igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Pe sep 26, 2003 1:05 pm

obo je napisal/-a:jst vam vec ne sledim..oz. se ne grem vec :( cist ste me prestrasl cist sm zgubu zaupanje v ljubezen) jst ne bom nikol vec mogu zenske dobit :cry: ...

sem enakega mnenja
lp tigrica

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Pe sep 26, 2003 1:06 pm

Ruff_Ryder je napisal/-a:Mislm da se tud u Lj kej najde. En kolega bo mel zdej 6 let pa je se vedno cist copatast ( Jurchi, ce to beres...pac je.i ga hehe).
Tigrica: ne upam sprovocirat da ne bojo posledice. Sploh morem pa it zdele delat .

kake posledice
lp tigrica

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Pe sep 26, 2003 1:06 pm

tigrica je napisal/-a:
obo je napisal/-a:jst vam vec ne sledim..oz. se ne grem vec :( cist ste me prestrasl cist sm zgubu zaupanje v ljubezen) jst ne bom nikol vec mogu zenske dobit :cry: ...

sem enakega mnenja
lp tigrica

a da jo on ne bo mogu dobit al ti? :D

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe sep 26, 2003 1:08 pm

tigrica je napisal/-a:

sem enakega mnenja
lp tigrica

Ah dejta no! Kolk nas je na svetu, 5 miljard? Pa nauš rekel(a), da ni enga/ene zate? Mogoče zdej zgleda črno, ampak se bo obrnilo, pa bo vse rozasto (še avti!). Trust me! Been there, done that!

obo
Novinec

Napisal/-a obo Pe sep 26, 2003 1:16 pm

ja ne vem ne vem kaj pa sorodna dusa pa to...hmmmm...jst sm zdej res cist crnogled ratu...tamara komu ti to ce je devica po horoskopu???...
Slika
...GO AHEAD, MAKE MY DAY...
Tujega nocem,svojega ne daM

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Pe sep 26, 2003 1:18 pm

tebi obo! ti, ce si devica----po horoskopu :P

svet ni crno bel...glej v barvah :wink:

obo
Novinec

Napisal/-a obo Pe sep 26, 2003 1:20 pm

ne nism devica od kje ti pa to jst sm... BIKEC...po horoskopu se ve :P ful trmast kaj pol a si se ze odlocila ce se poznava a je tamara tvoje pravo ime???
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Pe sep 26, 2003 1:24 pm

obo je napisal/-a:ne nism devica od kje ti pa to jst sm... BIKEC...po horoskopu se ve :P ful trmast kaj pol a si se ze odlocila ce se poznava a je tamara tvoje pravo ime???

nimam pojma kdo si :-)
ja ja moje pravo ime............najbolj hec je, da nas je samo ene par v celi obcini :wink:

lep vikend....vsem :D

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Pe sep 26, 2003 1:29 pm

Tamara je napisal/-a:

mislim da še nisi tako zabluzu nič se sekirat bo že no saj jaz tako pravim
lp tigrica

obo
Novinec

Napisal/-a obo Pe sep 26, 2003 1:40 pm

hehehe...ok pol...TI BOS MOJA.... :rofl
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Pe sep 26, 2003 1:50 pm

obo je napisal/-a:hehehe...ok pol...TI BOS MOJA.... :rofl

katera bo tvoja
lp tigrica

obo
Novinec

Napisal/-a obo Pe sep 26, 2003 2:01 pm

hmmmmmm :oops: ne vem kera me pa hoce :oops:
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Pe sep 26, 2003 2:15 pm

obo je napisal/-a:hmmmmmm :oops: ne vem kera me pa hoce :oops:

se odmaknem dam trugim prednost
lp tigrica

obo
Novinec

Napisal/-a obo Pe sep 26, 2003 2:18 pm

hmmmmmm...a prov tko...uffff....ze prov...ja ok sej sm reku ...kaj cmo :cry: ...smrk...smrk... :cry:
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe sep 26, 2003 2:55 pm

Mislim pravi LOL je tale tema :lol:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Pe sep 26, 2003 3:02 pm

obo je napisal/-a:hmmmmmm...a prov tko...uffff....ze prov...ja ok sej sm reku ...kaj cmo :cry: ...smrk...smrk... :cry:

pridem solze brisat
lp tigrica

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe sep 26, 2003 3:32 pm

A to pa

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe sep 26, 2003 3:42 pm

Hehe ja solze bi prišla brisat pa bi se zaljubu u njo pol pa bi te odjebala :lol: kaj češ take so :wink: Se je treba pač navadit kaj morš.
No pa še neki u razmislek pa BTW nisem jaz tega sestavu tko da ne me napast zdej :)
Manifest
Tokratni manifest je posvečen pičkam in njihovim bednim foram.
Vse informacije imajo znanstveno podlago, katerih vire bom naštel ob koncu tega ekspozeja.
Zavedam se, da so moški in ženske čudna bitja, vendar iz iskušenj in analitičnih dognanj sklepam, da so babe res ene Kavke.
Ves čas poslušam ženske kako govorijo “da so boljše od moških” itd.
Danes bom razbil nekaj teh mišljenj.Iz Discoveryja ter iz znanstevnih študij obljavjenih v časopisih in revijah, sem razbral naslednjo vsebino:
Ljudje kot vsako živo bitje imamo primarno poslanstvo oz primarno funkcijo
=>reprodukcijo.
Iz tega lahko sklepamo da smo ljudje le malo bolj razvite živali, ki delamo stvari po nagonih, vendar zaradi mišljenja in moralnih norm ter drugih dejavnikov te nagone zadržujemo in zaradi tega pride do psihičnih motenj (zatrte želje so huda stvar!), to še posebej velja za ženske.
Začnimo z moškimi, praktično vsak moški si zeli sex, saj je narava ustvarila moski spol, da osemeni ter preživlja žeske (šibkejši spol, ki skrbijo za mladež),dokaz?Poglej si človesko zgodovino do cca leta 1950.
Ko moški vidi žensko najprej pomisli na sex,pa nej rečejo kar hocejo, to je resnica ,šele potem pomisli na vaš “čudovit” karakter.Seveda moški zelijo nežnost,sočutje,ljubezen, vendar v ospredju je sex.
Ženske, to je moški svet in ste v veliki zmoti, če mislite da bi same uspele na racun vase blazne nadarjenosti (kok je grdih vrhunskih pevk,direktoric,tajnic,missic,…?)
Če se neb vsaj mal uredile vas neb noben gledu, trust me on this one.
Moški majo kontrolo nad vsem, ker pa ste tudi ve človeska bitja so vam morali priznati enakopravnost, s čimer pa se ne strinjam popolno, ženska nebi nikoli smela “nositi hlač” oz komandirati, na ta nacin si ženske vedno več dovolijo in dobro vemo kam to pelje => do želje po kontroli nad moškimi, ki so zame ene navadne pičke, ki se pustijo zajebavat ženskam.
Ženske zaradi svoje zmešane psihe ter osebnosti težijo k psihotizmu, ker če se nekaj ne izteče točno tako kot one želijo, nastane pizdarija (postopke teženja ne bom nasteval, mogoče kasneje, ker vsi vemo kake so “peechke”).
Statistično gledano ženske varajo vec kot moški, pa naj rečejo kar hočejo, dokazi so na dlani.Tudi ko je nivo spolnih hormonov pri ženskah na vrhuncu, so študije pokazale, da ženske podzavestno čutijo vecjo željo po tem da si poiščejo partnerja, kot bo razvidno iz vsebine, zaradi sexa (posredno,vendar nedvoumno).Ta dognanje ni preveč ociten na pogled, saj se se same ne zavedajo tega, vendar takrat narava hoče da se parijo in jih zato prek geneticne konstalacije prisili v to da brezglavo isče pravega.
Narava je poskrbela za vse, ženske pa zaradi omejenosti, ter ker vejo da je to res, tajijo vse. “Ženske bi rade ljubezen, toplino,…” Hehe,to je sam vrh ledene gore, presenečeni boste kera cheap fora je to.
Najprej o videzu:
Ljudje smo “programirani” , da spoznamo najbolsega moznega partnerja za svoje potomce (moški in ženske).Torej če je nekdo lep, to pomeni simetrijo, simetrija pomeni zdravje, zdravje pomeni da je hormonsko ravnovesje dobro, kar pomeni da bojo otroci zdravi, oče oz vas partner pa bo mogoce malo kasneje crknil in vas tako in vašo precastito rit dlje preživljal.
Podobno velja za moške, razlika je v tem da moški ne pricakuje da ga bo kdo preživljal, saj je ustvarjem zato da je on “provider”.Moškim gre za to da dobijo “trofejo/babo” , jo osemeni in jo potem preživlja in brani (tako kot v živalskem svetu), ok pustmo zdej razne bogomoljke kjer so samice večje in požrejo samca itd, sej nekatere ste res “obilne” živce pa zrete vse, vendar to ni isto, žal:)
Oboje je plitko, vendar je z ženske strani se slabše, saj spletkarijo, varajo, eksperimentirajo ter blodijo in pri tem ranijo marsiketera moška srca namesto da bi se ze na začetku brezkompromisno skurbale s prvim k jim ugajal (karkoli že to pomeni,saj še same ne vejo kaj hocejo) in bi biu ze mir,one pa “srečne”.
Moškim je važen moment, ženskam pa trajnost (da ugnezdijo tisto njohovo debelo rit in se pustijo pedenat, medtem ko moški gara za njih in otroke).
Naj poudarim da je to genetska predispozicija, vendar zaradi družbe, sramote ter moralnih norm to tajijo celo do take mere da se še same ne zavedajo več, vendar niso vsi tako neumni da vas nebi spregledali,sploh pa ne jst!
Ženske se posebej poudarjajo da jim videz ni pomemben, ter da bi rade ljubezen in toplino, pozabijo pa povedat, da bi za bioloskega oceta svojih otrok vzele (dokazano za večino žensk) najbolj dominantnega samca, ki je močan, poln testosterona, lepega, pametnega in zdravega.
Ker pa se zavedajo da taki moški niso “zanesljivi” in da bi jih ob prvi priliki prevarali, raje zbirajo take moške partnerje ki ne bojo pobegnili oz ušli k drugi.O tem je bila opravljena študija, presenetljivo velik odstotek otrok ni vzgojena ob svojem bioloskem očetu (pa ne mislim ločenih zakonov), pač pa je vzgojen od enga bogega tipa katerega žena se je kurbala okol, kar pomeni…what do you think it means?!!:))
Tudi pred in po poroki ženske rade skačejo čez plot, moški tudi seveda, vendar gre njim samo za sex, medtem ko ženske zaradi njihove zmešane narave skos samo išcejo nekaj kar ne bojo dobile in so bolj ali manj nesrečne, a se potem sprijaznijo s tem kar imajo (bolje vrabec v roki kot golob na strehi). Torej grejo ženske “na ziher”. :) nice…
No tukaj imamo tudi Ženske, ki svoje prave narave ne tajijo in se veselo kurbajo okoli, medtem ko jih tiste “ki se ne kurbajo” prezirajo. Pozabijo pa povedat da za kaj takega nimajo j**c, samozavesti ali videza, čeprav si kaj takega morda želijo.Če bi bilo po žensko, bi se moški rastrgali zanje, medtem ko bi se one veselo “kurbale” okoli. Ok ker tudi jaz nisem brez srca naj povem da so tudi take ženske ki imajo zelo mehko in veliko srce ki si zares želijo samo srece ter ljubezni, te nadvse spoštujem, vendar na mojo nesrečo je takih žensk malo.
Kot pri vsaki stvari, sploh pa tukaj, ne pričakujem da bi ta “manifestek” kaj spremenil, če se bo vsaj ena piška malo zamislila nad sabo, pa bo ok (čeprav bi bila to kaplja v morje).
Ma bo že, ženske počasi dojemajo, tako da kakrsn kol progres že bo, bo to senzacionalno.
Aja še to, zakaj ženskam pravim da so “glupe”?
Ok nekatere so res “butn skala”,medtem ko druge so kr inteligentne, vendar zaradi čustev in svoje družbe prfuknjenih prijateljic začnejo razmišljati tako kot one, spet tretje pa so pametne,samokriticne,dojemljive in sploh ok, sam ne skrbi, ti nisi med njimi, pa tudi marsikera druga ne:)
Torej ženska je lahk se nevemkako pametna, sam ce se obnaša kot ena smrklja k misli samo s pičko, to zame ne pomen da je “pametna”, te so še ekstra glupe, k bi lahk kej nardile iz sebe, sam nočejo.
Wglavnm, pičke pamet v roke ker tole zdej je pa za too much, nism tega napisu ker bi sovrazil ženske (čeprav ne manjka dost), ampak zaradi tega ker sem ze sit vasih blodenj, ne se čudit zakaj nobena vaša zveza ne traja, tudi jaz bi pobegnu, razen ce ne težis in dobro kavsas (joke?:).
Tistim ki ste pa resnično zrele, ter poštene in skratka ženska kot se šika, pa kapo dol, čeprav kakor vidim bo moja kapa se lep čas ostala na glavi.

To je bilo mišljeno kot joke, vendar je v vsaki stvari oz šali nekaj resnice, ce zahtevaš veliko, moraš tudi sama nekaj narediti za to, ker brez nič ni nič. Princa na belem konju ne bo, božicek ne obstaja, lahko pa pride en konj pa te pofuka ter se nasmehne in gre, zato pazi kaj hoceš/delaš, bod realna pa poštena, pa bos mela lep life.
Ker kakorkoli že, ne delaj drugim tega kar nočeš da drugi teb. Zapomn si to: nis tko lepa da bi si lahk vse prvoščla, velik je dost lepših bab na svetu kot si ti, VELIIIK!!!
No to bi blo zaenkrat vse, Love you all, ene bolj, druge nič
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe sep 26, 2003 3:54 pm

po moji strokovni oceni lahko označim za resnično :-P (glede strokovne :P drugo je pa res)

Aja punce ne se preveč jezit sej je blo mišleno kot JOKE (vsaj tako sem prebral)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe sep 26, 2003 4:00 pm

en mal zares en mal za hec :P
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov