igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Po nov 19, 2007 5:02 pm

nebivedu je napisal/-a:
RedBull™ je napisal/-a:kaj ko bi se enkrat dobili,pa malce posneli kolko gre kakšna zadeva.... Nebivedu,pa ne imej nas za norce,divjake ipd. ampak to bi naredili samo zate,da se ti že enkrat nekaj s tehtnimi dokazi dokaže in da ne boš nekaj tumbal v nedogled!

Sej nisem trdil da nekateri niso sposobbni tok vozit, sploh taki ki majo tok močne avtomobile, ampak ta tip tega sigurno ni sposoben. Še 210 se ni nikoli peljal, ker če bi se, bi vedel, da pri 290 ali 278km/h no moreš opazovat policajev, kaj izvajajo za tabo, ker so naše avtoceste preozke, da bi imal pogled usmerjen še na ogledalo.
Pri taki hitrosti je 2mm na progresivnem servu ograja avtoceste tvoj novi dom.

Včasih je obstajalo društvo norih voznikov in je veljala samo kazen za priznanje, ker je bila gor točna meritev. Zdej imamo pa idiote, ki nakladajo ko vozijo vsepovprek, sploh zadeve, ki se tičejo samo njih in policajev.

Pomoje je vozil (če sploh ima izpit) 53km/h, pa so ga policaji ustavili in ker je imel policaj dober dan, ga je spustil, pa je tip potem malo mesto zamenjal in še malo hitrosti dodal.

poglej še zadnjič ti povem ne mi kvarit teme po tvojih glupih občutkih in podobno jst sem napisal kaj se jue zgodilo in to je to ,lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš
biturbo SKN Project CT3 50

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po nov 19, 2007 5:03 pm

escape je napisal/-a:
baSix je napisal/-a:
escape je napisal/-a:jah lepo da mu nisi....ce ahko dosezes to hitros pa posnami in dj gor na net pa je...lp

te pa se naj on tud posname pa nam dokaže da mu gre avto dejansko 290 :roll:

djte prebrat kolk mu gre avto no sj JE LEPO NAPISU DA MU JE STEVEC LAGU ZA 12 mislim ste nepismeni al kaj? avto mu gre 278..ja nekateri ste mu res fousni ..ker mate neke kripe ki dber da pridejo do 100.bmk samo ne podcenjujte avta ki ga ne poznate malo bol gor pa je MaD dal cokument ki lepo pise koncno hitrot avta in je navedena 278 kaj je tukaj problem..mah ste otrocji....fantazerji

ya0 si ti en d**** u PM te pa se naj snema ko mu gre avto 278 same shit...

in ne podcenjujem avta ampak podcenjujem voznika.
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Po nov 19, 2007 5:10 pm

sebaveh je napisal/-a:Prej bi rekel da je otročji tisti, ki se hvslijo s tem, kak so slikali policaje in bežali pred njimi, s tako hitrostjo med drugimi vozniki v prometu :roll: Ah ne, to sploh ni otročje...

nihče se ne hvali,pa nikogar nisem ogrožal u prometu ker sem mogoče srečal tri vozila ,ogrožal sem samo sebe in dobenga drucga,to je edina relacija ki si dam duška drugače sem pa zlo vesten voznik,sploh pa u naseljih in mestih ;)

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape Po nov 19, 2007 5:49 pm

basix tut voznika ne podcenjuj ker ga ne poznas.....in bre veze se kregat tuki..ker je otrocje..ni otrocje noret z avtom ampa je neumno ker jih je ze precej umrl se strinjam.samo nekateri norimo po pameti eni pa vinjeni in mislijo da obvladajo.ni res tut tist k obvlada(nihce) ga lah drug zajebe ne on je lahko drugi krivec pa umres zard njega.mene tut uprsajo kak si upam z avtom tko furat glede na njegova leta.sam jst mm avto komplet kot nov.....pa kaj bi si upam ce se bo ša kdaj zgodil da se konca moja linija na cesti se naj....pac....veliko voznikov ma tesko nogo samo da eni po pameti
Zadnjič spremenil escape, dne Po nov 19, 2007 6:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po nov 19, 2007 6:13 pm

escape je napisal/-a:...ce se bo ša kdaj zgodil da se konca moja linija na cesti se naj....pac....

tipično napačno mišljenje neizkuenih voznikov... nerečem ad sem ajs izkuen ker mam izpt komaj 1 mesec vendar mi je takno mišljenje popolnoma napačno... ka0 ja meni se pa itq nemore nič zgodit ker znam vozit :S right pol pa pelje en tak po avtocesti 200 pa mu en na esnem pasu malo prveč levo zapelje voznik se vstraši pa se pri 200km/h zaleti v zaščitno ograjo in po možnosti e pritem odnese z ceste kak drug avto... in ne to ni izmiljena zgodbica ampak se je to dejansko zgodilo oz se e nažalost vedno dogaja.
...::: www.CST-TEAM.net :::...

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Po nov 19, 2007 6:14 pm

kaj za enga kur11 ma veze pa rja pridi v naše konce pa ti bom pokozal jaz vožnjo po ovinkih pa mam star avto pa boš še ti pokaszal s tvojim NOVIM avtom pa še neki po avto cest zna tudi nona tiščat

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Po nov 19, 2007 6:38 pm

ni nov avto tut ti ne znas brat:D :D :D :D dobr se ne bom kregu samo gled bigturbota vem da clovek ne laze.lp

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Po nov 19, 2007 6:41 pm

Mactron a ne bi ti to malce počistu ker nima dobene veze več s temo,

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po nov 19, 2007 9:19 pm

bigturbo ka pol sta šla z escapom sprobat ko je jači? lahko tut na pm, ker so spet sami taki ko upoštevajo omejitve tu gor,pa vem iz lastnih izkušen da sem izven naselja norc za ostale(ker se pelem mal čez 90 :shock: ) a čez naselje sm v večini primerov najpočasnejši
LP Rok

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack Po nov 19, 2007 9:40 pm

bigturbo je napisal/-a:lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš

In potem še jaz pridem zadaj z bmwjem 345km/h, za mano pa sestra s hondo 350km/h!!! To bo veselje
lol :?

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po nov 19, 2007 9:52 pm

V eni temi se pritožujete, ker nekateri vozijo 130kmh oz. po omejitvah po AC, pa vam gre na fking falus, zdaj pa vam ne paše, ker mu pač audi leti.

8)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

dominy
Nov uporabnik

Kraj: HOTINJA VAS

Napisal/-a dominy Po nov 19, 2007 9:57 pm

big_turbo : em....kai ti maš avdija karavana , rdečega ?? :-P

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po nov 19, 2007 9:58 pm

• skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po nov 19, 2007 10:09 pm

naj bo jasno da sm cist nepristranski..sam zanimam kako ti gre lahko po stevcu 29O, glede na to da je ....
http://www.avtomobilizem.com/forum/down ... p?id=15120

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 19, 2007 10:48 pm

sj je velik takih primerov (oz. velik jih prkazuje na slikah), ko gre števec čez "mejo"
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To nov 20, 2007 7:15 am

bigturbo je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
RedBull™ je napisal/-a:kaj ko bi se enkrat dobili,pa malce posneli kolko gre kakšna zadeva.... Nebivedu,pa ne imej nas za norce,divjake ipd. ampak to bi naredili samo zate,da se ti že enkrat nekaj s tehtnimi dokazi dokaže in da ne boš nekaj tumbal v nedogled!

Sej nisem trdil da nekateri niso sposobbni tok vozit, sploh taki ki majo tok močne avtomobile, ampak ta tip tega sigurno ni sposoben. Še 210 se ni nikoli peljal, ker če bi se, bi vedel, da pri 290 ali 278km/h no moreš opazovat policajev, kaj izvajajo za tabo, ker so naše avtoceste preozke, da bi imal pogled usmerjen še na ogledalo.
Pri taki hitrosti je 2mm na progresivnem servu ograja avtoceste tvoj novi dom.

Včasih je obstajalo društvo norih voznikov in je veljala samo kazen za priznanje, ker je bila gor točna meritev. Zdej imamo pa idiote, ki nakladajo ko vozijo vsepovprek, sploh zadeve, ki se tičejo samo njih in policajev.

Pomoje je vozil (če sploh ima izpit) 53km/h, pa so ga policaji ustavili in ker je imel policaj dober dan, ga je spustil, pa je tip potem malo mesto zamenjal in še malo hitrosti dodal.

poglej še zadnjič ti povem ne mi kvarit teme po tvojih glupih občutkih in podobno jst sem napisal kaj se jue zgodilo in to je to ,lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš

Ni se zgodilo in nakladaš!!! Števec v avtu imaš do 280, ti pa trdiš, da ti je avto šel 290 po števcu in 278 po GPS-ju.
Pa da ne boš rekel, da sedaj jaz nakladam ti citiram tvoj post, slikice tvojega števca pa so v tvoji temi:
bigturbo je napisal/-a:motor je 2.7 biturbo avto je original S4 motor je predelan MTM 347PS ter 520nm navora do stotke 5s končna 280km/hprožnost 80-120km/h 4.prestava 3.9s na 402m 13.4s pač je le karavan in je težek 1645kg.......
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo To nov 20, 2007 9:48 am

aha,bigturbo,pa so te dobili...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape To nov 20, 2007 10:52 am

matej_jack je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš

In potem še jaz pridem zadaj z bmwjem 345km/h, za mano pa sestra s hondo 350km/h!!! To bo veselje
lol :?

kaj majo od porseja masino? looool 350 ma ne me jebat no.....heheres fantaziras

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape To nov 20, 2007 10:55 am

golfTDI je napisal/-a:aha,bigturbo,pa so te dobili...

auto mu je sou po stevcu 290 na nacin da je sou cez stevec.....mislim....drugace je bla hirost za 10kmh na uro manj

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To nov 20, 2007 11:03 am

escape je napisal/-a:
golfTDI je napisal/-a:aha,bigturbo,pa so te dobili...

auto mu je sou po stevcu 290 na nacin da je sou cez stevec.....mislim....drugace je bla hirost za 10kmh na uro manj

Dej ne bluzi, kako pa lahko ve da je šel samo 10km/h čez to kar mu kaže števec?

Tip naklada da je joj!
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov