igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To maj 22, 2007 10:58 pm

Na starih avtih gre:) Jaz mam celo drug kluč za vrata in tank. Verjetn je mel ta stari punto enak.

Aja drgač pa še ena smešna:) Na ptuju na ormožki... pridema z mojo lepo tankat. poleg pripelje en star gospod...... in natanka točn 1.50 evra :shock: :D zaklene pa gre plačat :D z mojo pa samo :?: :?: :?: :lol:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr maj 23, 2007 12:12 pm

natanku je pa verjetn lih za en litrček (pa drobiž). Sam a ni tko, da morš natankat vsaj 5 litrov (kokr sm enkrt prebral na eni od petrolovih bencinskih)?
Slika

Roks85
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a Roks85 Sr maj 23, 2007 12:53 pm

Ponekod je tud 3 litre dovoljeno. Čeprav če se zmeniš gre tud majn. Vem da je kr parkrat kdo prišo pa reko (vem da je drugačna situacija) da mu je benza sfalilo pa če mu damo kantico litersko od čistila al pa česa, pa je natankal liter pa šel po avto ;)
Slika
Roks [Mad Tuners]

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Sr maj 23, 2007 1:24 pm

Tankal sm na Barju, zraven mene pa je tankal nek tip, pa slišim da avto laufa m eda tankanjem, nakar vidim da tanka skozi vrata v nek sod ki ga je imel v avtu, nakar zapre avto in gasa, brez da bi plačal.

Druga nevrjetna zgodba se je zgodila, ko sm čakal v vrsti, pred mano je bila mamca z belim yugom, mamca odpre tank, prižge vžigalico in poizkuša pogledati v tank, na srečo je kmalu ugotovila da se neda vidit:)

lp, jure
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 23, 2007 1:33 pm

ja valda. and pigs fly.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr maj 23, 2007 1:35 pm

what shit are you smoking? I want that too.

:vc :vc :vc
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Sr maj 23, 2007 1:35 pm

red bull ti da krila (mislim prašičem....) :P
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Sr maj 23, 2007 2:18 pm

Civic 4.th je napisal/-a:Druga nevrjetna zgodba se je zgodila, ko sm čakal v vrsti, pred mano je bila mamca z belim yugom, mamca odpre tank, prižge vžigalico in poizkuša pogledati v tank, na srečo je kmalu ugotovila da se neda vidit:)

lp, jure

to si se pa kr neki na suho zmislu :roll:

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Sr maj 23, 2007 2:33 pm

Učiri se je en na vsak način trudu tankat dizla v twingota. Mislim da mu na srečo ni uspel ker je pol zakleu pa reku aja dizl al neki v tem smislu, sam glede na to da mu je avto šele v četrto vžgau se mi kr smili ka kej počne z njim..
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Sr maj 23, 2007 3:16 pm

men je enkrat en frend reku da k je biu se mejhn je enkrat tankou u avto pol je pa pozabu zamask gor dt so ga pa eni lovil po mestu da bi jim tist zamask vrnil.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Sr maj 23, 2007 3:41 pm

R 26 je napisal/-a:men je enkrat en frend reku da k je biu se mejhn je enkrat tankou u avto pol je pa pozabu zamask gor dt so ga pa eni lovil po mestu da bi jim tist zamask vrnil.

Car :roll:

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Sr maj 23, 2007 4:40 pm

IcEm4n je napisal/-a:natanku je pa verjetn lih za en litrček (pa drobiž). Sam a ni tko, da morš natankat vsaj 5 litrov (kokr sm enkrt prebral na eni od petrolovih bencinskih)?

še jst sem 1x v motor nataku 8 dcl, ker nism mel vlk keša, pa mi ni noben sral...

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Sr maj 23, 2007 5:46 pm

Meni sicer ni bilo smešno, je bilo pa hecno - na brezoviškem Logu je danes crknil računalnik in niso mogli resetirat črpalk po plačilu računa, posledično nismo mogli tankat... Se mi zdi prav neverjetno, da nimajo kakšnega manual mode za takšne primere.
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Sr maj 23, 2007 6:03 pm

protonika je napisal/-a:Meni sicer ni bilo smešno, je bilo pa hecno - na brezoviškem Logu je danes crknil računalnik in niso mogli resetirat črpalk po plačilu računa, posledično nismo mogli tankat... Se mi zdi prav neverjetno, da nimajo kakšnega manual mode za takšne primere.

To ni računalnik kriv. Če ne znajo resetirati, potem je njihov problem.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr maj 23, 2007 6:06 pm

Mi je kolega ze tolkrat povedov to storijo, da jo moram se tu napisat. Pred leti, ko je bilo 3/4 avtov na cesti jugecov, dobrih 10let nazaj se je peljal na morje, in je nekje pri postojni sel tankat svoj avto in gleda kako en domacin vzame rocko za dizel in tanka v jugeca, kolega pa ker se prevec sekira za druge, leti cez celo bencinsko in maha: Ata dizel je , ata dizel je!! Seveda ata hladnokrvno tanka naprej, in cisto umirjeno rece: saj je dizel, iz fiat regate.

Drugace sem pa sam ze lovil ene 2x avto(tuj seveda) na nasi lokalni bencin, ker je malo klanec in folk ne zategne rocne in pusti v leru. Ker je dobrota sirota, pravijo, me je seveda ena zenska napizdila kaj za vraga se stegujem skozi okno v njen avto, pa ceprav je bil ene 10m od rock. :roll:

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Sr maj 23, 2007 7:05 pm

Jaz grem vedno tankat, ko mi kaže nekje na polovici med pol in četrt tanka. Pa še kazalec manj kaže kot je res, tako da ponavadi je še notri ravno pol tanka.
Ko sem ga kupil sem pa tankal 48,5 L, drži pa baje 50 L. Imam nekak čuden občutek če je že kazalec na četrt, grem rajši prej dolit, potem pa vedno povnega nalijem, ponavadi je to med 33 in 25 L.

Roks85
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a Roks85 Sr maj 23, 2007 8:23 pm

Ja 1x je prišo tipson na pumpo, pa hoče tankat. Ampak mu nikak ne gre. Stopim jaz lepo do njega, pa ga vprašam če mu lahko pomagam mogoče. Pa reče "ja, zakaj mi pištola ne gre v tank?". Pogledam, in valda - tip je htel tankat z debelo pištolo za tovornjake :P Ker se je pač ustavo pri črpalki, ki ma 4 pištole - 95, 98, dizl in za tovornjake :) Itak - size does matter :rofl
Slika
Roks [Mad Tuners]

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Če maj 24, 2007 9:26 am

Roks85 je napisal/-a: Ker se je pač ustavo pri črpalki, ki ma 4 pištole - 95, 98, dizl in za tovornjake :) Itak - size does matter :rofl

Vazna je tehnika :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Če maj 24, 2007 1:57 pm

DonFilipo je napisal/-a: Zenska je lepo parkirala na desni strani (tako da ji je crpalka bla na desni ob sovozniku) ona pa je vzela cev z leve strani.

:har Samo tole moram pa tud sam iztestirat :rofl da vidim če se res da. :lol: Bom poročal. :lol:
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe maj 25, 2007 1:53 pm

Jaz sem se spomnil enega dogodka, pa niti ni povezan s tankanjem kot takim.

Grem iz Logatca domov, takrat sem živel v Mengšu. Pa sem mel v svojem avtu (glej podpis, odštej feltne na njem, sem mel navadne takrat, al ene 15" alu) zlo mal benza in nisem hotel na Vrhniki tankat na Petrolu (se jih izogibam), si rečem grem do OMVja na Brezovici. No in na ravnini od Loga proti Dragomerju mi začne zmanjkovat bencina, avto rahlo pockukava in gre vedno pošasneje. Pa še svinjsko me je na WC tiščalo. Uglavnem na konc sem vozu že manj kot 40km/h, za mano manjša kolona. Vseeno pridem do Brezovice, zaklenem avto in najprej letim na WC. Dve minute in par umitih rok kasneje pridem ven, začnem tankat avto in čistit šipe. Se prpele model s kombijem, stopi ven in kao neki natanka.

Pravi meni: "a hitrej pa ne gre"
Jest: ??? (začnem razmišljat a je mene za uslužbenca OMV zamenjal, al sem tam prepočas vozu, al kaj mu je)
In začne men neki težit: "kako si pa tam vozu mim Dragomerja?"
Jest: ??? "jah bencina mi je začel zmanjkov..."
On: Zakaj si pa tko v škarje prehitevu, kaj ti pa je.
Jest:??? Kaj je teb, jest sm tam 40kmh vozu, pa zdele sem že 5 minut na pumpi tle.
On: Ja, sej to je blo prej sem bil s svojim avtom pa hčerko sem mel uzad, sem jo dam peljal, s takim avtom si bil pa prehitu si v škarje da bi se hmal zaletu.
Jest:wtf??? "S temle avtom že ne, so pa še trije taki samo na Vrhniki registrirani z isto barvo."
On: ne, ti si bil,... neki začne mene preklinjat, jest njemu nazaj da je slep pa b****, on začne grozit da jih bom fasal,...

Greva not plačat pa rečem črpalkarju da mu nej pove da sm tle že 5 minut da sm šou na WC, črpalkar nič o tem vedu.

Pol mi pa un prjav: Ja, ti si bil pa še štiri si mel v avtu. :lol:
Jest: Aja, kaj boš pa si še zdej zmislu?

Pol se tip oddrajsa. Mislim, svašta. :?

Če to bere ta b****: NISEM BIL JEST!
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov