rdeča škoda forman, pa vsa polepljena z neko črno folijo
čez streho kao viperke, na prvi havbi pa kvadratki. pa kromirane redkape in
zvočniki notr ene40 w -, pol se pa pele (z odprto šipo), pa se mu fanj zdi
ko ga vsi gledajo.
mislm

super98 je napisal/-a:dobek je napisal/-a:v ljubljani, ene dezevne sobote, pred kratochvillom....laguna, presjnji model, cisto navaden, radkape gor, polomljen sprednji odbijac...glavno pa da je mel alu wing skoraj do strehe potegnjen
evo jo:
HUGO_BOSS je napisal/-a:al vas je nategnu model![]()
zdej se pa on vam smeje :P
s.Hio je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:al vas je nategnu model![]()
Prav mas, verjetno je tip popizdu, ko so mu vsi pravli kak avto ma pa se je odlocil da bo koncno to makino zrihtal. Ceprav sem bil poleg, ko so se v a3m narocali ti odbijaci in sem selo par besed zraven pripomnil (kot vedno). Sem ostal pa sokiran nad rezultatom.
HUGO_BOSS je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:al vas je nategnu model![]()
Prav mas, verjetno je tip popizdu, ko so mu vsi pravli kak avto ma pa se je odlocil da bo koncno to makino zrihtal. Ceprav sem bil poleg, ko so se v a3m narocali ti odbijaci in sem selo par besed zraven pripomnil (kot vedno). Sem ostal pa sokiran nad rezultatom.
ja sej če je v A3M-u naročval robo, potem se ne čudim zakaj je mel toliko časa tak avto![]()
![]()
s.Hio je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:al vas je nategnu model![]()
ja sej če je v A3M-u naročval robo, potem se ne čudim zakaj je mel toliko časa tak avto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V bistvu pa moras videt to cudo, ker izgleda kot iz filma.
HUGO_BOSS je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:al vas je nategnu model![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V bistvu pa moras videt to cudo, ker izgleda kot iz filma.
ah... še mal, pa bom jst svojga tko gledu
HMX je napisal/-a:To povzame vse:
Leaning back makes you go faster:
vir: www.riceboypage.com
Resno, enkrat sem vozil za eno ful staro hondo civic limuzino,
mislim da z celjsko registracijo (velenje al nekaj). Pa to ne morš
verjet. Avspuh z fi=10 cm nastavkom, alu wing, taki ko na oni
laguni, rahlo zatemnjena (mogoče samo umazana) zadnja šipa,
pragovi, gume so stale tak '/ '''''' \' , hommade podaljški spredaj in zadaj
nepobarvan aluminij, pol pa not še dva tipa, ko sta glave tak skup tiščala,
da sta bila oba znotraj polja, ki ga omejujeta nosilca spojlerja...
LOL. Vse od Arje Vasi pa do Velenja smo crkovali od smeha![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost