ThaPunke je napisal/-a:Am ? Omfg i am so faking confused ! Ka vi sploh govorite ka se normalni ... Ahh js sem prasu kir avto je bol zmogljiv , ce je gdo lastnik od enga od the dveh autov , kak jih je kej vozit , kak je kej feeling so vzdrzljivi ... Kaka je kej maximalna hitrost Obeh .. Pa take stvari .. Lol briga mene kluk gre zavarovalnici pa reg pa servisi pa te fore pa gume lol ...
ThaPunke je napisal/-a:[O mo bog tole nemorem verjet .. Ka me razumes neki MAM DNAR DA REGISTRIRAM AVTO , MAM DNAR ZA SERVEIS , MAM DNAR DA SI LHK POLEG ZAVAROVANJA SE KASKO PRIVOSCIM , MAM DNAR DA SI KUPIM 8 GUM NAMEST 4 ... ka ti tu ni logicn .. ne razumem ka tu ne razumes .. Poglej ka sem napisu kere stvari me zanimajo .. Mislim . Ka mislis da nevem da je treba te stvari opravit dej poglej o cem govorim ..
ThaPunke je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Nehaj NFS spilat, pa prvo izpit za avto nared, pa se bomo pol pogovarjal, ce naus se bolj otrocji
Ti i pa fulll ves .. Dej tole je moj Post plz ce grez z njega dol ce nemislis recit neki Pametnega ..Hope is wasted on Hoples all i can say ..
ThaPunke je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Nehaj NFS spilat, pa prvo izpit za avto nared, pa se bomo pol pogovarjal, ce naus se bolj otrocji
Ti i pa fulll ves .. Dej tole je moj Post plz ce grez z njega dol ce nemislis recit neki Pametnega ..Hope is wasted on Hoples all i can say ..
ManIAK je napisal/-a:ThaPunke je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Nehaj NFS spilat, pa prvo izpit za avto nared, pa se bomo pol pogovarjal, ce naus se bolj otrocji
To je njegov post.. On je zloben in je rapers, tak da se pazi...![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov