Se vam ne zdi da je zadevica melo pre nizko se pravi malo preveč proti tisti zadevi iz katere kaknje gre ven al se samo meni zdi. ampak pazi to ni menje strokovnjaka
obi je napisal/-a:Se vam ne zdi da je zadevica melo pre nizko se pravi malo preveč proti tisti zadevi iz katere kaknje gre ven al se samo meni zdi. ampak pazi to ni menje strokovnjaka
Hm...
Ja glej kak sem si jaz to zapomno... (Saj ves uno reklamo za pampers)
Plenicke za decke bolj zgoraj in za deklice bol spodaj.... tak da bi to kr stimat mogl, sam je pa spet uprasanje ce je mel prenizko...
Pa saj sem en stavek prej reko da je mal potegnjena
eh... ma kje.. sm vidu tavelko sliko.. uiber shop... fuflja je v takem polozaju, da se vidi ko da ima noge narazn.. pa tud premala je za tak velko pupo... al ma res tak malo, al ma pa take basaste noge... moti me prehod njene leve noge na fufljo (zameglitev) pa tud senceno je tak ko da bi blo za sramne dlake prvleceno... ponavadi je flash nad objektivom, kar bi pomenlo, da se bi zgornji delcek sramnih dlak zavil v temo, razen ce je ni nekdo direkt od spodaj flashnu... po mojem strokovnem mnenju je tole 100% fake.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!