igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Pe jun 27, 2008 7:41 pm

grem kar bruhat, zdaj ko sem to temo prebral

očitno so res počitnice (saj so res, moj otrok je tud doma), enim pa še vročina škodi

vsi skup smo malo neumni da sploh pišemo v to temo enmu (malce) važnemu mladeniču, ki je celo izpit za avto nardil.....
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jun 27, 2008 7:43 pm

pa ta "ferrari" je bil tudi na top gear-u

Slika

Slika

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Pe jun 27, 2008 7:49 pm

Ni isti. ;)
Sploh pa je predelava tega ()http://www.flack1.f9.co.uk/projectferrari/progress.html čist nekaj drugega kot tele slikce nad mano. Tukaj bi mogu pogledat že precej na blizu da vidiš da je Toyota :D ;)

Carrera
Nov uporabnik

Napisal/-a Carrera Pe jun 27, 2008 8:39 pm

Ha Ha i Ha

V čem je problem?

Mogoče v tem ker sem 18 star
Mogoče v tem, ker nočem furat raznih cliotov, corsic in podobnega

PS. Sem ponosam ker mi je uspelo kupiti ta avto, posebaj ker sem sam denar zaslužil

..si prou predstavljam tega tipa: bele hlačke, oprijeta majčka, debela ketna, očala ''za švasat'' hehe...jeb*č

Škoda pa ne furam čefur stajl :P

Primoz_86
Stalni uporabnik

Napisal/-a Primoz_86 So jun 28, 2008 12:35 am

PS. Sem ponosam ker mi je uspelo kupiti ta avto, posebaj ker sem sam denar zaslužil

O ja, seveda. Res verjamem da si leto in pol non stop prek študentskega delal za 4 evre na uro. Če bi denar res sam zaslužil, bi ga bolj cenil in si kupil en avto za 1000 - 2000 evrov, ostalo pa dal na banko.

No, sicer me niti ne briga, le ta komentar me je zmotil.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So jun 28, 2008 8:14 am

Carrera: off
javno te opozarjam da se umiri... v nasprotnem primeru so ti stete a.com minute :idea:
ker delas samo razpartije in verjemi da so nekateri tukaj vredni zaupanje ...pa se to
tista beseda je zaljivka ker si jo uporabil pri chevy-ju ko ti je svetoval subaruja
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted So jun 28, 2008 8:42 am

Primoz_86 je napisal/-a:

O ja, seveda. Res verjamem da si leto in pol non stop prek študentskega delal za 4 evre na uro. Če bi denar res sam zaslužil, bi ga bolj cenil in si kupil en avto za 1000 - 2000 evrov, ostalo pa dal na banko.

Okej se strinjam glede tega da je fant mal "napihnjen" stemi avti... Aaaampak! Od koga je denar in za koliko denarja si bo kupil avto je pa čist SAMO njegova stvar. In kdo pravi da moraš kupiti avto za 2k€ da ceniš svoj denar? In čist vseeno a je to njegov prvi alpa tretji avto!! WTF.. Tole že sili na Slovenski nacionalni šport - ZAVIST!! :evil:

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi So jun 28, 2008 9:46 am

Addicted je napisal/-a:WTF.. Tole že sili na Slovenski nacionalni šport - ZAVIST!! :evil:

Sem hotel napisati kaj takega že na drugi strani, ko je vprašal kateri avto dobil pa je odgovore da bo 60HP dovolj in nevem kaj vse... Sej ni vprašal kakšen avto je najbolj primeren za novega voznika.. Vprašal je kateri športni avto za mladega voznika...

Moje mnenje Carerra...

Glede na to da si star 18, je za kaliber tvojih let najbolj zabaven ponavadi kakšen Civic TypeR tam letnik 2002-2004 bi pomoje dobil za ta denar...

Ali pa kakšna Alfa GT, ki jo potem samo čipiraš na 180hp in je povrh vsega še šminkerska...

Bmw 328Ci... in tako dalje...

Sicer pa meni zelo všečen in šminkerski avto je Kia ProCeed ;)

TTja pa ti odsvetujem, ker ni prav nič praktičen... Prav tako si v teh letih ko ste vsak vikend s frendi zunaj, potem kam boš pa dal dve ženske če s frendom kej polovita in tako :P

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc So jun 28, 2008 10:28 am

sej bo mudel hitr ugotovu da je TT drvarnica,sej avto zgleda kul pa leti pa nevem kaj,sam tistegaga k sm jest vozu mi je bil res drvarnica,isto bmw serije 3,je pa k da bi se na dile usedu,okej sej lohk se sam men zdi k sm francozerjev nejbolj vajen,pa chep avtov pa sm od TT, no bom reku kr od Audijaja pa BMW mal preveč pričakoval, čeprov serija 5 je pa kr udobna,
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So jun 28, 2008 11:57 am

Lej, da še jaz pristavim svoje mnenje tukaj. Naredil si izpit. Ok. Kupuješ avto. Tudi normalno saj nisi izpit delal brezveze. Jasno. Zdaj pa ti priporočam, da malce razmisliš kaj se splača kupovat in v kaj se spuščaš.
Praviš, da si pred izpitom že vozil različne avtomobile. Tudi fino fajn. Zdaj te bom pa vprašal koliko kilometrov že imaš za sabo? Ampak ne teh iz avtošole. Te ne štej. Pa malce premisli. Za začetnika kupovat nek športen je nesmisel. Kot prvo NIMAŠ izkušenj. Definitivno. Sam sem začel z avtom kateri je imel cca 77KM. Se ne spomnim več točno. Lahko rečem, da je bilo to prek zadosti za nabiranje prvih kilometrov in seveda nabiranje izkušenj. Marsikatero neumnost sem naredil prav iz razloga, ker je bil to moj prvi avto in ker sem bil takrat "sam" na cesti. Brez spremstva. Takrat sem mislil, da sem glavni na cesti. Češ zdaj imam pa izpit in avto in lahko včasih malce pretiravam po cesti. In sem... Dokler nisem pristal na boku. Zaradi spolzke ceste, neprilagojene hitrosti in z zelo malo izkušnjami. Takrat je bilo še tistih "konjev" preveč. Ampak dobil sem izkušnjo kaj v takem primeru narediti za vnaprej. Vedel sem kje sem naredil napako. Zato nikakor ne podpiram tega, da si človek kateri komaj kaj naredi izpit gre in kupi malce močnejši in športen avto. Sej je fin občutek in vse. In si glavni frajer na vasi ampak to ni to.
Seveda ti si ga kar kupi in uživaj v vožnji. Privoščim ti. Ampak... Pamet v glavo. Sploh prva leta, ker takrat narediš največ (neumnih) napak katere pa so žal lahko tudi usodne. Po pameti... :!:

Primoz_86
Stalni uporabnik

Napisal/-a Primoz_86 So jun 28, 2008 12:42 pm

Addicted je napisal/-a:
Primoz_86 je napisal/-a:

Okej se strinjam glede tega da je fant mal "napihnjen" stemi avti... Aaaampak! Od koga je denar in za koliko denarja si bo kupil avto je pa čist SAMO njegova stvar. In kdo pravi da moraš kupiti avto za 2k€ da ceniš svoj denar? In čist vseeno a je to njegov prvi alpa tretji avto!! WTF.. Tole že sili na Slovenski nacionalni šport - ZAVIST!! :evil:

Narobe si me razumel. Sem napisal da me je zmotil le komentar da je denar sam zaslužil. Sem študent in vem kako težko je poleg študija in drugih stvari še služit in sam niti pod razno ne bi šel vsega denarja vložit v avto. Zavisten nisem niti malo, sploh se mi zdi to kdo ima boljši avto čista bedarija, sploh ko vidiš da nekateri vse svoje prihranke vložijo v avto, ali pa vzamejo še kredit. Take žre zavist, ne pa mene.

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k So jun 28, 2008 5:21 pm

za začetnika je pomoje tudi 140KM čist vredu, saj je odvisno kako zelo bo na gas tiščal in z kako hitrostjo bo šel v razne zavoje...
Jaz sem tudi mel prvi avto z več kot 100KM in sem po skoraj 3 letih izpita in več kot 70.000km prevoženih brez karambola in kazni.
Vsekakor pa sem res pazil na avto kot sam na sebe(v vozilo niti nihče ni smel če je bil blaten).

Kot prvo vozilo pa ne priporočam BMWja, saj kljub raznim elektronskim pomagalom lahko hitro gre rit tja, kamor nočeš da gre.

Če si se že odločil za TTja, potem boš čez čas hitro ugotovil, da to ni ravno šparovček(še posebaj si tak avto ne kupiš za vožnjo med 1000-2000rpm).
Sedaj se še ne zavedaš kaki strošek je taki avto(max. zavarovanje, servisi - redni in izredni, gorivo)

če praviš da maš avto tudi za "šminko", potem pazi da pred puncami ne boš izpadel i****... Sem videl enega "šminkerčka", kateri je hotel pred njimi naredit en burnout in se nakoncu zaletel v vozilo pred njim. Njemu sicer ni blo nič, se pa še ljudje dan danes smejijo z njega.

Želim srečno in predvsem varno vožnjo

lp

Uporabniški avatar
E=mc^2
Novinec

Napisal/-a E=mc^2 So jun 28, 2008 7:30 pm

heh...Carrera, sem se nasmejal....torej če te razumem si dobil avto zastonj, a ga u bistvu sploh ne boš fural?

ker rekel si, da boš dal 10000 evrov stricu za TT, ampak v enem postu si pa rekel, da če ti kdo da golfa pa 10000evrov, da ga ne boš fural...no in v bistvu ti lahko vsak, ki kakorkoli pozna vsaj malček tehnike povedal, da je TT v bistvu preoblečen in prešminkan golf IV...

:P :-P :P :-P :lol: :lol: :lol: :lol:
[povezava odstranjena]

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox So jun 28, 2008 7:54 pm

Če se ti pa to ne zdi je***ki avto pol pa nevem... :roll:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2157635

:lol:

rnisan
Novinec

Napisal/-a rnisan So jun 28, 2008 11:19 pm

Jaz nekaterih res ne razumem. Če tip ne bi omenil, da je šele naredil vozniško, bi mu vsi lepo svetovali športne avte in bi blo to konec teme. Tak pa mu vsi držite pridigo, da ne kupovat tega, raje neki bolj švoh,... Pol se zapičite v denar, da ga ne zna cenit,... Kaj pa če tip ima srečo, je našu neko dejavnost, ki mu nosi ful dnara, in ima na računu 60 000 evrov, hoče pa avto za 12 000 (oz. ga je hotu, je že kupu). Prosim, sam upoštevajte želje avtorja in mu svetujte, ne pa držat pridig, ker sm prepričan, da pridige na forumu ne delujejo. Sam se je odloču, kaj hoče ni se bo tega držal, ne glede na nasvete tujcev na forumu. Sem prepričan, da se sam zaveda, da vsak avto lah zleti z ovinka, 55konjski ali pa 300konjski... Upajmo sam, da je dovolj pametn in ve, kej je meja.

Ti pa povem da si se zmotu pri izbiri. Ženske bol padajo na "ladje" kot pa "rakete". Verjemi da se raje počutijo kot kraljice v udobnem sedežu in počasni vožnji kot pa rally dirkačice v športnem sedežu, kjer jih premetava na vsakem ovinku... Pa tud "ladje" so bolj priročne (zadnji sedeži pa to), varnejše. No, men se zdi bolje denar vložit v udobje, ker ga boš izkoristu (in krvavo rabu) na naših cestah, kot pa moč (225 konjev na SLO cestah ne boš mogu nikol izkoristi varno in pametno).

Ti pa želim velik varnih km in tud velik pleh p*čk. :8

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So jun 28, 2008 11:32 pm

Carrera je napisal/-a:Ha Ha i Ha

V čem je problem?

Mogoče v tem ker sem 18 star
Mogoče v tem, ker nočem furat raznih cliotov, corsic in podobnega

..si prou predstavljam tega tipa: bele hlačke, oprijeta majčka, debela ketna, očala ''za švasat'' hehe...jeb*č

Škoda pa ne furam čefur stajl :P

Problem je ker si star 18 let in nimaš voznih izkušenj. Naredil si izpit in misliš da držiš tistega zgoraj za tisti del spodaj in misliš da boš obvladal zverino. Začel boš noret, saj imaš vendarle Audi TT, si vendarle car, bejbe se bodo lepile, in počasi se bo iz tega tvoje življenje znašlo na črnih straneh v "cajtungah". Ne da bi ti to želel ali trdil da se bo 100% pripetilo, ampak je precej večja možnost kot če bi vozil razne cliote, corsice in podobno.
In kot 18 letnik MOČNO dvomim da si si sam zaslužil 10k€.
Tudi če si delal in si res to prislužil so te še pa vedno podpirali in financirali starši da si denar lahko dajal na kup in kupil zverino. Ampak če bi od teh 10k€ odštel še vse stroške, hrane, strehe nad glavo in vse stroške te strehe nad glavo in še kaj drugega bi kmalu ugotovil da si prislužil MNOGO manj kot 10k€.
Življenje je prekratko že tako, ne pa da bi še ga moral končat v zviti pločevini pri mlajših letih od 20.
Najprej nek počasnejši, manjši in varen ter varčen avto in ko maš izkušnje pa tudi nekaj več v glavi pa kar kupi zverino, ne boš nič zamudil če boš pri 25 kupil TTja ali magari kakega porša.

Jaz nekaterih res ne razumem. Če tip ne bi omenil, da je šele naredil vozniško, bi mu vsi lepo svetovali športne avte in bi blo to konec teme. Tak pa mu vsi držite pridigo, da ne kupovat tega, raje neki bolj švoh,... Pol se zapičite v denar, da ga ne zna cenit,... Kaj pa če tip ima srečo, je našu neko dejavnost, ki mu nosi ful dnara, in ima na računu 60 000 evrov, hoče pa avto za 12 000 (oz. ga je hotu, je že kupu). Prosim, sam upoštevajte želje avtorja in mu svetujte, ne pa držat pridig, ker sm prepričan, da pridige na forumu ne delujejo. Sam se je odloču, kaj hoče ni se bo tega držal, ne glede na nasvete tujcev na forumu. Sem prepričan, da se sam zaveda, da vsak avto lah zleti z ovinka, 55konjski ali pa 300konjski... Upajmo sam, da je dovolj pametn in ve, kej je meja.

Mogoče zato ker nam je enim dovolj tega da beremo in slišimo povsod kako sub-20 letniki zgubljajo življenja na cestah in pri tem morda še ponesejo koga zraven in morda se lahko zamisliš da boš tudi ti kdaj z tvojo punco/ženo/družino nič hudega sluteč na cesti ko te bo ponesel v smrt in tvojo družino en tak mulo ki misli da je bog ker je naredil izpit in ima TTja.

eentox, če odmisliš te rožice še avto zgleda kar dobro ohranjen, vsaj po slikah sodeč.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne jun 29, 2008 12:25 am

svet se bo začel vrteti v drugo stran.........

Kupi kar češ, ker itak ti lahko mi tu pišemo spise in nevem kaj, na koncu pa bo edino tvoja odločitev(in pa mogoče še od staršev) veljala.
Js vem da sem že z r19 d nardil velik bedarij, ne da bi mel še kaj močnejšega. Še dans, ko nisem več mladi voznik, mam hud rešpekt pred močnejšim avtom(več kot 150km še sploh nisem vozil).Glede clio, corsa ipd te pa čist zastopim. tut men niso tamali kej preveč pri srcu :)
LP Rok

Carrera
Nov uporabnik

Napisal/-a Carrera Ne jun 29, 2008 1:14 pm

Denar ni pomembno kako sem zaslužil, mar ne? Živimo v dobi interneta!

Sej vem kako zgleda Audi TT, in ni lih ne vem kakšna kanta, kot nekateri govorijo, sem se pelju v njem nekaj let, tako da?

Am šminkerski avto sem si mislil da je lep pa eleganten

Kia Pro_Ceed mi je res lepa, sam to je KIA, in mi nekak ne diši.

BMW 3-er coupe, mi isto ni všeč, prevelik se mi zdi.

Alfa GT, mi ni klasična Alfa (najbolj grda Alfa mi je), Brera mogoče, sam ne mislim dati toliko denarja za prvi avto.

Sem razmišljal še v tej smeri kot je Honda S2000, BMW Z3 Coupe, Fiat Barchetta (prenovljena) ...

Zdej je pa izpadlo tako, da bom dobil TT-a dost poceni, in to je to.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Ne jun 29, 2008 1:52 pm

Šparaj še tri leta (in si boš lahko pri tvoji hitrosti zbiranja denarja) kmalu omislil kar novega Ferrarija. :lol:

Carrera
Nov uporabnik

Napisal/-a Carrera Ne jun 29, 2008 3:35 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Šparaj še tri leta (in si boš lahko pri tvoji hitrosti zbiranja denarja) kmalu omislil kar novega Ferrarija. :lol:

:P :P :P

Nisam pristaš takšnih avtomobilov :P
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov