igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Ne dec 17, 2006 12:42 am

Mah, govorte kar čte, z babami je dans križ.

Preveč je takih, ki gledajo z napol zaprtimi očmi, oz. marsikaterih kvalitet človeka sploh ne opazijo, niti se jim ne zdi vredno truda, da bi se v to poglabljale in morda človeka malo bolj spoznale ter odkrile kaj dobrega v njem. Po glavi jim gre pogosto samo to, kar izraža zunanjost in kar se že na daleč vidi - beri v kakšnem avtu se vozi, kako je oblečen itd. (kar seveda odraža popolno emocionalno nezrelost in overdose peroksida).
Lahko rečem, da še kar dobr zgledam in da sem kot nekateri prjatli včasih pravjo: "za ožent" pa vam povem, da je malokatera to uspela dognat, nekaterim pa se ni dalo niti potrudit.
Je pa tudi res, da velik procent žensk misli, da bomo moški okoli njih letali kot troti, one pa bodo čakale in sedele križem rok na svoji riti ter nas po možnosti zraven še malo vlekle za nos. Nekaterim se zdi blazno fajn, če se nekdo mota okrog njih in ga nato vrtijo okrog mezinčka, na koncu pa se nonšalatno izmuznejo. Žalost, kaj naj rečem drugega, tako za ene kot za druge. Za vsako rit raste palica in to še kako drži.
Pol maš pa še tiste, ki vse dajo na "fasado", se oblačijo kot da so na modnih pistah in se imajo za najlepše itd. Pri takih je takoj jasno, da je to očitno edina stvar, ki jo premorejo oz. so jo sposobne "ponudit". Je*eš zunanjost, če maš gnilo notranjost :P.

Sej, ko si mlada in luštna je fajn, ko boš pa pri 35-ih sama z 20 mačkami v stanovanju pa... Lahko pa padeš v drugo skrajnost in ostaneš s kakšnim idiotom in se smiliš celemu svetu... Pa da ne bo mislu, da komu kaj takega celo privoščim, daleč od tega.

Npr. jaz kot moški nikoli ne gledam samo na zunanjost. No, seveda mi more bit ženska simpatična, ampak lahko pa npr. zgleda še tok super in oh in sploh, samo če se nimava o čem pogovarjat in edino kar zna je zapravljat moj čas in denar in dajat mal noge narazen - sori, no go. Mogoče se encajt še obnese, ampak se relativno hitr naveličaš (ker se dejansko nič pametnega ne dogaja) in pol zaškripa... Da bi pa menu babe ko gate - ne hvala. Enim to odgovarja, jst pač nisem te sorte človek. Rajš nimam nč, kt pa neki mutim v tri dni. Poleg tega se mi zdi izjemno pomembno, da tudi nasprotna stran pokaže neko zanimanje in da se tudi ona kdaj potrudi, drugače precej hitro rečem papa... It takes 2 to tango, eden je premalo...

Glede daril tako kot marsikdo ne maram pretiravanja in se ga tudi ne poslužujem. Pa ne zato, ker finančno nisem sposoben ampak iz preproste logike, ki jo narekuje zdrava pamet. Nikoli nisem dovolil punci (ali komurkoli drugemu), da bi mi kupovala stvari (ker si jih lahko kupim sam ;)), niti se nisem nikoli "razmetaval" zaradi nekoga, ker se mi to zdi popolnoma nesmiselno.
No, konec koncev niti ni važno, komu je darilo namenjeno. Ko človeku podariš nekaj, kar on smatra kot (pre)drago, ima zaradi tega neprijeten občutek in čuti obvezo, da mora tudi sam naslednjič ravnati podobno. Včasih lahko s čezmernim obdarovanjem presežeš mejo in človeka užališ (nekaterih stvari se žak ne da kupit). Razen (!), če gre seveda za pohlepno in egoistično bitje - takim nikoli ni dovolj. Ergo, stvar mora imeti neke razumne meje, v končni fazi ni pomembno, kaj kupiš, pomemben je pomen oz. namen dejanja samega, t.j. izkazovati pozornost, čustva... Vkolikor "obdarovana" oseba tega ne zna ceniti oz. razumeti, vam je Templar že ponudil rešitev: "stage exit left" :twisted:. "Can't buy me love" al kako že gre :D... Pa še res je!

P.S.: Da me ne bo zdaj napadla cela vojska feministk - tudi z nami dedci je včasih križ, nobody 's perfect :lol:, sam se mi zdi da ženske moškim velik več sivih las povzročite kot pa mi vam...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
*KAYA*
Novinec

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a *KAYA* Ne dec 17, 2006 12:40 pm

...vauuu cel roman :lol:
Veš jst pa mislim da moški ženskam veliko več sivih las povzročite kot pa me vam :P ;)
Rada vas ima Kaychi :)=(:

Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Ne dec 17, 2006 1:37 pm

Lepa dekleta ljubijo barabe... 3/4 jih je kešpičk, ostalo pa na vagi že rabi tromestno številko oziroma pred njimi pokajo ogledala.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne dec 17, 2006 5:53 pm

@ahiM: Dobro povedano!

Lahko rečem da se kar strinjam s tabo.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne dec 17, 2006 7:27 pm

Sh3bO je napisal/-a:@ahiM: Dobro povedano!

Lahko rečem da se kar strinjam s tabo.

Se tule spodaj podpišem res lepo napisano AhiM 8) se v celoti 100% strinjam s tabo, kar si vse napisal. Ženske si itak že preveč dovolijo, osel gre samo enkrat na led. :?
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po dec 18, 2006 11:46 am

Uau ahiM tole je pa bla odisejada :D, sicer pa super napisano in če bi se postavila na tvojo stran bi rekla, da se popolnoma stinjam. Žal je današnji čas tak, da se gleda samo na material in veliko jih pozabi, da vse kar čez dvajset let ostane sta dva človeka, ki morata graditi na sebi, ne pa na dnarju in izgledu.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po dec 18, 2006 1:25 pm

dobr povedano 8)

KAYA: poglej malo naokol in videla boš da je precej več moških sivolasih :P :P :P

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe dec 22, 2006 11:30 am

bravo ahim... :D
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Pe dec 22, 2006 8:13 pm

Ena zivljenjska...

Se sprehajajo tri vrtnice po puščavi. Prva, ki je imela samo tri kapljice vode, je seveda kmalu ostala brez in je prosila drugo vrtnico, ki je imela s seboj kozarec vode, za delček njene. Seveda druga ni komplicirala in je "bratsko" delila svoj delež vode. Vendar je tudi njej kmalu zmanjkalo in skupaj sta prosile tretjo, ki je imela s seboj kar konkretno čutaro vode. A tretja ni dala vode in je pustila da ste ostali dve oveneli. Tretja vrtnica je sama nadaljevala svojo pot po puščavi, po dveh tednih pa tudi sama ostala brez vode in ovenela.

:idea: Nauk zgodbe :idea: Dala, ne dala, ovenela je vsaka... 8)

Moje mnenje --> zoprna mi je vsaka, ki se daje dola iz bil česa druzga kukr užitka...
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
hacsty
Nov uporabnik

Napisal/-a hacsty Pe dec 22, 2006 10:20 pm

Tako ti bom povedal ženske vse so pribižno glih ! Samo pakunga je drugačna !!!!!!

Haloooooooooooo!
Slika

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Re: Koliko stanejo punce?

Napisal/-a Agent1 Sr apr 04, 2007 6:09 pm

Blinder je napisal/-a:Pozdravljeni!

Zanima me, koliksen strosek predstavlja punca.
Ali je res, da razne vstopnine, pijace ipd placajo fantje? Ce ja, ali ni bolj pravicno, da placa vsak pol oz. vsak svoje? Kako gre kaj to?

Star sem 22, in tej podatki me zanimajo za meni primerne(pa tudi pogled v prihodnjost.... recimo ce bi imel 30 let) punce :)

Lp

Meni punca ne predstavlja nobenega stroška. Ker je nimam.

Še dobro, da sem zaprisežen samec, sicer bi se moral še s tem ukvarjat.
Mir in dobro!

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 Če apr 05, 2007 9:47 am

Hmm... ahiM: Deloma se strinjam s tabo, ženske danes so res hudič, še jz komi dojemam kaj počnejo,mam kolegico tako k je res na dnar mahnjena, pa bi v bistvu vse naredila za bi ji blo luštn....čeprov seks ne štima, pa še kj druzga ji ni všeč vztraja v zvezi z decom ker ima pač dovolj denarja....no saj vmes ga pa mal okol serje...pras*** po domače povedano!!! Zakaj so punce take? Nevem mogoče zato ker jim to dovolite, ker ne pokažete pravega obraza, nevem...
Je pa logično pa pri nasprotnem spolu najprej opaziš zunanjost, neki te mora privlačit, da si želiš to osebo spoznat, pol pa ko jo spoznaš je pa mogoče res to to... Ne rečem da morjo bit manekeni, pa manekenke....neki malga, pogled, ustence...neki more bit tist da rečeš tole je pa treba spoznat, pa pol v bistvu ugotoviš da zunanjost ni tolk pomembna, konec koncev se bomo vsi enkrat postaral...
Nevem od kje vam to da morte zdej pa puncam darila kupovat, pa pjačo plačevat itd... Zdej nevem mogoče sem sam jz taka, ampak mislim da je to nepotrebno, bolj pomembna so dejanja....npr. namesto darila za roj.dan....ena sproščujoča masaža, perček pa hmmm...... :D Jaz osebno ne maram da mi kdo kaj plačuje ker pol imam slab občutek, je pa lepo če se kdo spomni name pa pošlje kaka sms...al pa kaj podobnega!!! Nismo vse punce iste, tako kokr tut vi niste vsi isti!!! :D
Drugače pa verjamem da je s puncam več dela kokr z deci, tko da.....mal boste potrpel no!!!! :P :P
Najlepše šele pride. :)

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe apr 06, 2007 8:11 am

Joj joj joj, kakšni komentarji, pa mene kar glava boli.... :jao: :jao: :jao: .... mislim res.... evo, sem zbral venček ultra modrih:

dj_em:
jest sem spoznal da če jo tepeš že od samga začetka te bolj spošuje kot pa če s pridn pa prjazn...

@dj_em: resnično upam da tega ne počneš..... ker če bi te kje zalotil pri tem početju.... :twisted:... pa ne samo tebi, vsakemu ki kdaj roko dvigne nad žensko...

Pugi:
No woman, no cry... Če ti amortizer ckrne daš novga bolšga. Če baba najeda ji pa kvečjemu lah cegu u glavo ugradiš.
Baba j lih tok člowk, k kura tč.

@Pugi: mislim sploh zadnji komentar je res vse "hvale" vreden, vrhunec moškega uma ..... Me zanima če obstaja kakšen bauerische pregovor za moški spol....

Agent1:
Še dobro, da sem zaprisežen samec, sicer bi se moral še s tem ukvarjat.

@Agent1: Ok, če si se tako odločil, tudi prav, me pa zanima kako se boš počutil sam pri 50+ letih.......aja, a roke kej trpijo?

Res se opravičujem za ta offtopic, ampak nekateri komentarji pa posekajo mejo dobrega okusa.... pa še nekaj bi se jih našlo.... same cvetke :roll:
Sicer je že tema tako malo bolana.... kolk bi me ženska stala... ne vem, odvisno od servisnih intervalov, kako boš z njo ravnal, obseg servisa......mislim, kot da je to stvar, ne živo bitje :roll:
Ženske in moški smo si in si vedno bomo različni, s tem če jih nekateri od tu ne razumete, še ne pomeni da ste opravičeni pljuvati čez njih. Dejte pokazat malo več spoštovanja do njih. Konec koncev so tudi vaše mame ženske, pa mislim, da si ji kakšnega takega komentarja ne upate podati. Jest in moja deklica sva vedno plačevala enkrat eden, drugič drugi, ker ko sva se spoznala sva bila še oba študenta in finančno rahlo podhranjena, zato sva si tudi vse stroške delila. Ni pa zdej rečen, da ne moreš početi kakšne druge stvari, ki ne stane nič,.... greš na sprehod, na potep z kolesi, rolaš,...... če vam je že tako težko kdaj pa kdaj kaj plačat....

Pa ne, ni moj namen se tu kregati z vsemi, ampak dejte pokazat malo več kulture in spoštovanja do žensk.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe apr 06, 2007 8:32 am

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap kritik
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Pe apr 06, 2007 5:35 pm

mah, moja morem rečt da je dokaj ekonomična. ni neka keš piška ki teži ki tako bi že zdavnaj spokal. ženske so kot psi, če jih boš že v začetku lepo vzgojil bodo ble pridne do konca ;)
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Pe apr 06, 2007 6:50 pm

No, še moje mišljenje:

Spoštujem matere in vse tiste ženske, ki so v življenju že dokazale, da so pridne, potrpežljive in vedno premalo cenjene glede na to, kaj vse postorijo doma in v službi.
Vesel sem, da imajo dan žena, pa materinski dan, mogoče bi se morali vsi bolj zavedati, da držijo pokonci celo več kot "samo" tri vogale hiše!

Sodobne punce so drugačne. Jaz jih ne bi mešal zraven žensk v prejšnjem odstavku.

Saj je res, da se moški in ženske ne bomo nikoli popolnoma razumeli. So pa ženske po mojem mnenju postale bolj samostojne in razgledane, kar ni slabo..vendar pa to za sabo potegne tudi druge lastnosti: ne želijo si familije ali pa si želijo imeti otroka brez očeta (samohraniteljstvo), so razsipaške (ves denar gre za potovanja, uživancije, obleke, nakit-boh ne daj kaj prihranit!), uživaške, karieristke (tud če imajo familijo, je važna kariera)..na splošno - čisto druga generacija žensk glede na generacijo naših mater!

In tako se mi dozdeva, da smo fantje bolj ali manj na istem kot 30 let nazaj, punce pa so v istem obdobju "napredovale" kot je opisano v prejšnjem odstavku.

To so razlike, ki jih tudi ekstremno moško potrpljenje ne vzdrži!

No, so izjeme pri puncah in pri fantih..naj ne bo to kot kritika ampak kot moj individualni pogled na to "problematiko".

Kaj je to mama, pa še kako dobro vem, ker je nimamo več..da bi vi vedeli, kaj je treba vse znat, da gre življenje v naši bajti "normalno" naprej..kuhatipratipeglatičistitipospravljati.press
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Pe apr 06, 2007 7:30 pm

blowjob je 10 jurjev.

oz. 41,66 € :D

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 So apr 07, 2007 11:26 am

:D čaki mal sj to si pa sam kriv če plačuješ za take stvari!!! To se da tut zastonj dobit veš!!! :)
Najlepše šele pride. :)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo So apr 07, 2007 11:44 am

Boš nalimala kakšno svojo slikco na forum ali ne? :twisted: :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost