am? najlepša hvala vam za odgovore... sicer sm kj takga tud prčakval, da boste omenjal ful matematko in fiziko (ki mi nista glih najbol ušeč še manj pa mi ležita)...
am? pol pravna fakulteta k jo omenjata, mi niti pod razno ne pade na pamet, ker je sama piflarija... že tko iz imena se to čut + sliš.... to pa ni zame... :P
nebivedu <- hudo to slišat... sam vrjetn je povsod tko da te prfoksi jebejo u glavo še huj k u SŠ an? pa da jih nesmeš nazaj, če ne si podelal...
Smrkec <- u bistvu geodezija ne prov preveč, k je ubistvu sam računanje... bl sm gledu VSš kot ti + komunalno vodarstvo in inženirstvo...
strojni faks me sicer zanima, sam me pa skrbi zarad ogromno matematike...
itk sklepam po informacijah k jih mam, da je na vseh faksih prvi letnik ena sama piflarija, in da jih zarad tega tok vržejo... seprav morš bit sam vztrajen + delaven + prsilt se piflat... (mam use razn zadnjega

)
razmišlu sm tud o študiju gozdarstva... zakaj? ker bi rad študiru neki, kar ni vezan sam na notranje prostore, rad bi neki takga da greš učasih mal ven na teren pa še tm kj pogledaš pa se naučiš, pa tud pol v poklicu bi neki takga delu...
jh nvem...
am? pa hvala usem za odgovore... seveda so tud še dobrodošli... če bom mel pa še kšn uprašanje bom pa kr prašu...
aja? če kdo hoče lohk kj pove o študentkmu živlenu? aj res tko k folk prav, sam pjača skoz +dekline + nbenga dnarja + težave + ... :P aj še hujš...
LP Rok