igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Zgodbica :)

Napisal/-a ule Po mar 01, 2004 2:45 pm

Bilo je to tiste dni, ko je bilo na meni se vse mlado in cvrsto.
Prav tako kot zdaj. In vsec mi je bila neka deklica in dve leti sem zbiral pogum. Pogum, da bi jo zaprosil, ce gre z mano na randi. Potem se je nekega dne zgodilo cisto slucajno in srecala sva se na ulici in sem jo vprasal in je pristala. zmenila sva se za soboto zvecer.

V petek zvecer je kolega imel fantovscino. Pilo in jedlo, pa predvsem pilo se je do ranih sobotnih ur in ko sem potem v soboto popoldne vstal, imel strahotnega macka pa vsakih dvajset minut sem moral na wc.

Stanje se je cez nekaj ur nekoliko popravilo ampak na wc sem se vedno moral na vsakih dvajset minut. Lahko bi odpovedal zmenek, ampak predolgo sem cakal, da se zgodi. In morda nikoli vec ne bo naslednje priloznosti, sem razmisljal.

Torej sva se dobila in zmenila sva se, da se z vlakom zapeljeva v sosednje mesto, slabe pol ure voznje. Na vlaku sem nekako tiscal skupaj in ko sva s postaje zavila v bliznjo restavracijo sem pa moral se pred aperitivom na wc. Potem sva nekaj pojedla in popila in med sladico me je spet pograbilo in spet bi moral tja, pa sem si rekel, saj bo, en mali prdec spustim tule za mizo cisto potiho.

In sem ga, ampak zraven je prisel se dodatek. prav toplo mi je postalo v gatah.

Sedel sem za mizo in naslonil sem se naprej na lakte obeh rok, da sem malo privzdignil zadnjico in tako nisem prevec trdo sedel na svojem novem premozenju. V tej joga poziciji sem vzdrzal kompleten desert in vmes sem stresal sale in intenzivno razmisljal,kaj mi je storiti, preden zacnem posteno zaudarjati, ali pa, preden se kak izdajalski rjav flek pojavi na hlacah. Potem sem placal vecerjo in ko sva sla ven iz restavracije sem hodil kot kavboj. Sla sva nazaj proti zelezniski postaji mimo trgovine s tekstilom in vprasal sem jo, ce bi jo motilo,da si tule zdajle kupim jopico, ki sem jo ogledoval prejsnji teden.

Je rekla, da ni problem. da bo ona medtem malo pogledala naokoli. Sla sva v trgovino in in trgovina je bila na sreco tako velika, da je bila razdeljena na moski in zenski del. Pograbil sem prvi pulover in potem sem izbral se hlace, ki so bile se najbolj podobne tistim, ki> > sem jih imel na sebi. Oboje sem odnesel na blagajno in z enim ocesom sem pa ves cas spremljal gibanje moje drage po trgovini. Rekel sem trgovki za blagajno samo hlace, kajti puloverja nisem nameraval kupiti. Pulover sem vzel tam tako za vsak slucaj, da ne bi izpadel laznivec, ce bi moja draga slucajno prisla mimo. Gledal sem jo, ko je sla cez trgovino proti meni.

Trgovka je vprasala; Prosim!?

In ponovil sem samo hlace, in ves cas sem gledal svojo deklico. res je bila lustna. Medtem je trgovka zavijala in placal sem in sva sla. Koncno sva prisla na vlak in nasla sva prazen kupe in opravicil sem se in ze sem letel na wc z zavojem pod pazduho.

Zdaj je bilo treba delovati karseda hitro. Vlak je ze potegnil s postaje in jaz sem se zaklenil v wc in hitro sem slekel hlace in spodnjice in vse skupaj sem lepo zrolal v tako lustno kroglo in vrgel skozi okno vlaka. Potem sem s toaletnim papirjem pocistil zadnjico in okolje in potem sem odprl zavoj iz trgovine.

V zavoju je bil samo pulover.
:lol: :lol:

Uporabniški avatar
vers
Novinec

Napisal/-a vers Po mar 01, 2004 2:52 pm

uglavnem

LOL

:-P :-P :D :D :D
razumem,da se otroci spikajo in kadijo travo in nasploh drogirajo!!!!ampak da sedijo na mrzlem betonu to pa nebom nikol razumel!!!:)

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Po mar 01, 2004 2:53 pm

:har :rofl :har :rofl :har

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Po mar 01, 2004 2:53 pm

caki, to ti opisujes lastne dogodivscine? :lol: :lol: :lol: :oops:

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Napisal/-a ule Po mar 01, 2004 2:55 pm

Sem dobil po mailu, da ne bo pomote. :D

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po mar 01, 2004 2:56 pm

ule je napisal/-a:Sem dobil po mailu, da ne bo pomote. :D

Dober izgovor ;)
:cry
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Po mar 01, 2004 3:00 pm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dej nehaj, zdej bom imel nocne more!!!!

Nebi rad bil na mestu takega osebka hehehehe
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po mar 01, 2004 3:06 pm

Kriza!
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po mar 01, 2004 3:06 pm

Fak ej..........ta je pa res huda! poskušam si predstavljat nadaljevanje zgodbe pa mi nikakor ne rata........pa še niti pasa ni več, da bi se v skrajni sili lahko obesil!

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Po mar 01, 2004 3:15 pm

:vc :vc :vc

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Napisal/-a ule Po mar 01, 2004 3:15 pm

lucky je napisal/-a:........pa še niti pasa ni več, da bi se v skrajni sili lahko obesil!

:har

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po mar 01, 2004 3:16 pm

lucky je napisal/-a:Fak ej..........ta je pa res huda! poskušam si predstavljat nadaljevanje zgodbe pa mi nikakor ne rata........

Prišel je nazaj k punci in ji rekel da so ga cigani oropali :lol:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 01, 2004 3:18 pm

jas bi se znajdo, pa rekel, naj ga skrije v usta, da nebom okol hodil spodaj brez :D :lol:
Slika

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po mar 01, 2004 3:20 pm

no ja......jaz sem pa upal, da so se mu stare usrane hlače kje zataknile in da je šel ponje tako, da je lezel po zunanjem robu vagona z ritjo na svežem zraku........sicer pa bi bilo to zanimivo (za ženske seveda) videt kako zgleda iz notranjosti vagona.......

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Po mar 01, 2004 3:21 pm

lucky je napisal/-a:no ja......jaz sem pa upal, da so se mu stare usrane hlače kje zataknile in da je šel ponje tako, da je lezel po zunanjem robu vagona z ritjo na svežem zraku........sicer pa bi bilo to zanimivo (za ženske seveda) videt kako zgleda iz notranjosti vagona.......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
tomosaki
Novinec

Kraj: vrhnika

Napisal/-a tomosaki Po mar 01, 2004 3:25 pm

:har :har :har

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po mar 01, 2004 3:26 pm

Mazda mx3....imaš morda ti rdvečo V6....ker če je tako sem danes zjutraj nekaj minut pred 8 vozil za tabo iz strunjana do kopra........

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Po mar 01, 2004 3:28 pm

Na tem mestu bi bilo fino poudarit pomen znanja krojaštva. :D

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po mar 01, 2004 3:34 pm

ja....sešit hlače iz WC papirja in žvečilnega gumija.......drugega tam ne vidim.....

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po mar 01, 2004 5:29 pm

ma jest bi se zbasov skos okn, pa fuknu bi se dol na kamne, poiskal posrane hlače, šev v trgovino in prodajalko obesil, z hlačami kjer je bil posrani del
:D
Slika Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov