igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 18, 2007 7:24 pm

Gorazdova je napisal/-a:Hohoho, in vsi novi na forumu smo pa že pametni za brskanje, hohoh.. Ej, na začetku posta se je OPRAVIČIL, če tema že obstaja, tako da.... Nevem, kaj je z vami narobe, da ne sprejmete novih članov...

In ti, kaj maš Audija.. Ne meni govoriti, kam naj otroka peljem..

pa da na avto lepita poliesterske odbijace, ki mimogrede na petki zgledajo katastrofa. oprosti, ampak meni je tvoj avto katastrofalen....

Samo eno vprasanje. Znas komunicirat normalno ?

Kaj ma moj avto veze tukaj ? Tudi ce bi jaz vozo Ford Fiesto vredno 400 € bi vama isto napisal kot sem vama. Moj avto nima veze tukaj, je pa res da ce ti je grd pol razumem zakaj se pocutita uzaljene ce vama nekdo napise da na petko ne vesita plastike, ampak vem in razumem, da je to le vajin obrambni mehanizem. Sem ze vajen, pa sem ze enklrat napisal. I Dont give a shit. Rezultati povejo svoje ;)
Zadnjič spremenil Courage™, dne Po jun 18, 2007 7:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po jun 18, 2007 7:25 pm

Ocitno je da so vsi proti vama in da vidva ne marata nas .. zakaj torej ne zapustita foruma in zivita srecno zivljenje s svojim otrokom in poliestersko petko pa bomo vsi veseli.
Slika

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 7:26 pm

MacTron, vsak od naju ima svoj računalnik, in internet priklopljen preko Routerja... Kaj znano? :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po jun 18, 2007 7:27 pm

V istem stanovanju dva racunalnika ? Pol pa nimata dnarja za plastiko ?
Slika

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 7:30 pm

Courage™ je napisal/-a:V istem stanovanju dva racunalnika ? Pol pa nimata dnarja za plastiko ?

Kdo je pa rekel, da nimava NIČ denarja za plastiko? Glej, ne ljubi se mi s teboj ubadati se, niti nisi vreden, da čas izgubljam zate, ti pa povem samo tole: vsak si naj rihta avto po svoje, brez tvojega pametovanja, kaj je lepo in kaj ne.. Ker ima čisto vsak drugačen okus, a prav?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 18, 2007 7:31 pm

Gorazdova je napisal/-a:MacTron, vsak od naju ima svoj računalnik, in internet priklopljen preko Routerja... Kaj znano? :)

zelo znano... no tu se opravicujem pac na forumu je pravilo ce se izve da uporabljas
2 nicka ...se avtomaticno eden zbrise

za ostale stvari si preberi si pravilnik v levem menuju
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po jun 18, 2007 7:34 pm

Gorazdova je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:V istem stanovanju dva racunalnika ? Pol pa nimata dnarja za plastiko ?

Kdo je pa rekel, da nimava NIČ denarja za plastiko? Glej, ne ljubi se mi s teboj ubadati se, niti nisi vreden, da čas izgubljam zate, ti pa povem samo tole: vsak si naj rihta avto po svoje, brez tvojega pametovanja, kaj je lepo in kaj ne.. Ker ima čisto vsak drugačen okus, a prav?

Diana ne razburjaj se. 8) :-P

In ce ne preneses "pametovanja" uporabnikov ki ti je v veliki vecini napisala da raje NE potem ne sprasujta za mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Po jun 18, 2007 7:35 pm

Courage-ov audi pa itk ni nč posebnega na unih vmazanih felnah pa porezanih fedrih :P
Meni je malo čudno zk se un 5ka fan ne meni zase :?: Sj itk vsak rihta avto po svojih zmožnostih i okusu, sam če vprašaš nekoga za mnenje oz predlog nmoreš prčakevat d ti bo pihav v dupe :!: Ali pač :?:
'Ko voli nek' izvoli...

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 7:56 pm

Courage™ je napisal/-a:
Diana ne razburjaj se. 8) :-P

In ce ne preneses "pametovanja" uporabnikov ki ti je v veliki vecini napisala da raje NE potem ne sprasujta za mnenje.

A je na začetku posta mogoče vprašal za mnenje, kako se vam zdi, da bi ta avto zrihtal, ali je vprašal, kje se deli dobijo?? Ne odgovarjaj tega, kar ni vprašal.. Sem pa zasledila v nekaterih temah, kakšne poste pišeš in se ne čudim temu...
Whatever...

Gorazdova
Nov uporabnik

Re: ve kdo kero stran za kupovanje tuning delov

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 7:57 pm

DIANIN_88 je napisal/-a:iščem da bi si kaj naročo za Renault 5 Campus bilo keri del pa ne najdem...se opravičujem če je ta tema že odprta samo :cry: ..prosim če keri naroča iz tujih držav naj mi prosim javi...LP vsem skupaj

Citiram njegovo sporočilo, da se ne rabiš vračat na 1.stran :)

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Po jun 18, 2007 8:32 pm

otroci nehajte se kregat :D
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po jun 18, 2007 8:56 pm

Ja fak no, a lahko že nekdo zaklene tole?

Če boš rihtal petko si preberi že tone o tem napisanega, poglej malo po netu ponudnike in cene, to je to. Če boš imel glede česa konkretno vprašanje, vprašaj. Magari si naredi v podforumu Galerija svoj topic pa lepo noter vse piši.

Zdaj pa nehite že nakladat. Vsi.
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov