igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...
 
Uporabniški avatar
gortnar
Novinec
 
Prispevkov: 307
Pridružen: Če apr 29, 2010 3:26 pm

Michelinov izziv: priigrajte si svoje sanjsko potovanje

Napisal/-a gortnar Pe mar 14, 2014 10:33 am

Kako pogosto sanjarite o sanjskem potovanju?

Uresničitev sanj je preprostejša, kot si mislite. Zamislite si popolno destinacijo, spakirajte stvari v kovček, pokličite prijatelje in jih obvestite, da sodelujete v igri MICHELIN Total Performance, prejmite nagrado ter odpotujte.
Vaša sanjska destinacija vas pričakuje.

Podjetje Michelin vabi člane avtomobilizma.com k sodelovanju pri novi digitalni izkušnji, ki je del poletne promocijske akcije blagovne znamke, ki jo podjetje organizira v 5 državah srednje in južne Evrope.

Z Michelinovo promocijsko akcijo želimo naučiti voznike in bodoče voznike o izzivih, ki prežijo na voznika med vožnjo. Za udeležence promocijske akcije je na voljo spletna igra, kjer je na zabaven in poučen način mogoče spoznati nasvete za varčnejšo vožnjo, z menjavo pnevmatik in pripravo na poletno sezono.

Poleg rednih nagrad, kamer GoPro in sanjskega potovanja, Michelinov izziv našim članom z najboljšimi vozniškimi sposobnostmi omogoča možnost posebnega darila.

Pravila nagradne igre so na voljo TUKAJ.

Povabite spletno skupnost in prijatelje k zabavnemu spoznavanju vožnje in možnostjo nagrade – sanjskega potovanja po izbiri.
Priponke
SI-cu-joc.jpg
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov