Stari nevem iskreno povedano nevem.Po podatki napisanih v oglasu izgleda kokr da je zajebancija ker 1.avto ni letnik 1985 amapak 1995,2.avto nima ABS-a ampak 4x diske,3.avto nima toniranih šajb ampak temne,4.lastnik ni 2 ampak 4 itd...
Poleg tega tist ko je pisal ta oglas ni znal napisat besedo JVC za avtoradio ampak je napisal JVS, druga stvar namesto LCD je napisal ELCEDE in na koncu pa še cena ki se mene ne tiče.
Torej če vse to pogledaš zgleda kokr zajebancija, sam email je pravi + tel.št. je prava in ime lastnika je pravo

torej je zajebancija diši pa po resnem oglasu.
Nevem.Če bi kej več vedu bi valda povedal ker je meni vseeno.Jaz sem dobil svoj ves denar, kaj se pa sedaj dogaja z avtom pa ni več v moji pristojnosti.
Sandija nisem že dolgo videl, prav tako tudi avtomobila ne.Zakaj se prodaja če se bo samo on vedel odgovor na to vprašanje.
Roko v ogenj dam da z motorjem ni nič narobe ker enostavno nemore biti.Pri meni je bil vzdrževan redno, tišan nikol ker itak ni šel nikamor kakšen stil vožnje pa ima on pa nevem.Če bi uničil motor bi se to razvedlo po Velenju 100%, ziher bi mi že kdo kej rekel kokr so mi povedali za nekatere druge stvari.
Js mislim, da je prišlo nekaj drugega vmes in da pač potrebuje denar nujno ali pa si je ogledal kakšen drugi avtomobil, pa bi rad tegale prodal na hitro in kupil drugega.To si sam js predstavljam, briga me pa ne.Js mam svoj lajf on ma svojga ane.
In še enkrat ponavljam to ni nobena nategancija z moje strani.Tisti ki so iz Velenja vedo, da jaz tega avta nimam več in da me taki avtomobili posebno Renaulti ne zanimajo več.Vozim drug dosti cenejši in starejši avto, ker trenutno potrebujem samo prevoz iz točke A v točko B.Ko bebika pride na svet in se stvari malo uredijo, bo potem v moji garaži al Audi A6 al pa BMW 7, seveda predzadnja modela okrog 6-7 let stara.Tolk sem sposoben spacat skup denarja, za več bomo pa počakali nekaj let.