Aha to bo pa tvoj Twingo z mesta 0-100 km/h.Omelo je napisal/-a:21,85
Ohohoho...si se po enem letu kvotat naučil.Omelo je napisal/-a:Oooo, poglej ga idiota. Kuplnga! Kdo bi si mislu, da bom mogu še tebe na tem forumu gledat. Ke sm te mel že na siolu dost...
A obstaja tle kkšna funkcija IGNORE?
Desmodromika je napisal/-a:Daj še malo povej, koliko merđtov in puchov si vozil...pa kolikokrat si bil v Ferrarijevi firmi
Takšne in podobne iztrebke kot si ti mi je v veselje jeebat v glavo. Drugači imaš pa bujno domišljijo, moram priznati.Omelo je napisal/-a:Vrjetme mi, če hugota ne prebavlate, ta je 50x večji k****n. Če kdo ne vrjame, lahko pogleda na siolov forum o avtomobilih. Use kr zna je jebat u glavo, pa bit pametn. No sej ko bo muterou, bo mogoče normaln ratou. Čeprou mislm da mu ni pomoči.
Japajade ti se v vsako objavo nalepiš, ko en metljaj.Omelo je napisal/-a:Ej vrjem, katero kol temo odpreš, katerkol post prebereš, boš itak sm jebanje u glavo posloušou - jasno od Desmodromika (Kupluge na SiOLu). Sploh kjer bom jst kej napisou. Tako je blo na SiOLovem forumu, tako bo na tem. Sicr pa nism edini ke sm že pršu v "konflikt" z njim... Tut maky ma že probleme.
Sicr se mi pa zdi da se je hugo mal zresnu, tako da proti njemu nimam več nč.
Da se ne boš še zjokal...Omelo je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Japajade ti se v vsako objavo nalepiš, ko en metljaj.
Sorry če pač sodelujem na forumu... Se "nalepm", j**em pa ne nobenga v glavo. Če mam kej za povedat povem, če prašat prašam, če pa lahko pomagam pa še tulk bolš.
Mare9mm: Upam da si zdej opazu kaj ti hočm povedat...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov