falotex je napisal/-a:A dej pejt no k mamici mal jokcat, pa neki obtožuješ o nekem koleriku, ti si tisti ko si b****r, očitno se povsod pustiš da pometajo s tabo, o drugačnosti pa verjemi meni, vem še velik preveč, da bi teb to razlagou! človk je lohka še tok drugačen pa mora met tok kulture da upošteva še druge ljudi!! Tist naziv "mojstra" si lohk nekam zatlačiš če tega ne veš!!
falotex je napisal/-a:ja nebivedu ti misliš da jest ne vem za tisto gradbišče z letališke, sam teb še zdej ni jasn da se morš vseen en del peljat po cesti da prideš do štrajfixa, pa če boš meu kdaj prazne gume ko boš iz šihta pršu se spomn na falotex-a, zdej si mi dal kr dost podatkov da te enkrat najdem in naučim kozjih molitvic
nebivedu je napisal/-a:falotex je napisal/-a:ja nebivedu ti misliš da jest ne vem za tisto gradbišče z letališke, sam teb še zdej ni jasn da se morš vseen en del peljat po cesti da prideš do štrajfixa, pa če boš meu kdaj prazne gume ko boš iz šihta pršu se spomn na falotex-a, zdej si mi dal kr dost podatkov da te enkrat najdem in naučim kozjih molitvic
Okol btc-ja je več gradbišč, kot samo tisto. Če pa rabiš naslov, ti pa tukaj napišem, kje in kaj delam, pa kako me dobiš. Kozjih molivic še ne znam, vidu sm že kozo, ki je meketala, pa je nisem razumel, bi blo pa dobr, če bi ji znal kej nazaj povedat. Ti pa če obvladaš kozlavščino, se pa nadvse toplo priporočam.
eentox je napisal/-a:fafotex nevem kaj se tle neki napenjaš. Vzami svojo palčko (pomoje to misliš tisto med nogami) in nalomi vse, ki tam perejo svoje avte.
Samo prej napiši poslovilno pismo, ker če boš tako glasen tam ne boš nikoli več rabil prati avta.
Ali pa si raje pejt oprat rit, ker ti je plenička spustila.
nebivedu je napisal/-a:Jst ti predlagam da si najdeš žensko, boš lažje počakal tistih par minut!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov