igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če dec 07, 2006 7:17 pm

Pugi ne delaj offtopicov :/:o:/

:D

Drugace pa so strosek ja . Semizdi da mi gre iste denarja za avto kot punco :lol:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če dec 07, 2006 7:32 pm

To ni offtopic, prašam ga v kakšnih rovtah to živi, da pozna enega tipa k ma resno punco in še 3 za tko.
Al pa se sam jest v taki družbi giblem :)
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če dec 07, 2006 11:40 pm

mala_golazn je napisal/-a:ok....osebno bom povedala....zakaj tko gledate na nas? js recimo tipu ne pustim da mi nos darila,...ker se mi to osebno zdid lezenje v rit in celo podlo, se manj pa ga prosim za denar, ali ga celo izsiljujem.....

ce je njegova zelja zaka, lahko kdaj kaj pokloni, ampak v razumni ceni.....

nismo vse take za kakrsne ns mate ;) ;) ;) ;) ;) ;)

edit: in ja soncek....tudi mestne punce znamo bit vredu....ce ste tudi fantje vredu do nas..... ( sploh pa so take cash pi..e samo nekatere posameznice, med dkatere se nikoli nisem, se ne, in se nocem nikoli uvrscati)....ze nad samim dejstvom, da pri svojih borih 15 letih delam preko studentskega servisa ob mojem prostem casu (ki ga ni veliko zaradi sole ter treningov), da si lahko kaj privoscim malo vec (ne mislim celo zivljenje se hraniti ter kupovati oblek na racun materinih zuljev), ti lahko pove veliko o tem, kako dandanes nekatere razmisljamo...

;) ;) ;) ;) ;) ;)

lp

Ok, poznam kr neki punc in se popolnoma strinjam s teboj nekatere so precej navite na denar "kao če maš str avto te ne bo nobena marala, če maš pa nov avto za cca 5 milio. se pa nekatere kr limajo gor" poznam "kolegata" k je doživel tako situacijo.
Drugač pa spodobi se, da nisi tako škrt to ljubljene osebe in jo na vsake tok časa presenetiš z darilom, ali pa jo pelješ v začetku spoznavanja v kino,na večerjo v kakšn romantičen lokal kasneje pa se posvetiš že resnim situacijam( resna zveza,resne debate kako in kaj , kako naprej, še kasneje morda že poroka, otroci.........ampak danes dobit ljubljeno osebo ni lahko in tud vem kako je bilo pri meni .
Uf če boš pa gledov kok koštajo punce pol pa bolš da jo nimaš le zakaj si potem na tem svetu,če tako razmišljaš. Pač košta vsak stvar ja eni bodo pa P**da delal za tist pofuk*n avto več kot 5 let namest, da bi imel romantično življenje le kaj ti bo pleh.

lp
Zadnjič spremenil sonček, dne Če dec 07, 2006 11:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če dec 07, 2006 11:41 pm

Pugi je napisal/-a:To ni offtopic, prašam ga v kakšnih rovtah to živi, da pozna enega tipa k ma resno punco in še 3 za tko.
Al pa se sam jest v taki družbi giblem :)

ja halo jest živim v rovtah ja veš tle so punce res krasne.
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 08, 2006 1:05 am

Pa fest pu hnoj smrdejo kenede. Senik party rox :P

Dons tud samski stan ni zaston edin če si totalno v celibatu. Če nis trpi gsm račun pa kondomi tud niso pocen. Tukej pa recimo dejansko pridejo v poštev tabletke za zmanjšanje stroškov, tko k une tabletke k jih daš v benz, da maš manjš porabo. Še turbonator za na kardan rabš, pol pa navali :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 08, 2006 5:48 pm

Hehe, lej k en ni zastopu vica :P Hotu sm sam povedat da je takih kr dost. Ostalega pa nebi komentiral, je pa res da bi se lah vzdržal tok resnih komentarjev če me ne poznaš :D
Sam avtov pa res ne več posojat ;)
Slika

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe dec 08, 2006 11:20 pm

Zakaj ste premaknili v zabavni koticek? Zdaj se ljudje norcujejo namesto da bi napisali kaj pametnega.
Vprasanje je bilo resno.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider So dec 09, 2006 1:57 pm

BABE SO ŽLEHT! Če se ji pustiš te bo mela za copato! Ne za copato, za gliser!!!Dokler ti ne da, ji plačaš kako pjačo, kasneje ti jo pa itak ona, sam da boš z njo. :)
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So dec 09, 2006 11:43 pm

Da še jaz pristavim moje izkušnje:
-več ko imajo keša več te stanejo manj ko imajo keša bolj se dobesedno silijo da plačajo (vsaj jaz imam v večini primerov take izkušnje) tako da ponavadi ko vidim da začnejo nosit kake znamke pa kake blazne fancy torbice pa zadnja moda pa te fore, gre samo še po sistemu "stage exit left"

me pa moti ko pretiravajo z raznimi feminizmi itd. ko te grdo gleda če ji vrata odpreš, plašč podržiš itd. One so neodvisne ženske ko ne rabijo moškega da bi jih vrata odpiral
:roll: krneki
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne dec 10, 2006 1:33 pm

Zlato pravilo fantje: Moški gre vedno prvi v gostilno in zadnji iz nje...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne dec 10, 2006 4:40 pm

fantje, če jo imaš rad in če ima ona tebe je vredna vsakega tolarja ki ga zapraviš :P

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] To dec 12, 2006 1:08 pm

Sh3bO je napisal/-a:Zlato pravilo fantje: Moški gre vedno prvi v gostilno in zadnji iz nje...

:P
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Koliko stanejo punce?

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 1:23 pm

Blinder je napisal/-a:Pozdravljeni!

Zanima me, koliksen strosek predstavlja punca.
Ali je res, da razne vstopnine, pijace ipd placajo fantje? Ce ja, ali ni bolj pravicno, da placa vsak pol oz. vsak svoje? Kako gre kaj to?

Star sem 22, in tej podatki me zanimajo za meni primerne(pa tudi pogled v prihodnjost.... recimo ce bi imel 30 let) punce :)

Lp

Ojoj, tebe pa vidm, da so vzgojili narobe že v štartu :?

Koliko stane punca? Toliko kot jo navadiš in odvisno od tega ali živita skupaj ali se samo videvata. Poznam nekaj modelk, ki se pustijo "razvajat" in si dejansko dovolijo, da jim tip plačuje vse, od tamponov naprej, bodisi, da živijo z njim ali ne. Za bruhat :huh:
Smo pa punce, ki se že dooooolgo časa živimo same, ki ne prihajamo iz okolja, ki bi nam finančno nudil veliko. Torej poznamo pomen denarja, ampak ne za cunce in kavice, ampak za življenje. Če boš dobu eno tako, ti bo ostajalo veliko denarja :-P .

Pa želim ti srečno roko pri izbiri :twisted:

Pa še neki: jst blazno pogrešam kavalirje, ki odpirajo vrata, pridržijo plašč, ko se oblačim, ali stol, ko se vsedem....to kavalirstvo je že skor izumrlo. Če pa naletim na tipa, ki to obvlada, sploh pa kak mulc, uuuuuuaaaaauuuuu takoj dobi za pijačko :twisted:

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Če dec 14, 2006 11:50 pm

Verjetno se vsa dekleta zavedate, da smo fantje taki max. pol leta, kar je več, je gejevsko. Žal, tako to je...
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe dec 15, 2006 8:47 am

Tamara je napisal/-a:Smo pa punce, ki se že dooooolgo časa živimo same, ki ne prihajamo iz okolja, ki bi nam finančno nudil veliko. Torej poznamo pomen denarja, ampak ne za cunce in kavice, ampak za življenje. Če boš dobu eno tako, ti bo ostajalo veliko denarja :-P .

to je ze res... ampak plastiko "kvadratno" pa se vseeno rade vidite ;)
vseeno je pa tako, kolikor pustis toliko potem peljes naprej
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Pe dec 15, 2006 9:41 am

MacTron je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:Smo pa punce, ki se že dooooolgo časa živimo same, ki ne prihajamo iz okolja, ki bi nam finančno nudil veliko. Torej poznamo pomen denarja, ampak ne za cunce in kavice, ampak za življenje. Če boš dobu eno tako, ti bo ostajalo veliko denarja :-P .

to je ze res... ampak plastiko "kvadratno" pa se vseeno rade vidite ;)
vseeno je pa tako, kolikor pustis toliko potem peljes naprej

Ampak izključno svojo plastiko! Vsaj jaz. V življenju nisem uporabljala kartic drugega kot sebe. Ne metat vse v isti koš.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe dec 15, 2006 3:51 pm

Kaj pa če ponudi platinasto plastiko?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
*KAYA*
Novinec

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a *KAYA* Pe dec 15, 2006 10:26 pm

:lol: :lol: :lol:
Rada vas ima Kaychi :)=(:

Slika Slika Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov