J.Blaze je napisal/-a:Kako se tle na ta forum slike objav????K mam ful lusne lubice??
NoName je napisal/-a:J.Blaze je napisal/-a:Kako se tle na ta forum slike objav????K mam ful lusne lubice??
aja??! lustne lubice?!?!? men na mail poslji, bom naredu web gallery :>
drgac mas pa ko pises post ene gumbe zgoraj..nekaj v stilu
B i u Quote Code List List= Img URL
no.. in ti kliknes na Img pa se ti izpise img v oklepajih pa pr gumbu pise zdej Img* no.. pa napises uri naslov od slike pol pa spet stisnes Img oz... Img*... pa se spet napise Img v oklepajih, sam da je en / spredi.. no... das predogled in pocekiras ce slika dela...
J.Blaze je napisal/-a:Kva pa če mam na računalniku shranjene??
NoName je napisal/-a:J.Blaze je napisal/-a:Kva pa če mam na računalniku shranjene??
pol jih mors pa nekak na net dat.. al odpres kako galerijo na kakem mobisuxu/poljubu/freeweb siolu/kjerkol mas plac... lahk jih pa seveda tud men al pa kermu posles na mail pa jih damo mi na net
J.Blaze je napisal/-a:Posiljat se mi ne da k neki vse cudn, a lahk se poves kako dam na net???
Viper123 je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Ameriški avto + sneg+led= crash, bum, "f*****g god"......
Da te mal popravmupam, da ne boš zameru
![]()
Ameriški avto + sneg + led + Američan za volanom = crash, bum, "f*****g god"......
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov