slehernik je napisal/-a:@MacTron
Ne razumem tvojega posta. Glede na to, da si dal poštenje v narekovaje, lahko prebereš še dva posta nazaj. Dvakrat sem napisal, da ne bom sodeloval, ker ni pošteno in šele tretjič (na izrecen odgovor avtorja) sem napisal odgovor.
Pa tudi drugega dela ne razumem, razen če si mislil na resolucijo slike (detajle)?
off: Torej ni tako nelogicno napisano, da ne bi razumel, ampak bom vseeno razlozil. V kolikor si opazil sem dejstva predlozil drugemu uporabniku in ne tebi direktno s citatom. Postenje v narekovajih je zgolj neka utemeljena stvar (za v nadalnjej), da ni tako preprosto najti uganke, kot je to v svojem postu skozi besedilo povedal roberto-82, s tem pa tudi kar posplosil to v postenost.
Vem in dobro znam prebrati kako si napisal in tudi to, da v tem segmentu nisi hotel sodelovati s taksnim prikazom. Toda kot sem povedal v prejsnjem sestavku skozi moja dejstva je popolnoma odvec razmisljanje ostalih kot preproste ugotovitve (s zdalec ne). Morda ti bo sedaj bolj jasen pogled na prejsnji post. Detajle sem pa omenil v smislu iskanja (tudi opisano flora/fauna/objekti/merkantnost/oblike...) in ne resolucije slike. To sem ze sicer skozi vsa ta leta tudi veckrat razlozil, ampak je bil sedaj tudi cas, ko je nekdo prevec posplosil taksno iskanje.