igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Nestrpnost!

Napisal/-a salesky Če avg 19, 2004 3:30 pm

Živjo!
No menim da kar bom povedu spada v zabavni kotiček ker je tako bolano da je smešno, ampak po resničnih dogotkih.

No zgodilo se je v Ajdovščini. Mi lepo vozimo in vidimo neko staro gospo ki čaka na prehodu da se bo odpravla čez. Ok, mi se lepo ustavmo in lepo stara žena gre čez zravn še ene par ljudi in vidim jst v unmu avtu ki je nasproti da neki maha. Jst pogledam dobro in vidim kako se tipo pizdi da zakaj se ustavljam na prehodu. Da bi mogu it kr naprej, ker če sm se jst ustavu se more še on da lahko gre kdo mimo,...

Mislim meni je nabilo pritisk ker mi en zarad tega ker se ustavim na prehodu za pešče neki teži.

Bil pa je en s Koprsko tablco ampak ni imel koprskega grba.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Če avg 19, 2004 3:39 pm

Jst se lih ne smejim, tko da ne bi reku da to spada v zabavni kotiček, ampak kam drugam :?

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če avg 19, 2004 3:47 pm

Splošna debata ...

...je pa zmerom več nestrpnih voznikov...v tem tudi tiči vzrok toliko prometnih nesreč in smrtnih žrtev.

Lp

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če avg 19, 2004 4:34 pm

PaGeR je napisal/-a:Jst se lih ne smejim, tko da ne bi reku da to spada v zabavni kotiček, ampak kam drugam :?

LP

Ja no ampak meni je tko bolano da je že smešno. No sej lahko prestavte v splošno debato,..se zgodi,...tudi "najboljšim" :P :D :D :D :D
The MAN
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov