Drugace pa so strosek ja . Semizdi da mi gre iste denarja za avto kot punco

mala_golazn je napisal/-a:ok....osebno bom povedala....zakaj tko gledate na nas? js recimo tipu ne pustim da mi nos darila,...ker se mi to osebno zdid lezenje v rit in celo podlo, se manj pa ga prosim za denar, ali ga celo izsiljujem.....
ce je njegova zelja zaka, lahko kdaj kaj pokloni, ampak v razumni ceni.....
nismo vse take za kakrsne ns mate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: in ja soncek....tudi mestne punce znamo bit vredu....ce ste tudi fantje vredu do nas..... ( sploh pa so take cash pi..e samo nekatere posameznice, med dkatere se nikoli nisem, se ne, in se nocem nikoli uvrscati)....ze nad samim dejstvom, da pri svojih borih 15 letih delam preko studentskega servisa ob mojem prostem casu (ki ga ni veliko zaradi sole ter treningov), da si lahko kaj privoscim malo vec (ne mislim celo zivljenje se hraniti ter kupovati oblek na racun materinih zuljev), ti lahko pove veliko o tem, kako dandanes nekatere razmisljamo...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
Blinder je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanima me, koliksen strosek predstavlja punca.
Ali je res, da razne vstopnine, pijace ipd placajo fantje? Ce ja, ali ni bolj pravicno, da placa vsak pol oz. vsak svoje? Kako gre kaj to?
Star sem 22, in tej podatki me zanimajo za meni primerne(pa tudi pogled v prihodnjost.... recimo ce bi imel 30 let) punce![]()
Lp
Tamara je napisal/-a:Smo pa punce, ki se že dooooolgo časa živimo same, ki ne prihajamo iz okolja, ki bi nam finančno nudil veliko. Torej poznamo pomen denarja, ampak ne za cunce in kavice, ampak za življenje. Če boš dobu eno tako, ti bo ostajalo veliko denarja.
MacTron je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Smo pa punce, ki se že dooooolgo časa živimo same, ki ne prihajamo iz okolja, ki bi nam finančno nudil veliko. Torej poznamo pomen denarja, ampak ne za cunce in kavice, ampak za življenje. Če boš dobu eno tako, ti bo ostajalo veliko denarja.
to je ze res... ampak plastiko "kvadratno" pa se vseeno rade vidite![]()
vseeno je pa tako, kolikor pustis toliko potem peljes naprej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov