igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne nov 18, 2007 11:01 pm

bigturbo je napisal/-a:vidim da ste se kar razspisali za vse tiste,ki mislite da so pravljice za lahko noč,je to pač vaš problem,jst sem kao policaje snemal,da sem se zasigural oz.pač sem probal srečo,me zanima kdo bi se kaj pametnejšega spomnil tisti trenutek,avto gre PO števcu 290km/h po gps 278km/H malce preberite podatke MTM audi in Edo bi mi rekel živ norc,pa verjemite ali ne ta ST je letel ko hudič in dvomim da bi policisti objavili javno da so predelali kakšn avto s provido,verjetno še za une hitrejše,cenovno gledano je to dost ceneje kot da nabavijo zmogljiveši avto

Dej ne nakladaj, pri taki hitrosti si z eno roko vozil, z drugo pa snemal vozilo za sabo. To delaš lahko na računalniku, ko imaš tipko start new game. Predvidevam, da kaj več od gorskega kolesa, ki ti ga je kupila stara mama za 12 rojstni dan, v svoji lasti nimaš.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Ne nov 18, 2007 11:09 pm

escape je napisal/-a:ma kaj neznas brat?je reku da jih je kao snemu......dj preberi txt drugic normaln .....pa zgleda da res eni ne veste kaj pomeni bi turbo in audi ....
ajej

K da je audi pa kak stroj? Pač samo še en avto in nič drugega. Strojev danes ne delajo več, delali so jih okol leta 1980 in vsi so vozili v grupi B.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne nov 18, 2007 11:54 pm

... podatki ...
Priponke
B50_127_310_AGB.pdf
(132.08 KiB) Prenešeno 272 krat
B50_127_360_AGB.pdf
(130.74 KiB) Prenešeno 166 krat
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po nov 19, 2007 12:10 am

nebivedu je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:vidim da ste se kar razspisali za vse tiste,ki mislite da so pravljice za lahko noč,je to pač vaš problem,jst sem kao policaje snemal,da sem se zasigural oz.pač sem probal srečo,me zanima kdo bi se kaj pametnejšega spomnil tisti trenutek,avto gre PO števcu 290km/h po gps 278km/H malce preberite podatke MTM audi in Edo bi mi rekel živ norc,pa verjemite ali ne ta ST je letel ko hudič in dvomim da bi policisti objavili javno da so predelali kakšn avto s provido,verjetno še za une hitrejše,cenovno gledano je to dost ceneje kot da nabavijo zmogljiveši avto

Dej ne nakladaj, pri taki hitrosti si z eno roko vozil, z drugo pa snemal vozilo za sabo. To delaš lahko na računalniku, ko imaš tipko start new game. Predvidevam, da kaj več od gorskega kolesa, ki ti ga je kupila stara mama za 12 rojstni dan, v svoji lasti nimaš.

Nisi prebral, da je napisal da se je s tem izgovoril? Sej jih ni snemal, ampak je probal srečo s tem, da bodo nasedli policaji, da jih je posnel.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po nov 19, 2007 1:20 am

po mad-ovih informacijah(pdf.) je mah hitrost 279km/h. kako da ti je pol avto su 290?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po nov 19, 2007 1:35 am

bigturbo je napisal/-a:...avto gre PO števcu 290km/h po gps 278km/H malce preberite podatke MTM audi
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po nov 19, 2007 7:16 am

Lumpy_ je napisal/-a:
Nisi prebral, da je napisal da se je s tem izgovoril? Sej jih ni snemal, ampak je probal srečo s tem, da bodo nasedli policaji, da jih je posnel.

Še vedno ne verjamem, da je vozil po naših cestah tok, pa tut če mu števec laže za 30km/h ne verjamem.

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Po nov 19, 2007 9:55 am

Festina je napisal/-a:

u primeru da si snemal policaje bi rad vidu ta posnetek? drugace pa gre od kolega nowi RS4 z MTM cipom tud tok kot tvoj oz. mal vec baje ;)

a ti znaš brati kaj jst pišem imaš par postov višje kaj sem rekel glede snemanja,drugače je pa tko RS4 B7 končna 280km/ Rs4 b5 serijski 380ps koinčna brez blokade 283km/h mtm 420ps končna 292km/h pa še nekaj smo probali serijski rs4 b5 380ps in moj pa sem mu u nižjih vrtljajih pobegnu ,zakaj zato ker imam višji navor u nižjih vrt,520nm navora rs4 440nm navora res pa je da ga rs4 dlje drži torej 6000vrt,recimo pri novi RS4 b7 smo probal prožnost 80-150km/h 4.5prestava in je ustal zadaj kar je čist logično turbo je pač turbo zdj se pa držimo teme ;)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Po nov 19, 2007 10:02 am

abbe je napisal/-a:po mad-ovih informacijah(pdf.) je mah hitrost 279km/h. kako da ti je pol avto su 290?

ja pač laže 12km/H :?: :?: :?: kermu pa čist točno kaže

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po nov 19, 2007 10:02 am

kaj ko bi se enkrat dobili,pa malce posneli kolko gre kakšna zadeva.... Nebivedu,pa ne imej nas za norce,divjake ipd. ampak to bi naredili samo zate,da se ti že enkrat nekaj s tehtnimi dokazi dokaže in da ne boš nekaj tumbal v nedogled!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Po nov 19, 2007 10:06 am

Dej ne nakladaj, pri taki hitrosti si z eno roko vozil, z drugo pa snemal vozilo za sabo. To delaš lahko na računalniku, ko imaš tipko start new game. Predvidevam, da kaj več od gorskega kolesa, ki ti ga je kupila stara mama za 12 rojstni dan, v svoji lasti nimaš.[/quote]

poglej a ni škoda tvojih prstov da tipkaš takšne neumnosti po tipkovnici :?: če ti nisi sposoben tega to še ne pomeni da drugi nismo :!: je pa res da to ni pohvalno da se tok voziš po naših cestah ampak ko skorajda dobenga ni pač ti zapeše a ne ampak morš imet avto zato,verjamem da se s kakšnim 1.2 motorjem ne boš mogu izživljat,aja pa gorsko kolo imam tudi u lasti ;)

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape Po nov 19, 2007 12:52 pm

izi nit se ne kregaj ker vidis da so fousni:) se jst ti bom:)
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po nov 19, 2007 12:56 pm

escape je napisal/-a:...ker vidis da so fousni:) se jst ti bom:)

jz mu nism ...pa lahko dosezem to hitrost ..samo cemu le :idea: :bere
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Po nov 19, 2007 1:02 pm

jah lepo da mu nisi....ce ahko dosezes to hitros pa posnami in dj gor na net pa je...lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po nov 19, 2007 2:26 pm

RedBull™ je napisal/-a:kaj ko bi se enkrat dobili,pa malce posneli kolko gre kakšna zadeva.... Nebivedu,pa ne imej nas za norce,divjake ipd. ampak to bi naredili samo zate,da se ti že enkrat nekaj s tehtnimi dokazi dokaže in da ne boš nekaj tumbal v nedogled!

Sej nisem trdil da nekateri niso sposobbni tok vozit, sploh taki ki majo tok močne avtomobile, ampak ta tip tega sigurno ni sposoben. Še 210 se ni nikoli peljal, ker če bi se, bi vedel, da pri 290 ali 278km/h no moreš opazovat policajev, kaj izvajajo za tabo, ker so naše avtoceste preozke, da bi imal pogled usmerjen še na ogledalo.
Pri taki hitrosti je 2mm na progresivnem servu ograja avtoceste tvoj novi dom.

Včasih je obstajalo društvo norih voznikov in je veljala samo kazen za priznanje, ker je bila gor točna meritev. Zdej imamo pa idiote, ki nakladajo ko vozijo vsepovprek, sploh zadeve, ki se tičejo samo njih in policajev.

Pomoje je vozil (če sploh ima izpit) 53km/h, pa so ga policaji ustavili in ker je imel policaj dober dan, ga je spustil, pa je tip potem malo mesto zamenjal in še malo hitrosti dodal.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po nov 19, 2007 2:40 pm

escape je napisal/-a:izi nit se ne kregaj ker vidis da so fousni:) se jst ti bom:)

Zakaj bi mu bili foušni?

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Po nov 19, 2007 4:40 pm

baSix je napisal/-a:
escape je napisal/-a:jah lepo da mu nisi....ce ahko dosezes to hitros pa posnami in dj gor na net pa je...lp

te pa se naj on tud posname pa nam dokaže da mu gre avto dejansko 290 :roll:

djte prebrat kolk mu gre avto no sj JE LEPO NAPISU DA MU JE STEVEC LAGU ZA 12 mislim ste nepismeni al kaj? avto mu gre 278..ja nekateri ste mu res fousni ..ker mate neke kripe ki dber da pridejo do 100.bmk samo ne podcenjujte avta ki ga ne poznate malo bol gor pa je MaD dal cokument ki lepo pise koncno hitrot avta in je navedena 278 kaj je tukaj problem..mah ste otrocji....fantazerji

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po nov 19, 2007 4:43 pm

Prej bi rekel da je otročji tisti, ki se hvslijo s tem, kak so slikali policaje in bežali pred njimi, s tako hitrostjo med drugimi vozniki v prometu :roll: Ah ne, to sploh ni otročje...
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po nov 19, 2007 4:47 pm

nebivedu preberi še enkrat njegov post...je za njimi vozil in jih na kocu prehitel. Torej je v vzvratno ogledalo pogledal samo ko so policaji prižgali modro luč.

lp

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Po nov 19, 2007 5:02 pm

nebivedu je napisal/-a:
RedBull™ je napisal/-a:kaj ko bi se enkrat dobili,pa malce posneli kolko gre kakšna zadeva.... Nebivedu,pa ne imej nas za norce,divjake ipd. ampak to bi naredili samo zate,da se ti že enkrat nekaj s tehtnimi dokazi dokaže in da ne boš nekaj tumbal v nedogled!

Sej nisem trdil da nekateri niso sposobbni tok vozit, sploh taki ki majo tok močne avtomobile, ampak ta tip tega sigurno ni sposoben. Še 210 se ni nikoli peljal, ker če bi se, bi vedel, da pri 290 ali 278km/h no moreš opazovat policajev, kaj izvajajo za tabo, ker so naše avtoceste preozke, da bi imal pogled usmerjen še na ogledalo.
Pri taki hitrosti je 2mm na progresivnem servu ograja avtoceste tvoj novi dom.

Včasih je obstajalo društvo norih voznikov in je veljala samo kazen za priznanje, ker je bila gor točna meritev. Zdej imamo pa idiote, ki nakladajo ko vozijo vsepovprek, sploh zadeve, ki se tičejo samo njih in policajev.

Pomoje je vozil (če sploh ima izpit) 53km/h, pa so ga policaji ustavili in ker je imel policaj dober dan, ga je spustil, pa je tip potem malo mesto zamenjal in še malo hitrosti dodal.

poglej še zadnjič ti povem ne mi kvarit teme po tvojih glupih občutkih in podobno jst sem napisal kaj se jue zgodilo in to je to ,lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov