nebivedu je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:kaj ko bi se enkrat dobili,pa malce posneli kolko gre kakšna zadeva.... Nebivedu,pa ne imej nas za norce,divjake ipd. ampak to bi naredili samo zate,da se ti že enkrat nekaj s tehtnimi dokazi dokaže in da ne boš nekaj tumbal v nedogled!
Sej nisem trdil da nekateri niso sposobbni tok vozit, sploh taki ki majo tok močne avtomobile, ampak ta tip tega sigurno ni sposoben. Še 210 se ni nikoli peljal, ker če bi se, bi vedel, da pri 290 ali 278km/h no moreš opazovat policajev, kaj izvajajo za tabo, ker so naše avtoceste preozke, da bi imal pogled usmerjen še na ogledalo.
Pri taki hitrosti je 2mm na progresivnem servu ograja avtoceste tvoj novi dom.
Včasih je obstajalo društvo norih voznikov in je veljala samo kazen za priznanje, ker je bila gor točna meritev. Zdej imamo pa idiote, ki nakladajo ko vozijo vsepovprek, sploh zadeve, ki se tičejo samo njih in policajev.
Pomoje je vozil (če sploh ima izpit) 53km/h, pa so ga policaji ustavili in ker je imel policaj dober dan, ga je spustil, pa je tip potem malo mesto zamenjal in še malo hitrosti dodal.
poglej še zadnjič ti povem ne mi kvarit teme po tvojih glupih občutkih in podobno jst sem napisal kaj se jue zgodilo in to je to ,lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš