igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Broz
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Broz Po okt 01, 2007 5:38 pm

lp po dolgem času

moje skromno mnenje:ni važno a si revež al bogat, ampak če si kupiš avto za take denarje pa zanj delaš skor desetletje bi se vsak vsaj malo pohvalil pa kakšne SLIKE GOR prpopal :D drugače pa varne km
Zamenjam Opel Astro GTC Black & White za Laguno II grandtour Dynamique :)

Bruned
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje

Napisal/-a Bruned Po okt 01, 2007 6:32 pm

Če daš dva čipa boš mel 300 konjev !

Nimaš pojma o čem govoriš , ti ne zamerim se ne rodimo pametni. V primeru da hočeš zvedet o čem se sploh pogovarjaš ti predlagam obisk knjižnice in tehniškega oddelka na katerem ni hudič da najdeš knjigo z osnovami delovanja bencinskih motorjev. Kot ti je croam rekel 205 konejv lahko samo sanjaš. Tak motor ki ga imaš sam ampak z 230 konji se je nedavno tega prodajal za 10 k eu pač dirkalni motor . Zdej pa res me zanimajo fotografije motorja . In graf moči . Ker če maš za tak mali dnar tolko močen motor ni hudič da napraskaš tistih 30 konjev še pa ga odkupim montiram v Q4 in se znebim nadležnega potratnega turbaka. Drugače pa svetujem da se usmeriš v pravljičarsto ,ti kar dobro gre.

Pa brez zamere Klemen

Pugi-206
Nov uporabnik

Napisal/-a Pugi-206 Po okt 01, 2007 7:27 pm

slik Z-ja pa še kar ni in ni...
...:::206:::...

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Po okt 01, 2007 8:39 pm

Ice_Angel je napisal/-a:glje vem ja iz kolektorja mi gre se ena cev vn...poleg stirih v avspuh gre nazaj v loputo....slini grejo nazaj v laputo...nevem kako lahko slikam en dan to cev....ki vodi direkt v loputo...

Nisem ravn iz stroke, kakor opažam tud veselje do bencina ne pomaga...zgleda?! Za 1/3 dvignt moč atmosfercu je pomoje kr podvig, povej pol kakšne so vozne lastnosti? Avto je do 5000 rpm potem najbrž neuporaben?? Kakšna je pa poraba? Pa tale 5 luknja na izpušnem kolektorju?? Razsvetli nam zadevo. Tnx.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po okt 01, 2007 9:34 pm

jay je napisal/-a:
Ice_Angel je napisal/-a:ko slatam koda ne ujame brzine nevem cudno je.....pr tipoti ko sm np.presaltu iz druge v tretjo je avto kr skocu kr zakopal tuki vse u pizdi..nevem....se mi zdi da sm naredu napako da sm sou kupit....po moje da tut tipota ne bom prodal ker je avto car

po moje nisi navajen menjavat :)

Menjalnik ima Z350 res v piz.. Če ne bi sam sprobal,. res neb nikol verjel..

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po okt 01, 2007 9:35 pm

1. Slovenščina pozna velike tiskane črke na začetku povedi. Prav tako smo vsi malo razgledani že zdavnaj osvojili uporabo ločil za zaključevanje povedi, kot tudi ločevanje samih stavkov v povedi. Zgodba tako postane pregledna in razumljiva vsem, ne samo avtorju. Za primer naj ti dam samo stavek, ki ga je Ludvik XIV napisal (rablju, ki naj bi obesil njegovega prijatelja, on pa je čakal obvestilo kralja) po tvojem vzoru - brez ločil in brez vsega: OBESITI NE POMILOSTITI!

2. Tvoje pripovedke so skregane z zdravo pametjo fante! Predelave, ki jih omenjaš so vredne premoženja, načeloma pa zasledljive v F&F, 2F2F itd. Ne blamiraj se, raje lepo vprašaj, in po možnosti se ne hvali z uspehi drugih.

3. Turbina?
Ice_Angel je napisal/-a:glje vem ja iz kolektorja mi gre se ena cev vn...poleg stirih v avspuh gre nazaj v loputo....slini grejo nazaj v laputo...nevem kako lahko slikam en dan to cev....ki vodi direkt v loputo...

Ta cev bo kvečjemu cevka, ki skrbi za dovod ogretega zraka v nižjih vrljajih - nad kolektorjem je kovinska plošča, pod katero se nabira topel zrak od kolektorja, cevka pa gre iz te plošče v dovod zraka. Skrbi pa za to, da imaš pri hladni mašini dovod ogretega zraka - s tem se doseže enakomernejši tek in čistejše izgorevanje motorja.

Zdej pa nehi pisat neumnosti, ker blamiraš sebe in potencialnega bodočega lastnika avta.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo Po okt 01, 2007 9:37 pm

Ice_Angel je napisal/-a:jah bom vprasu ce se ga dobit ker avto je bil predelan ze februarja tko za info..samo nitro sm dau not pred dvema mesecoma....bom vprasu sj je biu v kiss tuningu v zagrebu delan to...pr frendu majo pa tut glavni sedez v krskem kjer sm pa jst biu do 18 leta tam doma starimi lp

hmmm hmmm glavni sedež kiss tuninga je še vedno v Dobovi, v Krškem pa je le skladišče materiala in trgovina. Aja pa ni mi jasno to da si ti pri njih v Zagrebu delal predelavo ker v Zagrebu ni njihove delavnice. V Zagrebu ima A3M delavnico. Tko da :roll:
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo Po okt 01, 2007 9:42 pm

Pugi-206 je napisal/-a:slik Z-ja pa še kar ni in ni...

in jih tudi nikol nebo ker tip sam naklada in naklada ter živi v sanjah. Mogoč svoje sanje želi en dan uresničiti pa malo preveč sanjari in n******e folk.
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel To okt 02, 2007 7:01 am

Hehe glejte se nit ne sekiram. Kiss tuning ma delavnico v Zagrebu ker tam predelujejo avte.V krskem je ta tip doma in odpodaj bajte ma delavnico in dele.Cene pa vzami tel.imenik in lepo pokliči v Krško in vprašaj.Tista cevka ki gre iz kolektorja je pa dovod plinov nevem kako deluje bomm se pozanimal sm pa samo reku da dela na podoben princim turbine torej ce bi dober prebral bi vedl kaj govorim.Se zadna stvar kao F&F pa te fore..ne ne nobena umetnos ni zamenjat odmicni, dat druge bate, znizat glavo, spolirat vse kanale, itd. torej vse skupaj normalno da prides iz 147konjev na 205 se +računalnik in ne mi solit pamet da ni mogoce ker je.odmicne odvisno katere ti lahko dajo tudi do cca 30konjev mogoce malo manj odvisno sm reku!!!!torej drugi bati kot npr.spic..kovani spet daju cc do 15konjev nizanje in poliranje in vse to poveca kompresijsko območje.Kar pomeni da avto ima vecjo moc.Torej vse to skupaj in dober menjalnik od lancie(modela ne povem) dobis lepo seveda brez menjalnika 205 konjev ali več.je pa tipo iz bulgarije ki se poznam s clovekom 400konjski ste da ima se turbino gor.kar pa imam tudi jaz moznost in sem jo tudi mel pa mi je sou motor.samo ne na tem na prejsnem. tukaj mate link pa si oglejte dirko tipota pa ne mi bluzit nekaj kar vem kaj vozim in nisem bedast.Smilite se mi vsi ker grete nekaj pisat in sploh ne preberete vsega in nevete zakaj gre.Nism pa reku da sm pameten ne zato sm spraseval tukaj za kaj je kaj!samo neumen pa tut nism.Ce pa hocete dokaz da na NISSANU 350Z je menjalnik slabsi kot pri tipotu pa vas z veseljem vidim ustrunjanu pa vam pokazem.sramota da se vi delate pametne.Marsi kerm tukaj sem pa ze pobral ponos pred rutarjem v lj in vam gre to v nos?Ker vas je tipo stegnu.Smeh shme in se en krat smeh.ZALOSTNO RES ZALOSTNO HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE BUDALE
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel To okt 02, 2007 7:07 am

Tukaj mate link pa si napaste oci za bolsi dan:

http://www.youtube.com/watch?v=RrHSKM290js

Aja pa se to ta clovek mi je tut svetoval kaj si naj dam v masino.Nisem je jst predelu so pa drugi.in tut predelava je bla skoraj 4000eur.Iskren povedat 4000uer ni veliko.Je pa jih problem dobit.Delaj pa bos mel.IN se enkrat povem Tisti ki ste dirkal pred rutarjem dobr vete keri ce ne bom dal slike avtov pa vam naredu sramoto pa se kak posnetek.Ne me zajebavat in ne preizkusajt me.Sm reku vsi nevete vsega tko kot glede menjalnika da je bolsi od nissana 350ke ni res in ni biu nikol in tut ne bo.LP VSEM
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel To okt 02, 2007 7:10 am

Se ena stvar a ve kaksne so svečke BOSCH SUPER 4 NIKLIJ?po moje da ne..navadne ja ko ji prodajajo pr nas.Ena taka je znesek štirih navadnih.IN so prelecene z niklijem.Ce sploh vete kaj je niklj!No samo s tem in z dobrimi kabli dobis precej vec moci na avtu in pospeska.LP
2ice4u

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho To okt 02, 2007 7:34 am

Človek vsak dan nekaj novega izve...

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To okt 02, 2007 8:08 am

Tista tvoja dodatna cevka, ki po tvoje deluje na principu turbine, je povratna cev za ispušne pline, ki del ispušnih plinov pelje nazaj v sesalni kolektor in z tem zniža temperaturo v zgorevalnem prostoru, nikakor pa niti približno ne deluje kot turbina, ti kot nek tunner, bi tole moral vedet, če veš kako se menjajo odmične, bati.... Praviš da na tvoj motor v tem stanju lahko daš turbino??? na tvoj motor je nesmisel dat turbino, ker maš noter visoko kompresijske bate, kar pa je pri turbo motorjih brez veze, ker se na turbo motorjih kompresija niža!
Pa še tako kakšen mora bit predvžig na tvojem motorju sedaj ko maš druge bate noter?
BMW E46

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To okt 02, 2007 8:10 am

Pa drugič daj link od svojega avta, takih linkov je miljon na netu :!:
BMW E46

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To okt 02, 2007 8:36 am

Safy junior :D
Slika

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a ShineR To okt 02, 2007 9:06 am

fantje, nč se ne sekirat, rajš se sam smejte, smeh je itaq pol zdravja 8)

s fantom smo itaq zmenjeni za en race pa bomo takrat vidl kako pa kaj in vse posnel - http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=16211

čeprav dvomim da sploh imam kkšne možnosti proti njegovim 205hp in 4.3 do 100km/h z mojimi 270+hp in 5.27s do 100... ga še noben ni pohodu pa ga tud ne bo :P