no sam mam problem , ker mi napiše :
wrong disc inserted.Please insert the originale disc in Your CD/DVD drive
kva se da narest!!??
dejte mi pomagat jst bi tud špilu

Gricko je napisal/-a:da nebom vsega bral, bom raj vprašal!! kaj naj naredim, igrco sem šele zdej "kupu" 5 min nazaj, pa sem že "založu" cd, še dobr da sem image prej posnelza vsak slučaj!
no sam mam problem , ker mi napiše :
wrong disc inserted.Please insert the originale disc in Your CD/DVD drive
kva se da narest!!??
dejte mi pomagat jst bi tud špilu:P :P
maniac je napisal/-a:s tipkovnico je to tko zaj**** špilat, da pobere ves vesele!
da se to nastavljat nekje v meniju in zeeeeeeeeeelo pomaga: steering, braking, balance,...pa še sto drugih stvari, mal se pošpilite, pa bo šlo.
preveč zajebana pa premal zabavna zame, pa sem velik ljubitel simulacij, ampak da sm trening naredu sm rabu prvč cajta...
colin je cicer res arkadn špil sam 3-ojko smo špilal 2 leti nonstop---rbr-ja pa 14 dni!
maniac je napisal/-a:s tipkovnico je to tko zaj**** špilat, da pobere ves vesele!
da se to nastavljat nekje v meniju in zeeeeeeeeeelo pomaga: steering, braking, balance,...pa še sto drugih stvari, mal se pošpilite, pa bo šlo.
preveč zajebana pa premal zabavna zame, pa sem velik ljubitel simulacij, ampak da sm trening naredu sm rabu prvč cajta...
colin je cicer res arkadn špil sam 3-ojko smo špilal 2 leti nonstop---rbr-ja pa 14 dni!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov