igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

C++

Napisal/-a Zok Ne feb 01, 2004 3:23 pm

...ko se v mal prfu*jenem osebku (konkretno meni) poleg jeze vzbudi se programerska zilica... :twisted: :twisted: :twisted:

Slika

pi es: no panic, stvar je namenjena le enemu samemu osebku, pol leti v smeti!! 8)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne feb 01, 2004 3:25 pm

Hehe, lol. Maš pa cajta ;)

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Ne feb 01, 2004 3:44 pm

ne razumem zakaj escapean backslash, ce mas zadevo ze itak v narekovajih, pa tist "C:\\windows\\" bi lahko nadomestil s stringom %SystemRoot%, ker nimajo vsi win9x ampak majo tud 2k in xp (kjer je widows na po defaultu na C:\winnt\. drgac pa velik bl twisted bi blo, da bi zbrisal recimo prvih 512 bytov diska... al kolk je ze velka particiska tabela... pol ji itak menda sledi FAT tabela vsake particije posebej, razen ce uporablja NTFS... dobi source kakega pradavninskega virusa pa izlusci pravo kodo. pazi da se ne opeces pa ti prejemnik programa pol dobi v roke.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Ne feb 01, 2004 3:57 pm

Dobr nacin mascevanja :) Pa vidm d je tuki se neki programerjev poleg mene. Sicer jest ne obvladam c++ zato pa razfukavam pascal 8) in pa delphi 8) Kr dost u redu mi pa gresta se HTML ter JAVASCRIPT. Nekaj malega pa znam tudi jave.
Aja pa d ne pozabm MOTOROLA MC6803 (zbirnik rula :twisted: )

Ja kar neki se clovek nauci u 4 letih.

Vlik srece z programckom drgac pa res nared d mu zbrise prvih 512 bytov pa je mrzu :wink: Pa za za win9x to sploh ni tezk nardit. Programcek mora samo prepisati par dosovskih klucnih datotek u katere napise lastne dosovske ukaze ki izvedejo brisanje posameznih delov oz kar direktno format :)

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Ne feb 01, 2004 4:17 pm

uuuu, tuki pa vidim, da ste profiji (JESSSS!!!)!! :twisted:

torej, zadeva je namenjena izkljucno tipu, ki me je spravu ob bivso punco in parkrat naso klapo s svojimi lazmi spravu v hude spore (kao bivsmu frendu, zdej sovraznik #1 vseh nas). ker ima mail na hotmailu, vsak virus zazna, torej mi je ostala le ta sansa, da napisem svojega. :D

tip ma Windows XP (in mislim da NTFS), in nima totalno nobenga pojma o kompjuteriji (pa sej je cel bl baba-style :P ).

glede C:\windows\ folderja mi zaenkrat kr pase, ker mam sam instalirano 98ko v mapi c:\winsux, in se lahko mirno igram z mapo c:\windows, brez nevarnosti da bi kaj zajebu... :D drugace pa je %SystemRoot% dobra ideja, mislim da jo bom kr uporabu. :D

tisto o prvih 512 kB je zlooo zanimiva ideja. :D a ve kdo kako to narditi?? namrec, jaz se ukvarjam s C+ sele 3 mesece, in se to le v soli... :?

aja, pa studiru sm da bi mu v autoexec vrinil vrstico "format c:", sam je problem k ne vem kako zaobiti tisti "Y", ki ga moras rocno prtisnt, da se formatiranje zacne... :?

drugace pa ta programcek na mojmu compu ze dela. 8) NoName, glede anonimnosti - na konc ti izpise tole:

Slika

ce neb vedu zkva to, pol sploh neb blo fore!! :D :D :D

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Ne feb 01, 2004 4:30 pm

hmmm zok, za nepriljubljene osebe je pri meni priljubljen....KEY LOGGER :P
stvarca s sovražnega računala sporoča tipke, ki jih je uporabnik pritisnil....al pa še kej druzga (upam, da si zakapiral power tega :lol: )

Vse to seveda v teoriji, ker je ilegalno drgač :P

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne feb 01, 2004 4:33 pm

:shock:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne feb 01, 2004 4:35 pm

Emmm na viruse se lih ne zastopim zato me zanima, kaj je to C++? Vem, da je virus sam kaj naredi na računalniku?
Ne želim demonstracije, žeim samo da mi poveste :P

music_man
Novinec

Napisal/-a music_man Ne feb 01, 2004 4:37 pm

Hm za un k je treba potrdet formatiranje tut jest ne vem kak obidet sam kokr vem ti ta fora itak ne dela u xp ampak zal samo v 9x. Majo pa xp itaq polno drugih lukn.

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Ne feb 01, 2004 4:45 pm

C++ ni virus ampak je program, s katerim programiraš.

Jaz se ga morem še naučit. Če ga kdo obvlada naj gre namesto mene na izpit. :lol:

PS: pa ne mi delat virusov :ne
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne feb 01, 2004 4:48 pm

bsmuk31 je napisal/-a:C++ ni virus ampak je program, s katerim programiraš.

Ja sej pravim, da nimam pojma :P

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Ne feb 01, 2004 4:48 pm

McLaren, C++ je programski jezik, katerega s kompajlerjem prevedes v program (v datoteko z .exe koncnico). podobno kot HTML - napises kodo, internet explorer pa ti pol pokaze kaj si napisal. :wink:

konkretno tule je napisan program (kao virus), ki naj bi izbrisal tiste fajle, katerih seznam lahko vidis na screenshotu cisto zgoraj, in to naj bi onesposobilo Windowse do te mere, da bi bila potrebna ponovna instalacija. :D

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Ne feb 01, 2004 4:48 pm

McLaren je napisal/-a:Emmm na viruse se lih ne zastopim zato me zanima, kaj je to C++? Vem, da je virus sam kaj naredi na računalniku?
Ne želim demonstracije, žeim samo da mi poveste :P

lamer :P:P ...hec

C++ ni virus. Je programski jezik, v katerem se pišejo programi (virus je program :)).
Hec takihle domačih stvari je, da lahko naredijo relativno dosti škode, pa jih antivirusi in podobni programi ne morejo zaznati (ok, firewall zazna odprt port, sam vse se da obiti... ).

editek: smo pa hitri, hehe

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Ne feb 01, 2004 4:54 pm

xp brez sp1 so itak najbl u kurcu kar se varnosti tiče, take mam jst pa mam skos eno pizdarijo gor. Na srečo tale računalo uporablam v tak namen da ga ni škoda in ni kej uničt gor. Drgač pa hotmail ti pomoje lahk tud home-made zadevo najde...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Ne feb 01, 2004 5:01 pm

swiftrider je napisal/-a:Drgač pa hotmail ti pomoje lahk tud home-made zadevo najde...

home made *.exe zadeve ti zaklene, ce jih pa zazipas, ti pa nic ne nardi.

bomn naredu en nov account, recimo bejba18@hotmail.com al neki v tem stilu :D , mu poslal en mejl kao "prejsnji teden sma ircala, pa sm ti oblubla da ti bom slike poslala", pa mu napopal gor par linkov do slik od kake vredi babe, pol na konc pa napisu "dej tole foro se poglej, men je full dobra", pa dal link do tega *.exe fajla... :lol: :lol: :lol:

a bi znal mogoce kdo razlozit (al pa se bols - C++ kodo napisat al pa source kodo kakega FDISK programa al pa kej podobnega), kok se zbrise particijsko al pa FAT tabelo?? :wink:

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne feb 01, 2004 5:13 pm

Kaj ti ni lažje it do tega tvojga TABUJŠ PRJATLA in mu z macolo razmesarit PC? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
The MAN

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Ne feb 01, 2004 5:20 pm

salesky je napisal/-a:Kaj ti ni lažje it do tega tvojga TABUJŠ PRJATLA in mu z macolo razmesarit PC? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

too easy. :D

sm pa neki s temle probaval:

#include <iostream>
#include <stdlib.h>
using namespace std;
int main(int argc, char *argv[])
{
System ("format c:");
system("PAUSE");
return 0;
}

deluje, a moras vseeno potrditi formatiranje... :roll:

music_man
Novinec

Napisal/-a music_man Ne feb 01, 2004 5:37 pm

Probi kar tko d more potrdet sej ce mu bos to poslov kt foro bo mogoc tok neumen d bo res mislu d je sam fora :)

Drgac pa probi rewrajata kesno bat datoteko ki se izvaja ob zagonu v to datoteko pa napises par grdih necednosti. Na tak nacin sm jest z pascalom naredu virus ki onesposobi win 9x. Sam ce bi pa na xp delal pa nevem

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne feb 01, 2004 7:28 pm

Fak ej, se vs že bojim. Kr svoje viruse delate.

Pa še neki uprašam: A mi lohk sesujete tut tisto particijo, na kateri nimam winsow?
Licet volare si in tergo aquilae volat.

music_man
Novinec

Napisal/-a music_man Ne feb 01, 2004 8:22 pm

Ej Darwin nc se bat sej ni(smo) tok hudo. Drgac pa lahka ja sam winsi morjo bit na kompu. Zato nekateri uporabljamo LINUX 8) za katerega sploh ni virusov pa tudi tako je bolj stabilen :)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov