kochar je napisal/-a:Ti si najbrž njegov sošolec?
Človek niti ni vedel kaj je hotel. Tehnični podatki so na netu. V nekaterih postih sprašuje kako je z vzdrževanjem, spet v drugih pravi da keš ni problem. Ko dodamo še glasujzame stil pisanja je jasno, da ga nebo noben resno jemal.
zmeden je napisal/-a:sj smo najmanj 100-krat povedli da ni prevč dober da si za prvi avto kupi kaj takega...škodoval bo samo sebi kar je pa najhujše-LJUDEM OKOLI SEBE!!!govorim pa zato ker je napisu da on obožuje hitrost in nevem če se bo s tako močnim avtom to dober končalo...ampak to je spet samo moje mnenje![]()
![]()
lp Robi
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:ma vidva pa sta pacienta na potenco.
isti šmorn k tle http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 2&start=20
in to naj bi bil forum.
še zdej mi gre na smeh ko berem vajine objave
jadam007 je napisal/-a:MATER STE TLE GOR USI GLUPI! ČLOVEK VAS UPRAŠA ZA PRIMERJAVO MED DVEMA AVTOMOBILOMA KER PAČ NEVE KAKŠNA STA! VI PA MU TLE GOR KLOBASATE NEKE NEUMNOSTI O ZAVAROVANJU TEHNIČNIH PREGLEDIH itd... POVEJTE MU KAJ JE BOLŠ NE PA SE NEKI PIZDIT GOR DA ŠE NI 18 STAR PA NEVEM KA ŠE USE, BOLI VAS K.U.R.A.C ODGOVORTE NA TIST KAR GA ZANIMA!
moderatorja pa prosim da temo ZAKLENE ker itak nima smisla!
LP adam
ArminLegenda je napisal/-a::/:o:/ Prvo se hvališ da maš nevem kolko denarja, potem pa v enem postu napišeš da si odprl temo da vidiš koliko goriva pokurita avta,Prvo se zresni mal, premisli 3x preden nekaj napišeš, piši razumljivo ter ne klobasaj v tri krasne. Bolje ti bi bilo da počakaš še teh par let, napolniš 18 ter narediš izpit
ThaPunke je napisal/-a:ArminLegenda je napisal/-a::/:o:/ Prvo se hvališ da maš nevem kolko denarja, potem pa v enem postu napišeš da si odprl temo da vidiš koliko goriva pokurita avta,Prvo se zresni mal, premisli 3x preden nekaj napišeš, piši razumljivo ter ne klobasaj v tri krasne. Bolje ti bi bilo da počakaš še teh par let, napolniš 18 ter narediš izpit
Lol js nism nikjer pisu kulk avta kej pokurita lol .. Mogoc da sm reku da me ne zanima kulk pijeta omg .. Lol da se 16 nism hahahahahah .. Lol matersm pa res prave ljudi prasu .. K se full spoznate na avte lol .. Za vas je mocn avto Yugo Koral 45 pa se njega komi obvladate .. Pa se hocete nardit sminkerski pa si havbo na crn pobarvate .. omg
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov