moje skromno mnenje:ni važno a si revež al bogat, ampak če si kupiš avto za take denarje pa zanj delaš skor desetletje bi se vsak vsaj malo pohvalil pa kakšne SLIKE GOR prpopal

Ice_Angel je napisal/-a:glje vem ja iz kolektorja mi gre se ena cev vn...poleg stirih v avspuh gre nazaj v loputo....slini grejo nazaj v laputo...nevem kako lahko slikam en dan to cev....ki vodi direkt v loputo...
jay je napisal/-a:Ice_Angel je napisal/-a:ko slatam koda ne ujame brzine nevem cudno je.....pr tipoti ko sm np.presaltu iz druge v tretjo je avto kr skocu kr zakopal tuki vse u pizdi..nevem....se mi zdi da sm naredu napako da sm sou kupit....po moje da tut tipota ne bom prodal ker je avto car
po moje nisi navajen menjavat
Ice_Angel je napisal/-a:glje vem ja iz kolektorja mi gre se ena cev vn...poleg stirih v avspuh gre nazaj v loputo....slini grejo nazaj v laputo...nevem kako lahko slikam en dan to cev....ki vodi direkt v loputo...
Ice_Angel je napisal/-a:jah bom vprasu ce se ga dobit ker avto je bil predelan ze februarja tko za info..samo nitro sm dau not pred dvema mesecoma....bom vprasu sj je biu v kiss tuningu v zagrebu delan to...pr frendu majo pa tut glavni sedez v krskem kjer sm pa jst biu do 18 leta tam doma starimi lp
ShineR je napisal/-a:fantje, nč se ne sekirat, rajš se sam smejte, smeh je itaq pol zdravja![]()
s fantom smo itaq zmenjeni za en race pa bomo takrat vidl kako pa kaj in vse posnel - http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=16211
čeprav dvomim da sploh imam kkšne možnosti proti njegovim 205hp in 4.3 do 100km/h z mojimi 270+hp in 5.27s do 100... ga še noben ni pohodu pa ga tud ne bo :P
Tista tvoja dodatna cevka, ki po tvoje deluje na principu turbine, je povratna cev za ispušne pline, ki del ispušnih plinov pelje nazaj v sesalni kolektor in z tem zniža temperaturo v zgorevalnem prostoru
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov