igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

J.Blaze
Novinec

Kraj: Lj

Soilder of fortune 2

Napisal/-a J.Blaze So mar 13, 2004 2:46 pm

Zanima me ce kdo spila to prek neta k m jez to zacev igrt pa ne najdem nobenih slovencov na netu???
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ So mar 13, 2004 3:01 pm

ja valda da igramo :lol:

jst sm vsak vecer (resno praktično vsak po 22h) na jolt serverjih (uni k majo cifro v imenu - jolt (05) recimo), k laufajo CTF Jordan1 mape....

drgač maš pa naš najbl znan klan ARU k so bli svoj čas če me spomin ne vara na 1. mestu v evropi (svetu?), domzalan21 je tud not, sam on ne zna igrat :lol: (hec) :lol:

najdes me pod imenom Sergio

aja...ce mas pirata..pol se pa ne bomo vidl..ker mi k mamo original mamo druge serverje kot pirati...vsaj glede na lastne izkusnje

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze So mar 13, 2004 3:08 pm

Serđo™ je napisal/-a:ja valda da igramo :lol:

jst sm vsak vecer (resno praktično vsak po 22h) na jolt serverjih (uni k majo cifro v imenu - jolt (05) recimo), k laufajo CTF Jordan1 mape....

drgač maš pa naš najbl znan klan ARU k so bli svoj čas če me spomin ne vara na 1. mestu v evropi (svetu?), domzalan21 je tud not, sam on ne zna igrat :lol: (hec) :lol:

najdes me pod imenom Sergio

aja...ce mas pirata..pol se pa ne bomo vidl..ker mi k mamo original mamo druge serverje kot pirati...vsaj glede na lastne izkusnje

Ja jz ma pirat igrco, ce to misls sam a ni to vsen?

Aja se to sm te mislu vprasat, kako nastimas tipko za mert pr sniper puski, mislm kako se imenuje to k jez ne neajdem pol pa sniperke ne mmorm uporablat??
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ So mar 13, 2004 3:22 pm

ponavadi je to nastiman na desni tipki od miske.

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze So mar 13, 2004 4:01 pm

Serđo™ je napisal/-a:ponavadi je to nastiman na desni tipki od miske.

ja to pr men ni, pr men je kr neki, tm v options pa sploh ne najdem tega da bi nastimi, a kej ves kako se to imenuje?
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler So mar 13, 2004 4:34 pm

Jest pa frend sva tud gor , sam je zadnje cajte zacel neki jeb***t, ne morem vseh sob odpret...?

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze So mar 13, 2004 5:50 pm

a pol noben ne ve
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So mar 13, 2004 7:10 pm

J.Blaze je napisal/-a:

Ne žal ni vseeno - v bistvu ne prideš na iste serverje gor zaradi raznih patchev in update-ov.

Jaz imam original in mi je špil zakon, samo zadnje čase ne špilam toliko, ker sem čist padu v NBA live 2004 (online ligo ;) ).
Slika Slika

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze So mar 13, 2004 9:18 pm

Sale je napisal/-a:
J.Blaze je napisal/-a:

Ne žal ni vseeno - v bistvu ne prideš na iste serverje gor zaradi raznih patchev in update-ov.

Jaz imam original in mi je špil zakon, samo zadnje čase ne špilam toliko, ker sem čist padu v NBA live 2004 (online ligo ;) ).

tole nba bom pa zdele zacev igrt
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ So mar 13, 2004 11:39 pm

ma jst sm pa lih sof-a spet zacel..pol pa nba neki pusim..sam zdej ko je playoff za 1 ekip, ni frke, sam med zadnjimi 3-im ne smem bit :lol:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne mar 14, 2004 12:29 am

Js sm bil čist obseden z to igrico :shock: sam zdej sm prešaltu na Call of duty-nora nora in še enkrat nora igrica. :roll:

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne mar 14, 2004 1:15 am

Serđo™ je napisal/-a:ma jst sm pa lih sof-a spet zacel..pol pa nba neki pusim..sam zdej ko je playoff za 1 ekip, ni frke, sam med zadnjimi 3-im ne smem bit :lol:

Hehehe, Serđo kar zopet žogo v roke in gremo trenirat - tisto pravilo o 16-ih za play off ne vem če bo prišlo skozi.

Je pa drugače tale NBA 2004 fantastičen špil, vsaj za moj okus. Res je hud v primerjavi z 2003 in ostalimi.

Drugače pa da se vrnem na izvirno temo - ja tudi Call of Duty sem precej špilu (online) in je res odličen špil.
Slika Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne mar 14, 2004 11:17 am

jo jo jo, ja tale SOF2 je zakon, drugace klikni tm default settings, pa na novo vse nastimaj nastavitve... bo najbolje ker pa defaultu so za sniper na desni tipki miske, drgac pa grem jst zdej mal spilat...

Pravis da ne najdes nobenih slovencev, slovencev je vsaj 20 ce ne 30 na serverjih...drugace jih je sigruno vec, ce bi folk pisal SLO oziroma Si v nicke...

Drugace si pa dobi od kaksnega kolega ki ima original igro, pa ne igra preko neta samo cdkey, ker ce mas piratsko igro, te punkbuster kicka, drugace pa lahko igras na serverjih kjer ni punkbusterja...kako nadt? To vidis na server listi na koncu kjer so zvezdice...tam kjer ni zvezdice ni punkbusterja...tam lahko igras s piratom...drugace je pa 6 tisoc sit v harveyu gold edition, kupi mas cdkey, in pejt razturat...

Še kej kdo ne ve? :roll: :lol:

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze Ne mar 14, 2004 12:12 pm

domzalcan21 je napisal/-a:jo jo jo, ja tale SOF2 je zakon, drugace klikni tm default settings, pa na novo vse nastimaj nastavitve... bo najbolje ker pa defaultu so za sniper na desni tipki miske, drgac pa grem jst zdej mal spilat...

Pravis da ne najdes nobenih slovencev, slovencev je vsaj 20 ce ne 30 na serverjih...drugace jih je sigruno vec, ce bi folk pisal SLO oziroma Si v nicke...

Drugace si pa dobi od kaksnega kolega ki ima original igro, pa ne igra preko neta samo cdkey, ker ce mas piratsko igro, te punkbuster kicka, drugace pa lahko igras na serverjih kjer ni punkbusterja...kako nadt? To vidis na server listi na koncu kjer so zvezdice...tam kjer ni zvezdice ni punkbusterja...tam lahko igras s piratom...drugace je pa 6 tisoc sit v harveyu gold edition, kupi mas cdkey, in pejt razturat...

Še kej kdo ne ve? :roll: :lol:

Kva pa ce si te patche pa update dol potegnem? A to punk buster pomen da proti raunalnikom igram? A na piraih pa ni slovencev??
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Ne mar 14, 2004 12:17 pm

Glej, punkbuster je zadeva, ki preverja guide. Ce pb vidi da mas neoriginalen cdkey... pomeni da bos kickan s serverja...

Upam da mas goldedition patch... ker se preko tega igra...drugace pa vsi updati ne pomagajo da bi prelisičil pb...ni šans... sej pravim 6k je v trgovini gold edition...mislm da se ti splaca vse to usposobit in bos igral brez problema....

Bi mogoce kdo šel igrat cez kaksne pol urce... da vas sesujem? Lahko gremo na nas server ki ga imamo

ARU owns!!! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Ne mar 14, 2004 1:33 pm

hehe, jst sam jor1 igram, drugo se mi ne da :D

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Ne mar 14, 2004 3:41 pm

Serđo™ je napisal/-a:hehe, jst sam jor1 igram, drugo se mi ne da :D

Ti men povej kdaj bos su igrat.... dej ce mas msn, me addi: zoran_34@hotmail.com

Ti bom dal IP in password greva 1on1 :)

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne mar 14, 2004 3:43 pm

domzalcan21 je napisal/-a:Glej, punkbuster je zadeva, ki preverja guide. Ce pb vidi da mas neoriginalen cdkey... pomeni da bos kickan s serverja...

To je pa malo čudno, da PB preverja cd-key. Si prepričan, da je to res?

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze Ne mar 14, 2004 4:18 pm

MetodTrobec je napisal/-a:
domzalcan21 je napisal/-a:Glej, punkbuster je zadeva, ki preverja guide. Ce pb vidi da mas neoriginalen cdkey... pomeni da bos kickan s serverja...

No in kaj se zgodi ko te odkrije da mas cd key ne originalen, sam jez igrco brez problema igram prek neta sam se nobenga slovenca nism spoznov al pa prebrov!! A lahk jez instaliram pirat igro pa sam da mi en pove original cdkey al se to ne da?

Aja pa jez mam SOF2 Double Helix
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Ne mar 14, 2004 5:30 pm

MetodTrobec je napisal/-a:

Preveri ti guid...v guidu je baje kao koda cdkeya...in ce pb ne prepozna guida te kickne s serverja
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov