igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe feb 20, 2004 9:24 am

nebivedu je napisal/-a:Maky preberi si življenje po življenju - zelo dobra knjiga.
Tudi sam nisem veren - nikoli nisem bil - tut v cerkev sem stopil samo ene 20X - in to samo v take, kamor peljejo turiste na ogled, ker so kake znamenite cerkve - recimo mrtvaški ples.

LP
Nebivedu

spet teorija in ne praksa... dokaži da je res nekdo oseba,ki naj bi živela pred toliko in toliko leti...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe feb 20, 2004 9:26 am

maky je napisal/-a:potem tvoje telo začne propadati za nedoločen čas...

Človekovo telo razpade v približno 45tih dneh. Sm glih učeri gledu odajo o tem kako razpada človeško telo v naravi in pod zemljo.In takrat od tebe ostanejo samo kosti. :wink: Ampak nebi o tem. :huh: :huh:

Glede reinkarnacije je pa bilo na Discovery Chanel ena oddaja. Tam so povedali da se da kao reinkarnacijo dokazat večinoma pri otrokih starih do 5let. Kazali so primere ko je mali otrok ki je imel 4leta vedel večino stvari od dedka. Kar so ga spraševali. In to jih je bilo veliko takih. Je pa taka stvar za vzet pod rezervo ker nikoli neveš kaj je folk pripravljen narediti za malo pozornosti. V bistvu je bilo zelo zanimivo gledat to oddajo!

LP
The MAN

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 20, 2004 9:34 am

salesky je napisal/-a:
maky je napisal/-a:potem tvoje telo začne propadati za nedoločen čas...

Človekovo telo razpade v približno 45tih dneh. Sm glih učeri gledu odajo o tem kako razpada človeško telo v naravi in pod zemljo.In takrat od tebe ostanejo samo kosti. :wink: Ampak nebi o tem. :huh: :huh:

tudi kosti propadajo... vrjemi :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe feb 20, 2004 9:38 am

Propade ampak v malo primerih. Kosti najdejo tudi zelo zelo zelo zelo stare. Kost je zelo obstojna in močna stvar.
The MAN

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 9:42 am

Maki v knjigi življenje po življenju so pripovedi ljudi po težkih operacijak, ki so bili klinično mrtvi, pa so jih nazaj oživel.

LP
Nebivedu

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 20, 2004 9:44 am

nebivedu je napisal/-a:Maki v knjigi življenje po življenju so pripovedi ljudi po težkih operacijak, ki so bili klinično mrtvi, pa so jih nazaj oživel.

LP
Nebivedu

in vsi so predvidevam gledali film tanka linija smrti ane?? sej pravim človeška domišljija ne pozna meja :wink: :wink: kar je za nekoga totaln absurd je za nekoga čista resničnost....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 9:46 am

Obratno - tanka linija smrti je bila posneta po tej knjigi.
Ta knjiga je že kr stara.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Pe feb 20, 2004 9:46 am

FOTOMONTAŽA....... :lol: :lol: :EE
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 20, 2004 9:50 am

nebivedu je napisal/-a:Obratno - tanka linija smrti je bila posneta po tej knjigi.
Ta knjiga je že kr stara.

LP
Nebivedu

no in če si gledal film ti je jasno zakaj sem tako skeptičen... nobenih dokazov ni da si pripovedovalec izkušnje ne izmišljuje na polno...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Pe feb 20, 2004 9:55 am

Priporočam ogled filmov: Final destination 1 in 2. 8)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 9:55 am

Res je. Jst vem kaj sem doživljal in doživel, zato v nekaj teh stvari verjamem, ne pa v vse, ker ene so res nemogoče za verjet.

LP
Nebivedu

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 20, 2004 9:57 am

ule je napisal/-a:Priporočam ogled filmov: Final destination 1 in 2. 8)

sploh buče...
realno gledano namreč... drugače sta mi dobra filma samo vseeno...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Pe feb 20, 2004 10:00 am

Najbolš se konča 2 del. "Na žaru" :lol:

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Pe feb 20, 2004 10:07 am

Sem mnenja, da smo mi reinkarnacija, prejšnjih duš...duhovi so pa duše, ki niso v svojem življenju opravili tisto, kar jim je bilo dano. Kajti mislim, da je tukaj vsak z svojo nalogo. Duše v vicah se ne morejo zveličati, zato prihajajo nazaj na Zemljo...

Tisti, ki govori, da je to bujna domišja, je premalo inteligenten, da bi se tega zavedal...so pa ljudje, ki se razlikujejo po dušah na 2. točki:

a.) ljudje s človeško dušo
b.) ljudje z živalsko dušo (ponavadi tigra ali kače)

In ponavadi so ljudje z živalsko dušo morilci, posiljevalci...

Morda se bo nekaterim zdelo smešno, ampak o tem vem veliko in tudi občutil sem že marsikaj, tako, da se zavedam kaj pišem.

Če koga podrobneje zanima vse skupaj imam še polno zanimivih stavkov, ki vam mogoče lahko koristi :wink:
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Pe feb 20, 2004 10:10 am

maky je napisal/-a:
ule je napisal/-a:Priporočam ogled filmov: Final destination 1 in 2. 8)

sploh buče...
realno gledano namreč... drugače sta mi dobra filma samo vseeno...
Filmi so sami po sebi bedarija...sem pa bral neko knjigo o duhovih, po resničnih dogodkih iz vsega sveta...mi je dala pošteno misliti.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 20, 2004 10:19 am

no desmo sedaj mi pa razloži KAKO se reinkarniraš? kdaj po (ali celo med) spočetjem fetusa se "duša" prenese v fetus? kako se prenese? zakaj se prenese točno v eno osebo in ne v drugo?

aja pa zakaj fetus? ker takoj ko se človek začne zavedati sebe je takoj podvržen vplivom okolja... in seveda se podredi temu vplivu...zelo dober primer so otroci,ki so odraščali ob divjih živalih... te so se podvrgli družbi in ta družba je bila pač živalska...

tako da ne o intelegenci in zavedanju... kaj potem vsak ki ni veren in ne verjame v boga neintelegenten ker se ne zaveda da "obstaja" nekaj,kar naj bi bil bog??

ne rečem da ne obstaja nekaj po življenju...mogoče res obstaja... ampak ne morete z gotovostjo trditi...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Pe feb 20, 2004 10:38 am

Najprej moraš spoznati svojega duha, njegovo življenje in kaj je bil v prejšnjem življenju. Glavni point življenja je čiščenje. Prezakomplicirana zadeva, da bi ti jo razlagal...zdaj vprašanje, če verjameš v boga? Ne razumi narobe... Ni treba, če še nisi imel stika z njim in to oko v trikotniku, če misliš, da je to po isem principu kot dantejeva komedija, si pač naiven človek in nasedaš vsakemu slepu.

Ni bilo govora, če ne veruješ v boga in si ga po svoje ne predstavljaš, zdaj nisi inteligenten...zavedati se moraš svojega duha :wink: In ravno zato imajo nekateri večje sposobnosti od drugih in lahko vidijo, kar drugi ne...anj ti še to povem, da je prijateljica z meditacijo premagala raka. Obiskovala je sahaja jogo...katero je ustanovila Indijka Shri Mataji...za njo pravijo, da je reinkarnacija vseh božanstev in boga...

Mi je pa tudi povedala, ko je šla v Italijo na pujo (sahaja joga), ni mogla spati 2 dni, ko je iz nje ven izhajalo zlo...to je čiščenje :wink:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 11:19 am

Ni ti treba verjeti v boga. Jst nisem verjel, verjamem pa da na zemlji obstaja zakon narave - bl k mi uničujemo zemljo bol nam vrača z naravnimi nesrečami - zakon narave bi moral biti vsakemu človeku pred vsem - tudi pred bogom - tisti ki verjamete vanj.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Pe feb 20, 2004 11:37 am

Isto je s cekvijo, navaden biznis...Sicer pa hodijo tja samo še zapriseženi kristjani (predvsem stari ljudje), in potem si ljudje vse napačno predstavljajo...mislijo, da če hodi v cerkev je zdaj dober človek, brez kakršnih koli občutenj.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe feb 20, 2004 2:33 pm

Mnaj jst ne vem no kaj je blo tisto kar se mi je takrat zgodilo
Zdej za novo leto se je našem kraju zgodil avtomobilska nesreča. 1 mertev. To se je zgodilo približno ob 16h.
Pol ob 22.00 smo pa šli z prijatli na travnik rakete spuščat. (municije je blo ogromno) in ob polnoči ko so rakete najbolj vluft letele se je iz dima ki se za njimi vleče prikazala mrtvaška glava.
Ne vem kaj je bla posledica tega sam blo je grozno :evil:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov