igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
ThaPunke
Nov uporabnik

Napisal/-a ThaPunke Po feb 05, 2007 3:36 pm

Am ? Omfg i am so faking confused ! Ka vi sploh govorite ka se normalni ... Ahh js sem prasu kir avto je bol zmogljiv , ce je gdo lastnik od enga od the dveh autov , kak jih je kej vozit , kak je kej feeling so vzdrzljivi ... Kaka je kej maximalna hitrost Obeh .. Pa take stvari .. Lol briga mene kluk gre zavarovalnici pa reg pa servisi pa te fore pa gume lol ...

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po feb 05, 2007 3:40 pm

a je šole že konc?
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
ThaPunke
Nov uporabnik

Napisal/-a ThaPunke Po feb 05, 2007 3:44 pm

croma_man je napisal/-a:a je šole že konc?

No vidis .. Kr neki pises ka nemors pa odgovorit .. To tak pa ono tak .. Mam js dnarja dovol za registracio .. Ce bi hotu bi lhk strai tecnaru za Audi a4 ampak nocem ker bi mi pol sponasala non-stop .. Glej ni ti treba odpisat ce nemislis sledit temi ..

Uporabniški avatar
adamovc
Stalni uporabnik

Napisal/-a adamovc Po feb 05, 2007 3:45 pm

ThaPunke je napisal/-a:Am ? Omfg i am so faking confused ! Ka vi sploh govorite ka se normalni ... Ahh js sem prasu kir avto je bol zmogljiv , ce je gdo lastnik od enga od the dveh autov , kak jih je kej vozit , kak je kej feeling so vzdrzljivi ... Kaka je kej maximalna hitrost Obeh .. Pa take stvari .. Lol briga mene kluk gre zavarovalnici pa reg pa servisi pa te fore pa gume lol ...

Glej, napisal si, da se zanimaš za nakup avta in, ne boš verjel, avto je poleg nakupa potrebno še registrirati, zavarovati, pa tudi gume na vseh štirih kolesih so zelo zaželjene. Če te pa vožnja z avtom ne zanima oziroma ti je za denar vseeno, pa si kupi oba in primerjaj, ali pa si kupi kakšnega boljšega. Moč, pospeške in najvišjo hitrost obeh modelov pa si že znaš poiskati na internetu, kajne?

Uporabniški avatar
ThaPunke
Nov uporabnik

Napisal/-a ThaPunke Po feb 05, 2007 4:00 pm

[O mo bog tole nemorem verjet .. Ka me razumes neki MAM DNAR DA REGISTRIRAM AVTO , MAM DNAR ZA SERVEIS , MAM DNAR DA SI LHK POLEG ZAVAROVANJA SE KASKO PRIVOSCIM , MAM DNAR DA SI KUPIM 8 GUM NAMEST 4 ... ka ti tu ni logicn .. ne razumem ka tu ne razumes .. Poglej ka sem napisu kere stvari me zanimajo .. Mislim . Ka mislis da nevem da je treba te stvari opravit dej poglej o cem govorim ..

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po feb 05, 2007 4:24 pm

ThaPunke je napisal/-a:[O mo bog tole nemorem verjet .. Ka me razumes neki MAM DNAR DA REGISTRIRAM AVTO , MAM DNAR ZA SERVEIS , MAM DNAR DA SI LHK POLEG ZAVAROVANJA SE KASKO PRIVOSCIM , MAM DNAR DA SI KUPIM 8 GUM NAMEST 4 ... ka ti tu ni logicn .. ne razumem ka tu ne razumes .. Poglej ka sem napisu kere stvari me zanimajo .. Mislim . Ka mislis da nevem da je treba te stvari opravit dej poglej o cem govorim ..

kupi 156 GTA, novitec kit, da bo še mal več konjev, pospeški ubitačni
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1241687 takle motor more met tvoja alfa notr

ps: sploh nisi povedu kere motorje bi nej mel avti, kk ti nej mi tle o pospeških govorimo :lol:
podpis

Uporabniški avatar
ThaPunke
Nov uporabnik

Napisal/-a ThaPunke Po feb 05, 2007 4:33 pm

Glej hocem si kupit svoj avto . Situacija je mal zapletena men se pokojnina nalaga dokler se solam na banko .. Zaka bi ta kes zdvignu pol je to kr tak . Ce pa js kes zberem za en avto pa go bom znau cenit pa se bol cuvat .Pa se drugi bi rekl glej kk je uspesn sam si je prsparu .. Sparanje pa ne pomeni zdvigovanje dnarja z banke .. .. Eh bols zapret to temo ce nezna noben Povedat podatkov k jih rabim ..

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Napisal/-a kochar Po feb 05, 2007 4:49 pm

Kaj si sploh hotel? Podatke o pospeških dobiš na netu, ve se da vzdrževanje takega avta ni poceni, odločit pa se forumaši ne moremo namesto tebe.
Sodeč po prebranem pa se mi zdi da je le vprašanje tednov, koliko časa bo Alfa/Fiat v enem kosu :roll:
I'll be back.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po feb 05, 2007 4:57 pm

Dejte ze zapret to otrocarijo :roll: Sj ne mors verjet . :roll:
There is no time...

Uporabniški avatar
ThaPunke
Nov uporabnik

Napisal/-a ThaPunke Po feb 05, 2007 5:00 pm

Ne mislim tunat al pa kej podobnega .

Morm vedet kir avto je bol vzdrzljiv , kir se vam zdi boljsi , kak je maximalna hitrost ( to ni zaradi tega da bi biu pokjen na tuning al pa kej ) sam pac mam rad hitrosti tam ene 180 pa bi rad vedu kulk greta ta dva kej naj vec .. Kak se je kej feeling furat v njem ... Pa take stvari .. Ne mi pa govorit o zavarovalnici pa to stroskim zavarovalnice pa tega .. Lol ..

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po feb 05, 2007 5:02 pm

Nehaj NFS spilat, pa prvo izpit za avto nared, pa se bomo pol pogovarjal, ce naus se bolj otrocji
There is no time...

Uporabniški avatar
ThaPunke
Nov uporabnik

Napisal/-a ThaPunke Po feb 05, 2007 5:08 pm

Ronin je napisal/-a:Nehaj NFS spilat, pa prvo izpit za avto nared, pa se bomo pol pogovarjal, ce naus se bolj otrocji

Ti i pa fulll ves .. Dej tole je moj Post plz ce grez z njega dol ce nemislis recit neki Pametnega ..Hope is wasted on Hoples all i can say ..

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato Po feb 05, 2007 5:17 pm

:pop: :yum

smiselna al ne smiselna tema, je pa kr priljubljena vidim, hehe..

v zabavni kotiček pa nadaljujmo :wiihuu
Slika

fajn se mamo :)!

Uporabniški avatar
ThaPunke
Nov uporabnik

Napisal/-a ThaPunke Po feb 05, 2007 5:39 pm

Ze odloceno ema propada .. Alfa 156 prihaja .. bols da sm unga brezdomca prasu mi je bols razlozu k pa tale .. lol

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po feb 05, 2007 5:50 pm

ThaPunke je napisal/-a:
Ronin je napisal/-a:Nehaj NFS spilat, pa prvo izpit za avto nared, pa se bomo pol pogovarjal, ce naus se bolj otrocji

Ti i pa fulll ves .. Dej tole je moj Post plz ce grez z njega dol ce nemislis recit neki Pametnega ..Hope is wasted on Hoples all i can say ..

To je njegov post.. On je zloben in je rapers, tak da se pazi... :rofl :D

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Po feb 05, 2007 5:51 pm

ThaPunke je napisal/-a:

ok vidim da ti leži slovenščina sploh... :roll: pa na tem forumu že dolgo obstajajo ŠUMNIKI!!!!(š,č,ž)
p.s. pa zdj ko si povedu da maš tok dnarja si pa nov avto privošč!!!!
lp Robi

Uporabniški avatar
ThaPunke
Nov uporabnik

Napisal/-a ThaPunke Po feb 05, 2007 5:58 pm

Povej mi za avto da mi bo vsec da je do 5000 eu da je 2006 letnik pa da saj mal sportn al pa sminkersk izgleda pa ga bom kupu ...Se ti pravi .. mam dnar ampak ka mi koriti ce ga dokler nism 18 nemorm zdvignat

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po feb 05, 2007 6:24 pm

ManIAK je napisal/-a:
ThaPunke je napisal/-a:

To je njegov post.. On je zloben in je rapers, tak da se pazi... :rofl :D

Seveda, on je itak ZAJEBANI in bo šminkiral z avtom, pa ceprou nima izpita.

Ne, v tej temi pa res nimam nc pametnga za napisat, ker je sama tema padla na otrocji nivo, da ne omenim samega avtorja in njegovo "motherfuckingbitchassniggazonblockbronxstyledaonlywithblingbling" bedasto pisanje,mi bomo pa safr fural in nam bo bed ejga :roll:

Aja, pa tud anglescina ti ne gre kej prevec dobr sam tolk
There is no time...

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Napisal/-a ArminLegenda Po feb 05, 2007 6:51 pm

:/:o:/ Prvo se hvališ da maš nevem kolko denarja, potem pa v enem postu napišeš da si odprl temo da vidiš koliko goriva pokurita avta, :? Prvo se zresni mal, premisli 3x preden nekaj napišeš, piši razumljivo ter ne klobasaj v tri krasne. Bolje ti bi bilo da počakaš še teh par let, napolniš 18 ter narediš izpit

Uporabniški avatar
jadam007
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a jadam007 Po feb 05, 2007 7:39 pm

MATER STE TLE GOR USI GLUPI! ČLOVEK VAS UPRAŠA ZA PRIMERJAVO MED DVEMA AVTOMOBILOMA KER PAČ NEVE KAKŠNA STA! VI PA MU TLE GOR KLOBASATE NEKE NEUMNOSTI O ZAVAROVANJU TEHNIČNIH PREGLEDIH itd... POVEJTE MU KAJ JE BOLŠ NE PA SE NEKI PIZDIT GOR DA ŠE NI 18 STAR PA NEVEM KA ŠE USE, BOLI VAS K.U.R.A.C ODGOVORTE NA TIST KAR GA ZANIMA!

moderatorja pa prosim da temo ZAKLENE ker itak nima smisla!

LP adam
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov