče odstopt od tega, kar prav, čeprou ni res pa prou :P brezveze gont naprej ;)

lp
prou :P :P :P
kinkyllama & Yoni fun club ...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jul 16, 2006 9:35 pm

no do zdej smo spisal 4 strani jamranja zato ker je dec popluvu show a če bi pa reku kok je blo hudo pa kok je mela una hude joške pa kere hude 14"-ke je mel un na rumeni celici pa pa kok mu je sedu pir na uni vročini bi bil pa največji car.Jest mu še zmeri dajem prav ker meni odkrit povedan je bil všeč prvi show v grosuplju ostalo je pa samo kopija tega (vse isto,nič novga)pa ne vem kdo je prej gor napisu da nas ne moreš primerjat z nemci ker nas je pač manj jest nism govoru o številu vozil ampak o predelavah naših in nemških vozil kjer je pa velika razlika ker pri nas ne vem če bi na prste obeh rok lahko naštel ljudi ki so se spustil predelovat motorje svojih vozil ampak ne z čipanjem ampak govorim o poštenih predelavah(kot dela krapež svojega forda,ker tam bo mel fant kej pokazat) če pa greš ti u A3M in kupiš pol trgovine in jo zmečeš na avto pa ne vem no to zna nrdit že vsak srednješolc ampak pol so pa car ko maš gor en aluwing ki na avto po možnosti sploh ne paše ampak važn da je pa en ornk avspuh ki po tleh drajsa pa gremo na show ma dejte nehat no

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Ne jul 16, 2006 9:47 pm

čare je napisal/-a:no do zdej smo spisal 4 strani jamranja zato ker je dec popluvu show a če bi pa reku kok je blo hudo pa kok je mela una hude joške pa kere hude 14"-ke je mel un na rumeni celici pa pa kok mu je sedu pir na uni vročini bi bil pa največji car.Jest mu še zmeri dajem prav ker meni odkrit povedan je bil všeč prvi show v grosuplju ostalo je pa samo kopija tega (vse isto,nič novga)pa ne vem kdo je prej gor napisu da nas ne moreš primerjat z nemci ker nas je pač manj jest nism govoru o številu vozil ampak o predelavah naših in nemških vozil kjer je pa velika razlika ker pri nas ne vem če bi na prste obeh rok lahko naštel ljudi ki so se spustil predelovat motorje svojih vozil ampak ne z čipanjem ampak govorim o poštenih predelavah(kot dela krapež svojega forda,ker tam bo mel fant kej pokazat) če pa greš ti u A3M in kupiš pol trgovine in jo zmečeš na avto pa ne vem no to zna nrdit že vsak srednješolc ampak pol so pa car ko maš gor en aluwing ki na avto po možnosti sploh ne paše ampak važn da je pa en ornk avspuh ki po tleh drajsa pa gremo na show ma dejte nehat no

Kar se tiče avtoakustike smo evropsko zelo konkurenčni, če ne vrjameš si lahko pogledaš malo na avtoakustika.com. E emmi kar nekaj ljudi med 3 na evropskem v različnih klasah, mislim da si lastimo 2 svetovna rekorda v db dragu, tako da ne nabijaj vsepočez. Kar se tiče stajlinga je pa tud blo nekaj lepih uvrstitev v avstriji če se ne motim...modri bmw 850i itd....Kar gre nam v nos pa ni to kok je kater avtowhow dobr, ampak da smo modelu vsi po vrsti ki smo ljubitelji avtomobilizma, alkohola, dobrih bejb primitivci!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jul 16, 2006 9:51 pm

govorim o tuningu j**e se men za avtoakustiko!

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 9:53 pm

čare je napisal/-a:no do zdej smo spisal 4 strani jamranja zato ker je dec popluvu show a če bi pa reku kok je blo hudo pa kok je mela una hude joške pa kere hude 14"-ke je mel un na rumeni celici pa pa kok mu je sedu pir na uni vročini bi bil pa največji car.Jest mu še zmeri dajem prav ker meni odkrit povedan je bil všeč prvi show v grosuplju ostalo je pa samo kopija tega (vse isto,nič novga)pa ne vem kdo je prej gor napisu da nas ne moreš primerjat z nemci ker nas je pač manj jest nism govoru o številu vozil ampak o predelavah naših in nemških vozil kjer je pa velika razlika ker pri nas ne vem če bi na prste obeh rok lahko naštel ljudi ki so se spustil predelovat motorje svojih vozil ampak ne z čipanjem ampak govorim o poštenih predelavah(kot dela krapež svojega forda,ker tam bo mel fant kej pokazat) če pa greš ti u A3M in kupiš pol trgovine in jo zmečeš na avto pa ne vem no to zna nrdit že vsak srednješolc ampak pol so pa car ko maš gor en aluwing ki na avto po možnosti sploh ne paše ampak važn da je pa en ornk avspuh ki po tleh drajsa pa gremo na show ma dejte nehat no
...dobro imel sem na več avtomobilih predelano glavo - povečane kanale pa večje ventile pa drugačne odmične pa olajšane vztrajnike pa menjane karburatorje ali injektorje pa turbino z več pritiska pa cevi iz trših materialov da se ne razširijo pa cevi zavor menjane z tistimi teflonskimi z jekleno mrežo čez pa dirkalno zavorno olje pa druge čeljusti diske ploščice druge mortizerje narejene nagibe na kolesih distančnike nižje širše gume na feltnah iz lažjih materialov z širokim kanalom večje izpuhe nižane glave povarjene karoserije dodane nosilce stabilizatorje in jeklene ojačitve pa kak spojlerček na riti vozila spuščena vozila na profi amortizerjih ... pa nikoli nisem prišel v skušnjavo da bi pljunil kako prireditev ;) . Meni marsikaj ni všeč samo verjetno če ne bo kakega spektakla zraven kot je Drag ali drift me enostavno ne bo tam ... Pa tako predelane avtomobile ima več ljudi kot si lahko zamisliš samo jih pa nihče skoraj ne kaže ... ljubosumno jih skriva edino kdaj pa kdaj kakega vidiš v akciji po delih avtoceste kjer ni kamer :P :P :P L.p. Mad
Zadnjič spremenil Mad, dne Ne jul 16, 2006 9:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jul 16, 2006 9:58 pm

no ti si eden

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Ne jul 16, 2006 9:59 pm

čare je napisal/-a:govorim o tuningu j**e se men za avtoakustiko!

Avtoshov koper je bil prioritetno organiziran zaradi avtoakustike in potem zaradi stajlinga, kje si vidu ti kakšen tuning? Sicer pa je tudi dovolj avtov stunanih v slo, kako so pa europsko primerljivi pa nimam pojma...lastniki pa so večinoma na forumu, tko da se bodo že sami javl....zdej sm pa jst na off....ti pa najbolš da se preseliš v švabarijo bomo vidl kok jih boš pol hvalu k boš za njih gor navadn čefur....

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 10:02 pm

čare je napisal/-a:no ti si eden
ja in v Kopru jih imam med kolegi precej pa niti enega ni bilo - opa pardon dva sta bila na show-u - Gregor in Aleš ... ...SAMO Trije živijo v krogu 500 m okrog moje hiše - JEBIGA L.p. Mad

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Ne jul 16, 2006 10:05 pm

Me pa zanima nekaj...kater je pa tvoj tuning dosežek in kaj si pripomogu h kvalitetnejši tuning sceni v slo?

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Ne jul 16, 2006 10:05 pm

Ne razumem, ka morjo eni tko veselo pljuvat vse povprek?! Osebno sem bil v Kopru prvič in nimam nobene posebne zamere. Res je, da je večino stvari že blo 1000x videnih, ampak tako pač je! Mal se razgledaš, pofotkaš kar ti je všeč, če ti kak avto ni všeč pogledaš stran pa greš naprej...vmes na kako pivo, če si v Kopru se pa še mal okopaš!
Vstopnine ni, sili tudi nihče nobenga ne, tko da če komu kaj ni všeč lahko mirne volje odide! Kje je zdj tuki problem?
Če pa grem pogledat stunan avto, počekirat muzko in lepa dekleta sem pa že kar primitivc? :roll: Svašta!

Je pa tko kot je že nekdo rekel...osebno ne maram gasilskih veselic, gay parad, rave party-jev,...pa vseeno nobenga ne zmerjam z primitivcem ali kako drugače!
LP
GiGi

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jul 16, 2006 10:06 pm

yurchek je napisal/-a:
čare je napisal/-a:govorim o tuningu j**e se men za avtoakustiko!

Avtoshov koper je bil prioritetno organiziran zaradi avtoakustike in potem zaradi stajlinga, kje si vidu ti kakšen tuning? Sicer pa je tudi dovolj avtov stunanih v slo, kako so pa europsko primerljivi pa nimam pojma...lastniki pa so večinoma na forumu, tko da se bodo že sami javl....zdej sm pa jst na off....ti pa najbolš da se preseliš v švabarijo bomo vidl kok jih boš pol hvalu k boš za njih gor navadn čefur....
in ti si zdej hud dej mal smanji doživljaj sej pravm če bi pa tip pohvalu show bi se pa ta debata najbrž končala nekje na sredi druge strani a ne

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 16, 2006 10:08 pm

najbrž ne, pomojem bi ga popljuvali še vsi, ki so ga že do polovice 10. strani ;) kot je v navadi za vsak avtoshow..

pa ko se pritožujete, da na vsakmu showu gledate ene in iste avte. Kaj pa naj druzga? poglejte kok nas je slovencev? Kaj nej bi te k razkazujejo, vsakič cel avto prefukal, da bi bli usakič različni? Nemčija je pač tok velka, da je tut na avtoshowih dost več ljudi in avtov..

Pol naj bo pa en avtoshow na leto in to bo to.. se prikažejo vsi, ki jih to zanima pa je rešeno..

lp
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jul 16, 2006 10:16 pm

Jaz se zavedam da je avtoakustika cela mala znanost zase .. brez skrbi.Ampak na žalost je dejansko tak da če gledamo generalno, je dalec najvecji faktor kdo bo zmetal vec denarja za to.Če predpostavimo seveda da se tega ne grejo ravno amateriji in si pomoje skoraj vsak resni avtoakustičar zna zmontirat sistem tako da čimveč iztisne iz njega.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 16, 2006 10:22 pm

In kako stoji stvar pri stylingu?

lp
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 10:23 pm

eclipse_R je napisal/-a:najbrž ne, pomojem bi ga popljuvali še vsi, ki so ga že do polovice 10. strani ;) kot je v navadi za vsak avtoshow..

pa ko se pritožujete, da na vsakmu showu gledate ene in iste avte. Kaj pa naj druzga? poglejte kok nas je slovencev? Kaj nej bi te k razkazujejo, vsakič cel avto prefukal, da bi bli usakič različni? Nemčija je pač tok velka, da je tut na avtoshowih dost več ljudi in avtov..

Pol naj bo pa en avtoshow na leto in to bo to.. se prikažejo vsi, ki jih to zanima pa je rešeno..

lp
...Vedno sem mislil da je Autoshow zbirno mesto ljudi ki jih to zanima - pri nas prihaja do enega paradoksa - da razen razstavljalcev izgleda ni prisotnega skoraj nikogar ki bi ga to kaj sploh zanimalo ali kaj ?... pa sej show je zato da se folk druži da se dobi spet da si izmenja mnenja da se zabava in pobere izkušnje in informacije še ostalih ljudi na sceni ... jaz sem v SG-ju videl Štajerske kolege pa Gorenjske kolege se srečal z nekaterimi po dolgem času videl nekaj lepih stvari in dobil par kontaktov ... razen tega, da nisem bil do konca ker sem moral nazaj domov po dolžnosti nimam pripomb pa tudi drznil se jih ne bi dati ... pejte raje kričat na tiste gor po občinah ki nam pijejo kri in nič ne delajo pa tiste v vladi :P :P :P ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 10:33 pm

yurchek je napisal/-a:

Me pa zanima nekaj...kater je pa tvoj tuning dosežek in kaj si pripomogu h kvalitetnejši tuning sceni v slo?
...Če si z tem mislil mene - vsakemu, ki je nekaj iskal in se obrnil name sem pomagal z info ali tudi konkretno sicer profesionalno si ne morem privoščiti da bi kaj več delal ker vsak ki sem mu kaj rihtal skoraj je dobil delo šenkano (dokler sem še kaj delal) ker vem kako je bilo pri meni ko sem bil šmrkavec pa so me jebali in lupli ... to je moj prispevek k sceni - poznam vse, kar se splača poznat in te bom usmeril tam kamor ti bodo lahko naredili kvaliteten poseg za pošteno ceno ... in material dobim dosti ceneje kot drugi, ker sem na sceni že x let in če kaj rabiš tukaj lahko vprašaš ... mislim, da sem pripomogel dovolj ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jul 16, 2006 10:36 pm

Pri stylingu lahko mas dnar pa bos nareo polomijo tudi ce si klepar,mehanik,licar in mas znanje rihtanja avtov se to ne pomeni da bo avto uspesen.
Pri muziki pa ce zans zmontirat pa mas dnar ne mores sfalit.
Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jul 16, 2006 10:39 pm

yurchek je napisal/-a:

pa kva je s tabo a si ti kej grdga jedu dons čez mad-a nism nč reku pravim da je on eden izmed tistih redkih ki je mel zadevo tunano a pa a zdej moraš pa met kakšen dosežek da lahko pljuvaš ali hvališ kakšen show dej zdej se pa samo še spomn da na to temo lahko odgovarjajo samo tisti ki imajo najmanj 16" feltne na avtu in ki so se peljali vsaj 220 km/h dej ne prbiji takih bolanih

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo Ne jul 16, 2006 10:57 pm

Moje mišlenje je tko če imamo denar pa če si lahko to privoščimo zakaj nebi to počeli vsak ima svoj hobi ali veselje mislim da je vseskup bolje kot pa da bi se drogirali pol bi spet meli kaj za napisat.... bolje bit gluh kot mrtev.... če pa koga to moti pa se pač naj obrne stran ....
Audi.... zakon!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov