PS. Sem ponosam ker mi je uspelo kupiti ta avto, posebaj ker sem sam denar zaslužil
Primoz_86 je napisal/-a:PS. Sem ponosam ker mi je uspelo kupiti ta avto, posebaj ker sem sam denar zaslužil
O ja, seveda. Res verjamem da si leto in pol non stop prek študentskega delal za 4 evre na uro. Če bi denar res sam zaslužil, bi ga bolj cenil in si kupil en avto za 1000 - 2000 evrov, ostalo pa dal na banko.
No, sicer me niti ne briga, le ta komentar me je zmotil.
Addicted je napisal/-a:WTF.. Tole že sili na Slovenski nacionalni šport - ZAVIST!!
Addicted je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:PS. Sem ponosam ker mi je uspelo kupiti ta avto, posebaj ker sem sam denar zaslužil
O ja, seveda. Res verjamem da si leto in pol non stop prek študentskega delal za 4 evre na uro. Če bi denar res sam zaslužil, bi ga bolj cenil in si kupil en avto za 1000 - 2000 evrov, ostalo pa dal na banko.
No, sicer me niti ne briga, le ta komentar me je zmotil.
Okej se strinjam glede tega da je fant mal "napihnjen" stemi avti... Aaaampak! Od koga je denar in za koliko denarja si bo kupil avto je pa čist SAMO njegova stvar. In kdo pravi da moraš kupiti avto za 2k€ da ceniš svoj denar? In čist vseeno a je to njegov prvi alpa tretji avto!! WTF.. Tole že sili na Slovenski nacionalni šport - ZAVIST!!
Carrera je napisal/-a:Ha Ha i Ha
V čem je problem?
Mogoče v tem ker sem 18 star
Mogoče v tem, ker nočem furat raznih cliotov, corsic in podobnega
PS. Sem ponosam ker mi je uspelo kupiti ta avto, posebaj ker sem sam denar zaslužil
..si prou predstavljam tega tipa: bele hlačke, oprijeta majčka, debela ketna, očala ''za švasat'' hehe...jeb*č
Škoda pa ne furam čefur stajl :P
Jaz nekaterih res ne razumem. Če tip ne bi omenil, da je šele naredil vozniško, bi mu vsi lepo svetovali športne avte in bi blo to konec teme. Tak pa mu vsi držite pridigo, da ne kupovat tega, raje neki bolj švoh,... Pol se zapičite v denar, da ga ne zna cenit,... Kaj pa če tip ima srečo, je našu neko dejavnost, ki mu nosi ful dnara, in ima na računu 60 000 evrov, hoče pa avto za 12 000 (oz. ga je hotu, je že kupu). Prosim, sam upoštevajte želje avtorja in mu svetujte, ne pa držat pridig, ker sm prepričan, da pridige na forumu ne delujejo. Sam se je odloču, kaj hoče ni se bo tega držal, ne glede na nasvete tujcev na forumu. Sem prepričan, da se sam zaveda, da vsak avto lah zleti z ovinka, 55konjski ali pa 300konjski... Upajmo sam, da je dovolj pametn in ve, kej je meja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov