Serđo™ je napisal/-a:ja valda da igramo![]()
jst sm vsak vecer (resno praktično vsak po 22h) na jolt serverjih (uni k majo cifro v imenu - jolt (05) recimo), k laufajo CTF Jordan1 mape....
drgač maš pa naš najbl znan klan ARU k so bli svoj čas če me spomin ne vara na 1. mestu v evropi (svetu?), domzalan21 je tud not, sam on ne zna igrat(hec)
![]()
najdes me pod imenom Sergio
aja...ce mas pirata..pol se pa ne bomo vidl..ker mi k mamo original mamo druge serverje kot pirati...vsaj glede na lastne izkusnje
Sale je napisal/-a:J.Blaze je napisal/-a:
Ja jz ma pirat igrco, ce to misls sam a ni to vsen?
Ne žal ni vseeno - v bistvu ne prideš na iste serverje gor zaradi raznih patchev in update-ov.
Jaz imam original in mi je špil zakon, samo zadnje čase ne špilam toliko, ker sem čist padu v NBA live 2004 (online ligo).
Serđo™ je napisal/-a:ma jst sm pa lih sof-a spet zacel..pol pa nba neki pusim..sam zdej ko je playoff za 1 ekip, ni frke, sam med zadnjimi 3-im ne smem bit
domzalcan21 je napisal/-a:jo jo jo, ja tale SOF2 je zakon, drugace klikni tm default settings, pa na novo vse nastimaj nastavitve... bo najbolje ker pa defaultu so za sniper na desni tipki miske, drgac pa grem jst zdej mal spilat...
Pravis da ne najdes nobenih slovencev, slovencev je vsaj 20 ce ne 30 na serverjih...drugace jih je sigruno vec, ce bi folk pisal SLO oziroma Si v nicke...
Drugace si pa dobi od kaksnega kolega ki ima original igro, pa ne igra preko neta samo cdkey, ker ce mas piratsko igro, te punkbuster kicka, drugace pa lahko igras na serverjih kjer ni punkbusterja...kako nadt? To vidis na server listi na koncu kjer so zvezdice...tam kjer ni zvezdice ni punkbusterja...tam lahko igras s piratom...drugace je pa 6 tisoc sit v harveyu gold edition, kupi mas cdkey, in pejt razturat...
Še kej kdo ne ve?![]()
Serđo™ je napisal/-a:hehe, jst sam jor1 igram, drugo se mi ne da
MetodTrobec je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:Glej, punkbuster je zadeva, ki preverja guide. Ce pb vidi da mas neoriginalen cdkey... pomeni da bos kickan s serverja...
To je pa malo čudno, da PB preverja cd-key. Si prepričan, da je to res?
MetodTrobec je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:Glej, punkbuster je zadeva, ki preverja guide. Ce pb vidi da mas neoriginalen cdkey... pomeni da bos kickan s serverja...
To je pa malo čudno, da PB preverja cd-key. Si prepričan, da je to res?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov