Tweety je napisal/-a:Tigrica mišljeno je blo za tiste deklce ki prihitijo k motorju al pa avtu in so vse medene in se sam smejčkajo![]()
Tweety je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:
A bos zdaj rekla da tut pr teb ni delno tako???
Glej uniga tipa z mercedezom opa opa... itd...
maj dajte punce kaj se neki napenjate tukaj pa glavo skoz zid tisite, raz priznate da ste zmer bolj cudne![]()
![]()
Evo Just for you.... Jest sm čudna
woolff je napisal/-a:V današnjih časih je bol ali manj vse relativno![]()
Kaj pa tukaj pomaga, da si še pač sam malo relativen![]()
Moja ex deklina je tudi imela rada rožice,ko sem ji kakšno prinesel, zdaj pa si jih naj le sama trga![]()
Je pa res, da se take stvari zadnje čase vedno bolj pozabljajo. Eno je simbolno darilo (rožica) drugo pa so pač bol ali manj materialistična darila (razni nakit). Če žensko presenetiš z kako rožico so ponavadi vesele predvsem zato, ker si se pač spomnil nanjo (za nas ceneje in tudi bol praktično - vsak teden ali pač mesec novo darilo). Če pa ji daš nek nakit (ziher ne moreš vsak mesec) pa pozabi in misli, da je pač pri tebi out.
Je*i ga ljudje smo vedno bol zahtevni
tigrica je napisal/-a:priznam da sem čudna in to slišim daleč naokoli ampak nikoli se pa ne slinim zraven avtomobila in gledam tipa kakšen človek je oziroma al je kaj lepote v njem al ne
takšna nisem in povem iz lasnih izkušen stran od ŠMINKSA čim del
ok to so moje izkušnje sigurno niso vsi taki
lp tigirca
SEVERcek je napisal/-a:gape je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Zok je napisal/-a:kok pa tole dvoje skup pase..SEVERcek je napisal/-a:pa ce se nebo smiro bo![]()
Drgac pa ni panike.
tud to mi gre na luleka k se neki hocjo tepit za zenske - v cem je fora?!? k redkokdo pomisli d bi mogoce lahk se zenska izbirala s kom hoce bit?!?
Se podpišem pod to.
Če bo ženska hotla it k drugemo..... bo tko al tko šla pa ne boš mogu nč.... Da bi se pa tepu neki..... dej dej sej nismo v vrtcu. Še na pir bi tistega povabu ko bi mu ratalo mi punco spelat pa mu lepo razjasno če misli da ga je vredna.... kajti če je zapustla men zarad njega.... kaj če njega zapusti zarad tretjega? Je pa res da men tud grejo na živce tisti ko ne znajo nehat..... pač probaš pol pa ko videš da ne bo uspeha pa nehaš....
todi jst mislm tko ja!
jaz tudi sam on ne neha in ga mama oba poln k....
monster_d je napisal/-a:Hm.. no da se jaz dodam neki pod to...
Hehe res neugodna zadeva to ja...
Sam ce si bo puncka neki ubila v glavo in ji bos ti se bolj prepreceval se ji no to trikrat vecje veselje postalo![]()
In zakaj puncke silijo k drugim?
Nekaj ne dobijo oz nekaj pogresajo... Ugotovit pa moras sam
Asterix je napisal/-a:pa čemu taksno jamranje?
za 16 k sit se mas eno uro lepo, pa gres pol ven......
pac enkrat zamenjaj potek vecera:
prej: zabava>>>>seks
zdaj: seks>>>>>>zabava......![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov