leoCar je napisal/-a:Kako pa lahko kolektor deluje na principu turbineVse lepo in prav, pa da še druga odmična začne sesati zrak....
Kdo ti je pa predeloval avto?
Ice_Angel je napisal/-a:hehe sj sm reku da na principu ne pa kot torej na 5500 obratih potegne avto tko kot honda v vtekom
Ice_Angel je napisal/-a:ko slatam koda ne ujame brzine nevem cudno je.....pr tipoti ko sm np.presaltu iz druge v tretjo je avto kr skocu kr zakopal tuki vse u pizdi..nevem....se mi zdi da sm naredu napako da sm sou kupit....po moje da tut tipota ne bom prodal ker je avto car
Ice_Angel je napisal/-a:no da ti povem druge dve odmične ti dajo samo odmicne cca 20-30konjev
bati kovani na spico....do 15konjev druga ojnica in lezaji drug menjalnik kolektro je sesalni kar pomeni da dela na principu turbine ne cisto podobno kar pomeni da druga odmicna pomaga se pri sesanju plinov!in kupca ze imam in avto gre danes al pa ju3 ker prodajam vse se peugeota in nisana!se kako vprasanje aja pa se racunlanik mam ki poveca moc masine za 10 do 12%zd j pa kalkulator v roke!pricakoval sem okol 220 do 230konjev samo me je presentlo...da samo 205 poudarjam samo 205 lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov