igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne apr 22, 2007 9:41 pm

Turbobitch je napisal/-a:A zdej boš pa ti kriv ka si zapelu 2 metra. Če je tip tok debila da spele čez rdečo luč pol pa ni čudn da umirajo, sam si je kriv , nej gleda ..

dj mal pomisli kaj si napisal....
zdj če se on z avtom pripelje do bele črte na cesti pred križiščem,medtem ko na semaforju gori rdeča luč,koji falus ma on za speljevat z avtom 2 metra naprej kljub rdeči luči??? pol ma nos avta že praktično v samem križišču skoraj.....črta pa kulkr vem je zato da se pred njo ustaviš,ne pa da se ustaviš pri njej pol pa čez 15 sekund zapelješ 2 metra naprej.takim bi osebno vzel izpit.resno

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne apr 22, 2007 9:43 pm

Vsak dan vidim take, ki speljejo levo čez rdečo, ker je oni zraven za naravnost speljal. To še spodbujat je .... :shock:

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne apr 22, 2007 9:49 pm

men babnce po prometni sploh ne zaupajo več :P tak da se res moram ful počas vozit. glih prejšno nedeljo sem dobil dve klofuti :P

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne apr 22, 2007 10:03 pm

pri branju nekaterih postov sem se ras nasmejal, še posebi tistim postom, ki je bil namenjen voznikom, ki sedijo postran.....hahahah moje mnenje je da taki vozniki imajo kriv hrbet in malo obiskat fitnes nebi škodil, če se motim naj me kdo popravi :D
drgač je to men kr neki postran sedet in met eno roko na volanu to sem mel samo enkrat in to še takrat ko sem naredil izpit in se prvič sam usedel v avto

kar se tiče motoristov in posta ki ga je objavil nebivedu pa je tko, motoristi neglede na to ali so mladi ali stari po izkušnjah bi morali ti biti postavljeni za avtomobilom in ne zraven/med avtomobila/avtomobiloma zakaj? ker so tudi oni tako kot mi udeleženci prometa in za njih veljajo pravila tako kot za nas, tako kot mi z avti stojimo v vrsti eden za drugim tako bi oni lahko vsaj kar se tiče semaforjev in avtomobilov stali za nami če smo sami z avtom prvi pred semaforjem, druga stvar je pa če so na semaforju sami motoristi, zarad mene se jih lahko 100 zgnete na črto pred semaforjem.

opa 2 klofuti :P :shock: :shock:

zadnjič sm eno pelju v avtu in še preden se je usedla mi je rekla :"počas pelji", kar mi je blo čudn ker se je prvič z mano peljala :shock: čeprav sem po duši tako ali tako umirjen voznik :D

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Ne apr 22, 2007 10:07 pm

bi te rad vidu kako bi ti pri 40 stopinj celzija lepo stal v koloni in čakal na zeleno.sam probat je treba pa ti bo prec jasn....

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne apr 22, 2007 10:11 pm

damjan je napisal/-a:bi te rad vidu kako bi ti pri 40 stopinj celzija lepo stal v koloni in čakal na zeleno.sam probat je treba pa ti bo prec jasn....

točno, zarad tega nočem tega sprobat ker imam v avtu klimo in se mi ne mudi nikamor.
imam par kolegov z srednjimi poškodbami od motorja, in bratranca ki je preživel čudesno nesrečo z motorjem ko sta z kolegom ( pokojni) prepolovila drog za elektriko in iz tega sklepam da so motoristi ( NE VSI!) ki radi prehitevajo vse živo na cesti ter se jim tako mudi da pozabijo z svojo glavo gledat katera luč je na semaforju.......

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Ne apr 22, 2007 10:17 pm

jah ka pa če si v avtu? morš lih tko čakat pa če je 40 al pa ni, če nimaš klime si na istem oz. še na slabšem al ne?
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Ne apr 22, 2007 10:30 pm

sonce ti ne trešči direkt v glavo....
vsak drugi avto IMA klimo
nisi v usnju
nimaš čelade
nimaš rokavic.......

SI NA BOLJŠEM kakor koli obrneš

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne apr 22, 2007 10:37 pm

damjan je napisal/-a:sonce ti ne trešči direkt v glavo....
vsak drugi avto IMA klimo
nisi v usnju
nimaš čelade
nimaš rokavic.......

SI NA BOLJŠEM kakor koli obrneš

+ z motorjem nikogar ne ogrožaš če se pelješ med recimo dvema (stoječima) kolonama lepo počasi...kotališ se bolj u bistvu :)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po apr 23, 2007 2:01 am

mene pa zanima, če je kdaj že koga zaradi prehitre vožnje ženska oz. punca razbila tako, da je moral iskat zdravniško pomoč ali obiskati ginekologa?

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Po apr 23, 2007 6:15 am

nebivedu je napisal/-a:Men je najboljše motoriste je*at u glavo. Prideš na križišče in čakaš na rdeči luči, pol pa pride motorist in se postavi zraven. Ko je luč še rdeča začneš nabijat gas in kr naenkrat z avtom spelješ ene 2 metra naprej. In kaj se zgodi - motorist kr čez rdečo na polno, ker misli, da je že zelena.

pa si ti normalen....zarad takih in podobnih, kateri so frajerji pred motoristi, nastane preveč nesreč avto - motor....dej zresn se in pomisli kaj s tem dosežeš...ojej :huh:

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Po apr 23, 2007 6:21 am

SAVINJCAN je napisal/-a:mene pa zanima, če je kdaj že koga zaradi prehitre vožnje ženska oz. punca razbila tako, da je moral iskat zdravniško pomoč ali obiskati ginekologa?

1. med voznjo se te nima kaj dotikat, ker je to se bolj nevarno.
2. ce te kje udari, za ginekologa, tozit babo, da tega ne naredi nikomur in nikdar vec.

Drugace pa nisem imel nikol problemov in se bahal pred zenskami.
Priznam sem hiter voznik, ampak ne divjam.

Je pa lepo npr....ko se mi kdo na rit zalepi, si misli, kaj bos ti s to staro gajbo....pa se mu umaknem na levi pas, ko mi pride ob bok pri 160 na uro in ga ze vidim kako se mi smeje in punca zraven tudi, potegnem. Kako sta oba izbuljila oci, he he.....ej je blo ze smeha na ta racun. :twisted:

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Po apr 23, 2007 7:11 am

Joj joj joj..... :jao: Nekateri tu ste z svojimi izjavami dali vedet, da si ravno tako zdravite ego na cesti.... Senator je že eden izmed njih.... A ni brez veze? Pa kaj če se ti nekdo nazaj smeje, k te prehiteva....Jest se sploh ne sekiram, ama za nobeno stvar, vse dokler se ne bo kdo vame pičil.... Evo ravno včeraj se peljeva z mojo miško z bencinske in se na semaforju zdraven naju ustavi en črn tipo, bom rekel iz držav bivše juge, v črnem BMW, napedenanem do amena.... in karakter začne mežikat in nekaj tulit moji bejbi...... moja spusti šipo dol, se mu nasmehne, tipo je itak čist noter padel, in mu lepo pove: "A je to res, da imajo taki z hudimi avti čist majhne?" :shock: Mene je kar zvil od smeha, tipu je pa nerodno ratal... :rofl No tako ali tako je potem norel z tistim BMW-jem naprej, v znak dokazovanja moči... Pacient.

Aha, se opravičujem, pozabil sem napisat poanto: kadarkoli vozim kakšno luštno deklino v avtu vozim čim bolj umirjeno, da čim dlje traja :lol:
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Po apr 23, 2007 7:20 am

Eh, ne rabim jst ega zdravit.....ampak na zivce mi gre nekdo ki mi zacne pri 140 na uro blendat, ce je omejitev 130 nima kaj prehitevat.
Je pa odvisno na kak nacin se ti nekdo smeje.

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
*KAYA*
Novinec

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a *KAYA* Po apr 23, 2007 7:30 am

..nebivedu ti si pa res super ja..Pomisli raje malo na to..kok nesreč se zgodi motoristom in velikrat so krivi prav vozniki avtomobilov..in prov fajn ja da še ti motoriste jeb*** in se pomožnosti kdo zaradi tebe zaleti!? :roll:
Rada vas ima Kaychi :)=(:

Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po apr 23, 2007 8:27 am

kritik maš pa dobro punco(miško) da kaj takega reče hahahhhahaha
vglavnem pustmo mi motoriste oni so v redu samo so izjeme tako pri njih kot pri nas voznikih avtomobilov......

zanimivo mi je tud to da take paciente največkrat srečam za vikend ko izkazujejo svojo moškost pred žensko in kaj mi je še bolj zanimivo da izkazuje svojo moškost pred npr. lokalom X, kjer pomojem mnenju še bolj k****n izpade kot je že lahk, mislm eni so res tko tko

savinjcan bomo moral počakat na tvoje vprašanje da nekdo odgovori ki ga je ženska razbila zaradi prehitre vožnje, dvomim pa da se bo oglasil ker mu moškost tega nebo dovolila hahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po apr 23, 2007 11:48 am

"Hey!"
"Listen, get this..."
"Nobody with a good car needs to worry about nothin', do
you understand?"
"Nobody with a good car needs to be justified."
"And I'll tell you why!"
"I come a long way since I believed in anything, and I
come halfway around the world."
"What are you talkin' about?"
"Where you come from is gone. Where you thought you
were going to weren't never there. And where you are ain't
no good unless you can can get away from it."

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po apr 23, 2007 12:02 pm

motoristom se zgodi veliko nesreč zato, ker so NEUMNI!

kero budalo še pripelje v križišče z 160km7h oz. se v semaforiziranem križišču zanaša na druge (@nebivedu primer). zame je večina motoristov kretenov, ker ogrožajo veliko ljudi s svojim neimnim početjem. :evil:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po apr 23, 2007 12:32 pm

voith pa ti si pravi pesnik :D
falco ponavljam niso vsi kreteni in neumni, to velja tudi za avtomobiliste.....če eden neki naredi potem niso vsi taki, ponavljam so EXTREMISTI......držmo se naslova teme...hvala :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po apr 23, 2007 1:08 pm

damjan je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Men je najboljše motoriste je*at u glavo. Prideš na križišče in čakaš na rdeči luči, pol pa pride motorist in se postavi zraven. Ko je luč še rdeča začneš nabijat gas in kr naenkrat z avtom spelješ ene 2 metra naprej. In kaj se zgodi - motorist kr čez rdečo na polno, ker misli, da je že zelena.

meni kot motoristu se to zdi malo bedno dejanje.ampak res
ker pol hočeš ti nek frajer izpadt s takim početjem
pa da ti ne omenjam kaj lahk nastane iz tega

jst osebno ko sm na motorju ne pretiravam glih(vozim ninjo zx 12 r da nebo pomote) in se peljem razmeram primerno
se je pa že zgodilo da me je kakšn avtomobilist jebal v glavo.....zdravilo za take je da spelješ čist mim njegovga špegla,mu odpreš zadnja vrata na avtu,al pa mu v primeru odprtega okna ugasneš luči.vse že preizkušeno...pa verjemi da odneha

sam vozim tako motor,avto,in šleperja,tako da za vsakega vem kako gleda na ostale udeležence v prometu:
-tako motorist na avto kot obratno
-in tako kot šlepar na avto in obratno

šele ko vse to probaš vidiš da je treba kdaj pa kdaj tud malo popustit in komu odstopit prednost in se lepo nasmejat in si mislit svoje.sam eni tega žal ne razumejo

Noben noče frajer izpast. Problem je v tem, da se motoristi preveč zanašate na ostale voznike, ostali vozniki so pa večinoma ...
A misliš, da bom stalno pazil na voznike, ki mi 20 cm stran od ogledala priletijo 200km/h na avtocesti, kjer je omejitev za vse 130km/h. Dol mi visi za vse take - vozim po voznem pasu (voznem, ne prehitevalnem), ne menjam pasu, ker ne vozim preko 120km/h. In tega se striktno držim. Ne vijugam po cesti in upoštevam signalizacijo. Če je večina motoristov ne more, jim jaz nisem kriv, počasi pa bodo morali to začet delat, ker drugače jih bo zmanjkalo.

Če hočeš preživet v današnjem "pleh" svetu se zanašaj na svoje čute in ne na to kaj delajo drugi v prometu. Druge moraš opazovati, in se jim delno prilagajat, vendar ne za svojo škodo(da bi ti zaradi butla kam priletel). Če jst zapeljem 2 metra naprej, motorist pa do konca po gasu in v rdečo, je to čisto njegov problem, zakaj pa ni pogledal na semafor kaka luč gori. V osnovi se mora sam prepričat, če to lahko stori.

Enako se dogaja če kakega "hondaša" dobiš na križišču - čisto enako je, jst kaka 2 metra naprej, b****r s hondo pa v rdečo z gasom do konca. Očitno si misli, ne boš ti mene prehitel s terencem.

V Sloveniji na žalost velja na cesti dobesedno pravilo močnejšega. Vsaj zaenkrat kaže na to. Dokler se boste tako obnašal, bo to tudi veljalo, ko pa boste upošteval znake, semaforje in podobno, potem se pa lahko začnemo pogovarjat v bolj normalnem tonu.

Enako velja za kolesarje. Jst se ustavim na rdeči luči, kolesar pa čez rdečo med avtomobili - a za njih pa zakoni ne veljajo al kaj?

NAUČTE SE VOZIT IN UPOŠTEVAJTE SIGNALIZACIJO PA ZAČNITE UPORABLJAT SVOJE MOŽGANE!!!
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov