cheno je napisal/-a:@slide: kdaj se bova spet srečala na "ravnini" ???i got a little somthin" somthin" for ya
![]()
kdaj običajno špilate in kakšen nick imate??
i hear drag setup - am i right?

povejte kdaj boste kej fural...

nitro1 je napisal/-a:No jest sm jo včeri naložu(kompletno igro)zdaj bi pa samo prosil če lahko kdo prlima kako sliko glede nastavitev trdote avta,ker ga nikakor ne morem pravilno nastavit in mi un GTI nikamor ne vleče,oni drugi ka ima pa zadej pogon mi pa pleše po cesti ko da bi bil v discu![]()
![]()
Pa še zanima me kako daš svoj podpis na tablico od avta,ter kako shraniš(kateri gumb na tipkovnici)screen-shot![]()
Aja špilam pa S1
nitro1 je napisal/-a:Sam tale špil je pa zame bl za en k*urc![]()
Nikakor ne morm avta dobr nastavt da neb tko nagravžn ritou po cest pa še neki me zdej zanima...med dirko sm shranjeval screenshote na tipko printscrool,potem sem šel pa pogledat kaki so jih pa sploh nikjer ni..WTFKje bi lahko bli,se mrbit kermu sanja
nitro1 je napisal/-a:To že,sam kam se ti slika shrani,to mene zanima![]()
Drugač pa Wizz,prvič jo igram¸, res in nabiram točke da pridem do tistga turbača...
mam pa šele 87 točk,rabim jih pa 200 da se mi odklene un turbo
eclipse_R je napisal/-a:da se tut dobit programe k recmo pol sam f8 al pa karkoli si že naštimaš stiskaš in se usi screeni lepo shranjujejo.. Ni treba vn pa v slikarja pa shrant pa nazaj not pa še enkat... ipd.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov