avto je pa bil ene dobre 20 let pred casom, tako po dizajnu, kot zal nedozoreli tehniki ...
dobek je napisal/-a:edinega do zdaj v zivo sem videl v tehnicnem muzeju v minhnu
avto je pa bil ene dobre 20 let pred casom, tako po dizajnu, kot zal nedozoreli tehniki ...
ghandaed je napisal/-a:@adis ... Renault 30
MacTron je napisal/-a:dobek potem ga nisi videl v Ingolstadt-u - NSU Ro80
adis je napisal/-a:skratka dal sem uganko zato, ker je ta avto prvi uporabljal wankel-ov motor ( 113HP iz 995ccm)
adis je napisal/-a:@dobek: motor je zdržal komaj 50.000km, prve težave so se pojavile pri 24.000km in to vidne težave
adis je napisal/-a:skratka dal sem uganko zato, ker je ta avto prvi uporabljal wankel-ov motor ( 113HP iz 995ccm)
esem je napisal/-a:adis je napisal/-a:skratka dal sem uganko zato, ker je ta avto prvi uporabljal wankel-ov motor ( 113HP iz 995ccm)
Za info - Mazda Cosmo se je začela proizvajat maja 67 ( prototip že 64, predserija 80 komadov 65-66), RO 80 pa oktobra 67
http://en.wikipedia.org/wiki/Wankel_engine
dobek je napisal/-a:
no, od '64ega je pa spider ze bil v seriji, a ne :P
dobek je napisal/-a:edinega do zdaj v zivo sem videl v tehnicnem muzeju v minhnu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov