igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Kako se počutim na štrajfixu u BTC-ju?

sproščeno
11
30%
nč se ne sekiram
12
32%
"no dej že no"
4
11%
čist sm žiučn
1
3%
model če ne boš hitr te povozm
9
24%

Skupaj glasov : 37

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po mar 12, 2007 6:08 pm

:cry :cry :cry Že dolg ni blo tko zabavne teme... :P

Sam res, da tkole človk pop**** če še isti trenutek ni po njegovem.... Hm hm...falotex...pokliči na +386 (0)1 561 31 67 . Pravjo, da zna še tko lesene pozdravt :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Po mar 12, 2007 6:09 pm

al pa če maš pr Koloseju še eno pralnico(zraven Žita)... :roll:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po mar 12, 2007 6:10 pm

Mislim ej falotex ti pa si en pacient da mu ni para.Si se sploh vprašal kaj imaš pod lasmi :?:
Jst osebno imam doma sam svojo malo ročno avtopralnico :D
Si pa pacient,ker te res noben ne sili,da greš avto prat v BTC.kot te tudi noben ne sili,da kupuješ v eni trgovini,če ti ne ugaja.
Mislim,da se pa tuki neki fukiš repenčiš zarad enga pofukanga štrajfixa mi pa tui ni jasno.Preden greš v pralnico names pripomočkov vzem lepo persen pa mal dihi,ker tko je lahko življenje lepše :P :P :P :P
Ti pa kr povem,če bi mene kdo preganju iz teh "pralnic",ki jih btw nea uporabljam bi ti pa tut jst konkretno pokazu kje je buh doma.pa še kakih kozjih molitvic bi te poleg nauču pa mej ti v kuferanu pripomočkov kolker češ sam dvomim,da bi uspel prit do teh pripomočkov.(pa če za tole dobim kr kartonček)
Glede uporabniškega imena oz. nicka pa ti lahk kr tuki razjasnim,da ni povezan z zamenjavo računalnika in pejt raj buče kam drugam prodajat,ker tuki nismo vsi na takem nivoju kot si ti.
Modom pa predlagam da se mal podvizajo,ker je v tej temi preveč grozenj.
Kolker vem so te pralnice javne in zatorej dostopne vsem in nikjer ni časovne omejitve kaj in kako tko,da se mal umir z tem tvojim preseravanjem.
Sicer sm pa nekako kr vesel,da sem doma na podežalju in me ne obkrožajo taki pacienti.
Aja BTW jst za orenk pranje avta porabim tudi do 2.5 ure (zunaj/znotraj)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 6:10 pm

Ti esem tud še nisi pršu na valovno, potrebno za dojem, take banalne stvari, ki ti jo razlagam, gre zato da bi biu svet velik lepši če bi se ljudje "vsaj malo bolj" zavedal svoje osi, in jest vem da tega dons tle ne mormo rešit, in da en sam človek ne bo rešu sveta (sploh ne jest prtisnenc), tko da zdej pa dovolj ajde

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po mar 12, 2007 6:13 pm

falotex je napisal/-a:Ti esem tud še nisi pršu na valovno, potrebno za dojem, take banalne stvari, ki ti jo razlagam, gre zato da bi biu svet velik lepši če bi se ljudje "vsaj malo bolj" zavedal svoje osi, in jest vem da tega dons tle ne mormo rešit, in da en sam človek ne bo rešu sveta (sploh ne jest prtisnenc), tko da zdej pa dovolj ajde

Bravo pametnejši odneha :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Po mar 12, 2007 6:14 pm

jst pa upam da ne zaklene kšn moderator te teme, ker to je že čisto preveč smeha :lol:
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
famus
Novinec

Napisal/-a famus Po mar 12, 2007 6:16 pm

:D :D Falotex polepšal si mi dan! Direktno nasmejal sem se zraven tvojih pripomb!
Ehhh, pa ne bit tak neučakan no, to ni dobro!
Drugače pa te razumem v tem smislu, da folk pripele avto v box ga pošprica, pol pa ga kr v boksu briše pa paca po njem gor, to pa gre meni tudi na ku*rac! Jaz ponavadi perem avto v MB pri šerbineku in je tam taka navada, da avto v boksu pošpricaš (pač umiješ) in se pol zapelješ na prstor namenjem sesanju avta in tam dalje čistiš ( tam pa lahko briseš tudi 2 dni skupaj, pa ti nima kiri kaj rečt da se moreš umaknit)!
Torej, mislim da je to stvar kulture voznika, da avto v boksu za pranje zgolj spere in ga nato briše in picani drugje, ker ta prostor ni namenjen temu.
Sam porabim 2 žetona, torej 4 min ( do najveš 8 min sem b boksu) potem pa zapeljem ven in dam prostor ostalim!
Falotex za tebe pa mislim da bi se mogo malo lepše izražati na forumi in ne moreš grozit in grajati vse okoli sebe! (tud to je kultura)
LP

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Po mar 12, 2007 6:16 pm

seat je napisal/-a:
falotex je napisal/-a:Ti esem tud še nisi pršu na valovno, potrebno za dojem, take banalne stvari, ki ti jo razlagam, gre zato da bi biu svet velik lepši če bi se ljudje "vsaj malo bolj" zavedal svoje osi, in jest vem da tega dons tle ne mormo rešit, in da en sam človek ne bo rešu sveta (sploh ne jest prtisnenc), tko da zdej pa dovolj ajde

Bravo pametnejši odneha :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap
Bolj Star Bolj Nor!!!

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Po mar 12, 2007 6:21 pm

Joj, joj...... zaradi tega bi bil svet lepši ? Pa si ti normalen ?! A veš zaradi vsega bi bil svet bolj pozitiven, kot je in ne zaradi ene gneče, "mačkačov" in raznih agresivnih pacientov...... ? Zdaj se pa resno zamisli nad svojim stavkom ? In če ti je ta pralnica v BTCju edini kamen spotike v mirnem življenju........ bodi presrečen ! Če te pa še to ne gane, se pa enkrat po pranju (moj nasvet je pred) zapelji do Onkološkega inštituta in ti bo marsikej bolj jasno !

Yagi-san

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po mar 12, 2007 6:21 pm

Gre se za to, da je svet res zaj****, sebičnost (denar) vlada, a to ni posledica doživetij na štrajfbixih, pač pa sistema (turbokapitalističnega in posledično odnosov), v katerem živimo. In te odnose v veliki meri usmerjajo (že samo s svojim zgledom, polnim prikritih in odkritih laži, kaj šele vsem ostalim) politiki in drugi "pomembneži". Po tvojem pisanju sodeč se zdi, da začenjaš na napačnem koncu. Če bi ti to, kar te v resnici žuli, znal kulturno povedat, bi ti marsikdo dal prav. Tako pa...
lp

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 6:26 pm

tud teb YagiSan zgleda pou-pizde-mrzle-vode ni jasn o čem sem govoru, a gor ne piše lepo da s tem "NE" mislim samo na vedenje v avtopralnici, pravim nasploh na "VSEH" področjih ki si jih lahko človek zamisli, mislim škoda besed za tazga kao "mojstra", a zdej vi vsi mislte da ko jest pridem na štrajfix vse frči al kaj? mislm valovna ljudje

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po mar 12, 2007 6:28 pm

clovek valovna in tvoja tema... ne gre ravno vse skupaj
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 6:29 pm

jest pač povem svoje pa če je pol stokraten BAN, I DONT GIVE A SHIT

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po mar 12, 2007 6:29 pm

jorgeus je napisal/-a::cry :cry :cry Že dolg ni blo tko zabavne teme... :P

:pop:
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Po mar 12, 2007 6:30 pm

falotex je napisal/-a:tud teb YagiSan zgleda pou-pizde-mrzle-vode ni jasn o čem sem govoru, a gor ne piše lepo da s tem "NE" mislim samo na vedenje v avtopralnici, pravim nasploh na "VSEH" področjih ki si jih lahko človek zamisli, mislim škoda besed za tazga kao "mojstra", a zdej vi vsi mislte da ko jest pridem na štrajfix vse frči al kaj? mislm valovna ljudje

sam lega ti s pa res mau nor :!: :!: :!: Kdorkoli ti nekaj hoče mirno povedat ga ti posles u tri pm :!: :!: :!: :!: ej stari dej se že mau pomer ce je pa kej narobe s tabo pa pejt k psihijatri :!: :!: :!: :!: pa brez zamere :!:
Bolj Star Bolj Nor!!!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po mar 12, 2007 6:31 pm

Če je res tko kot praviš, potem si že temo čist napačno zastavu. Drugič uporab kak drug naslov in pokaži več primerov, pa se bo debata lahko čist lepo razvila, s takim pristopom kot ga maš pa ti pa ni čudno da je ratalo to kar je.

Glede štrajfiks teme... se strinjam, da bi bilo najboljš če bi vsak ki pride v BTC oprat avto, to naredil tako da se ne premika kot mrtvec okoli avta, če vidi da se daljša vrsta za njim. Ampak kaj čmo, če se boš zarad takih tko pizdil kot se v tej temi, potem bognedaj da se ti kdaj zgodi kakšna večja krivica, to bi šele frčalo okoli tebe :lol:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Po mar 12, 2007 6:33 pm

falotex je napisal/-a:tud teb YagiSan zgleda pou-pizde-mrzle-vode ni jasn o čem sem govoru, a gor ne piše lepo da s tem "NE" mislim samo na vedenje v avtopralnici, pravim nasploh na "VSEH" področjih ki si jih lahko človek zamisli, mislim škoda besed za tazga kao "mojstra", a zdej vi vsi mislte da ko jest pridem na štrajfix vse frči al kaj? mislm valovna ljudje

Oprosti ampak ob takem izražanju in žaljenju, kot ga uporabljaš ti, mi ni nič jasno ! In mi ne bo ! Ja, avto pralnica je le odraz tvoje kuleričnosti in kako te vse na tem svetu moti....... in kdo je rekel " od besed k dejanjem ? "...... in ne mi o neki osebnostni osi filozofirat........ ljudje smo si različni in to sprejmi (tudi, ko pereš avtomobil)..... ! Tudi tvoje izražanje je moteče........ pa se zamisli najprej nad seboj !!!

Yagi-san

TaDeK``
Nov uporabnik

Napisal/-a TaDeK`` Po mar 12, 2007 6:38 pm

Nejko87 je napisal/-a:
jorgeus je napisal/-a::cry :cry :cry Že dolg ni blo tko zabavne teme... :P

:pop:

X3

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 6:41 pm

A dej pejt no k mamici mal jokcat, pa neki obtožuješ o nekem koleriku, ti si tisti ko si b****r, očitno se povsod pustiš da pometajo s tabo, o drugačnosti pa verjemi meni, vem še velik preveč, da bi teb to razlagou! človk je lohka še tok drugačen pa mora met tok kulture da upošteva še druge ljudi!! Tist naziv "mojstra" si lohk nekam zatlačiš če tega ne veš!!

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Po mar 12, 2007 6:43 pm

falotex je napisal/-a:A dej pejt no k mamici mal jokcat, pa neki obtožuješ o nekem koleriku, ti si tisti ko si b****r, očitno se povsod pustiš da pometajo s tabo, o drugačnosti pa verjemi meni, vem še velik preveč, da bi teb to razlagou! človk je lohka še tok drugačen pa mora met tok kulture da upošteva še druge ljudi!!

Kultura ni tvoja vrlina

:!: :!: :!: :!: :!:

bog ve kva pomen za tebe de nekdo s kom pometa :!: :!:
Bolj Star Bolj Nor!!!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost