MacTron je napisal/-a:oorosh je napisal/-a:Mogoče kak prototip VWja?
off:
rekli smo da prototipov, predvojnih in "preprihtanih" avtomobilov ne
esem je napisal/-a:ker je uganka očitno težje sorte, en namig: polovica spodnjega odgovora ima neko precej posebno (dvojno posredno) zvezo
Joie de vivre! je napisal/-a:Brazilec, Argentinec?
Pero je napisal/-a:Ali ima motor zadaj?
Joie de vivre! je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:oorosh je napisal/-a:Mogoče kak prototip VWja?
off:
Zdaj smo že tako zverzirani, da lahko to pravilo omehčamo. Pač ne uganiš s prve, a z namigi in pomočjo se da vse rešit.esem je napisal/-a:ker je uganka očitno težje sorte, en namig: polovica spodnjega odgovora ima neko precej posebno (dvojno posredno) zvezo
Ful pomaga tale tvoj namig, res.... Poskusil sem že vse relacije, pa nisem prišel nikamor.
-najbrž ni made in Südamerika, vendar je mogoče njegov stvaritelj s te regije? Ne
-nosi avto špansko/portugalsko ime (kot recimo VW samba)? Ne
-je avto z Iberskega polotoka?
esem je napisal/-a:Po večurnem iskanju moram žal sporočiti, da sem zajjebal dve stvari. Prva je odgovor na to vprašanjePero je napisal/-a:Ali ima motor zadaj?
Odgovor je : Ima (in ne "ne", kot sem prvotno napisal).
Druga je pa še hujša, saj nisem nikjer našel podatka o številu izdelanih (misli sem, da jih je nekaj sto), sem pa našel nekatere namige, da naj bi bil izdelan po naročilu - torej verjetno v samo enem primerku. Žal.
Se globoko (iz luknje, v katero sem se porinil) opravičujem!
Kaj zdaj? Če upoštevam prvi spodnji Joie-jev citat, nadaljujemo uganko - po ovinkih (nedirektnih vprašanjih) se že da priti do rešitve.Joie de vivre! je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:oorosh je napisal/-a:Mogoče kak prototip VWja?
off:
Zdaj smo že tako zverzirani, da lahko to pravilo omehčamo. Pač ne uganiš s prve, a z namigi in pomočjo se da vse rešit.esem je napisal/-a:ker je uganka očitno težje sorte, en namig: polovica spodnjega odgovora ima neko precej posebno (dvojno posredno) zvezo
Ful pomaga tale tvoj namig, res.... Poskusil sem že vse relacije, pa nisem prišel nikamor.
-najbrž ni made in Südamerika, vendar je mogoče njegov stvaritelj s te regije? Ne
-nosi avto špansko/portugalsko ime (kot recimo VW samba)? Ne
-je avto z Iberskega polotoka?
Je z Iberskega polotoka (ali iz Španije ali s Portugalske (polovica J. odgovora v jezikovnem smislu - Brazil/Arg.).
Kot dodaten namig - še znotraj območja se jezikovno in teritorialno cepi - oz je to bolj razlaga za izraz "ima precej posebno (dvojno posredno) zvezo", s katero si pri iskanju ne morete kaj dosti pomagati.
En boljši namig - je na osnovi (takrat zelo) znanega avta
Joie de vivre! je napisal/-a:Esem je res mojster kompliciranja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov