igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Kte kdaj imel kakrsnekoli probleme s Romi ??

Glasovanje se je zaključilo dne To avg 31, 2004 6:11 pm

Da
33
41%
Ne
48
59%

Skupaj glasov : 81

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Tudi mi pejmo med Rome

Napisal/-a AgitatoR So avg 21, 2004 6:11 pm

Slika[url][/url]
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So avg 21, 2004 6:14 pm

to je pa staro :wink:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR So avg 21, 2004 6:32 pm

Hvala ker si me takoj zamoru.

Slika

Heh un na tleh si ti.

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd So avg 21, 2004 6:37 pm

Cigani kot cigani...kradejo,lažejo,probleme delajo...samo so pa še zmerem bolši kot pa čafurji...

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So avg 21, 2004 6:39 pm

Samotar je napisal/-a:Hvala ker si me takoj zamoru.

Slika

Heh un na tleh si ti.

se opravičujem, je pa vseeno dobra fora :lol:
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR So avg 21, 2004 6:46 pm

Naj ti bo.

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne avg 22, 2004 12:28 pm

tadejd je napisal/-a:Cigani kot cigani...kradejo,lažejo,probleme delajo...samo so pa še zmerem bolši kot pa čafurji...

Da tebe ni čefur delu?

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Ne avg 22, 2004 10:47 pm

Malo offtopic :oops: d nau slucajno kej prezgodi prslo do :g: :ppppp :/:o:/ :-:o

Domzalcan sj ti nisi cifur (razlgam v njegovem imenu).

Cifur je oseba, TUJEGA }(ali nasega) porekla, ki v sloveniji zivi ze svojih prevec cajta, dela probleme, molze naso drzavo (d si lohk v maticni dezelci postavi bajto in vsem razlaga kok ma dol hudo bajto), zanalsc govori v svojem jeziku povsod (po celi drzavi, njenih ustanovah, javnih mestih itd. itd. itd.) in se potem pizdi ker gospodicna v trgovini ne ve kaj pomeni "daj mi en ljep", zanicuje "glupe slovencke", isce problem kjer se le da in potem joka, da ga v sloveniji zanicujejo zrt narodnosti...

Glede na to, d ne pocnes nc od tega, d lepo vzorno govoris slovensko, iz tvojih ust nisem se ene slabe slisu o slovenckih, pa d pridno pozdravlas ko se te kje sreca, po moji definiciji (upam d je to tut definicija velike vecine tu in se kje) ti nisi cifur ampak si cist u redu pobck :D :)=(:

End offtopic.

Kar se ciganov tice - Sm iz Grosuplja in mam(o) problemov s cigani vec kot dovolj). Jokajo kok so bogi, d nc nimajo, prispevek na Pop tv (pred leti) sicer res kaze zanemarjene bajte in barake, umazane otroke itd itd itd, (kar je obcina poskusala resiti s tem da jim je na zelo lepi lokaciji (sicer vn iz samega naselja) postavila 5 his, ki so jih oni gladko prodali), v nasleju pa parkirane hude zverince od pleha (od novega MB S classe, ki ga takrat sploh se ni bilo mozno kupti pri nas do BMW-jev in nekega audija)... Vozijo se z neregistriranimi avtomobili, unicijo pol lokala in stihnejo lastnika, ker jim dve uri po zaprtju lokala ni hotel dati pijace, udlezeni so pri polovici ali celo vec pretepih... In policija? Gladko mizi na vse mozne oci, ker jim enostavno nic ne morejo, ker so "narodna manjsina" in imajo kot taki neke cudne pravice, plus se to, da organizacija njihova, ko je treba nekoga pretepst je fenomenalna in se mimogrede lahko spravijo na polcajcka, ko ni vec v civilu in mirno sedi doma ter gleda TV...

Kar se mene tice - KONCNO ZE REST TA PROBLEM IN JIH ZACET MNOZICNO CIVILIZIRAT!!! Sj mozno d so eni pridni (tej ne rabjo nobenga druzga statusa vec), ampak to je edina plat kar jih mam in zato tok naspicen!!

p.s.: Zdj morm najmn preserna za literarno delo dobit, tok sm se razpisu... :D
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Po avg 23, 2004 3:07 pm

Jasno sem imel probleme z njimi. Od OŠ naprej.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Po avg 23, 2004 3:35 pm

domzalcan21 je napisal/-a:
tadejd je napisal/-a:Cigani kot cigani...kradejo,lažejo,probleme delajo...samo so pa še zmerem bolši kot pa čafurji...

Da tebe ni čefur delu?

Ne me ni..Pa kaj se razburjas?Ce pa je res samo probleme delajo po ljubljani...15let stari pokavci samo kr jih je 10so glasni...če pa je sam pa nos do tal...Sory res je...

Pa nimam nic proti njim samo...eh brezveze razlagat...najbol na falus mi grejo pa tisti ko se delajo cafurje(v resnici pa je čisti slovenc) ...sej tisti so ponavadi naj hujši...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po avg 23, 2004 3:45 pm

Se že vidi, da bo preveč kreganja na nacionalistični osnovi.
Vsi enaki vsi enakopravni - vsi ČRNE OVCE. Tema je bila ROMI in ne kaj drugega.
Z ROMI sem imel že probleme - oni tut z mano, zdej se pa oni mene in jst njih izogibamo.

Če ne bo konc kreganja na nacionalni osnovi - bom temo zaklenu.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Po avg 23, 2004 4:13 pm

misak čist prov si napisal! neki se boge delajo, pol pa BMW je pa Golfe IV spedenane pa se trajbajo okol, pol so pa še razfukani tipoti pa unoti nčregistrirani, uni pa samo porivajo pa otroke delajo....
Slika

Uporabniški avatar
yankuc
Nov uporabnik

Kraj: Šk. Loka

Napisal/-a yankuc Po avg 23, 2004 4:28 pm

mali ,obrijani, pocepani,opasni :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po avg 23, 2004 4:36 pm

Mišak jst sm še mal naprej od grosuplja in imam cigane 500m zračne linije od mene (Ambrus), za njih si že sigurno slišal, pa z njimi nimam nobenih problemov, mel sm jih pa z "vašimi" iz grosuplja, ker so prišli k nam nekaj težit, pa so hotl mat k je bla pr men na obisku oropat, zdej pa neki tožijo zarad hudih telesnih poškodb, samo en bodo nič dobili, ker policaji nimajo nobenih dokazov, kdo jih je polomu. Dokazi so se kr zgubili.
Policija ne more nič, ker se cigani med sabo vse zmenijo in če nekdo nekaj naredi, ga vsi ščitijo, ne tko kt je v navadi pr nas slovenceljnih, da prec na soseda pokažeš, če je kej narobe. Policija v Grosupljem ima pa z njimi velike probleme - kr ti probaj delat za 150k sit na mesec, pa bodi policaj in zateži ciganom, pol pa bodi v strahu, kdaj ti bodo družino pobil, al pa hišo zakurl. Za tok male pare jst nebi nobenmu zatežu, sploh pa en ciganu. Policajem naj dajo plačo vsaj 500k na mesec, pa bo manj podkupljivosti in tut več reda bo - dokler pa niso dost plačani, pa pomoje ne bodo poštimali nobene stvari v vezi s cigani.
Tut cigane se pa da poštimat nahitro z njihovim orožjem - prvo od njih kupiš ak47 potem ko ti ga prodajo pa z njim streljaš na njih, ko pa enkrat vejo, da imaš orožje doma, se te pa v velikem krogu izogibajo, ker če si vsaj tok nor kot oni, al pa še bolj(sem spadam tut sam), potem vejo da boš streljal in te rajš pustijo pri miru - samo to je pa ponavadi povsod ne samo pri ciganih.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Po avg 23, 2004 7:24 pm

Mene so poskušal jebat, ampak so vedeli koliko je ura. Mater jim.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury Po avg 23, 2004 7:36 pm

Men so cigani še bl antipatični kot čefurji. :evil:
Kdor drugemu jamo koplje, tudi slepa kura zrno najde!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To avg 24, 2004 7:12 am

Heh, fantje, če začnemo o ciganih naumo končal do vikenda... V glavnem, podpiram posebno enoto policije, zamaskirano in dobro izurjeno, pa naj red naredi. Pobere, poruši in odpelje naj vse, kar ni v skladu z zakonom...

Ker če ne, bom začel delat še jst isto. Na sosedovi parceli si bajto brez dovoljenj postavim, prijavim se na socialno, zraven pa švercam orožje pa drogo, si s tem denarjem kupim golfa IV, registriram ga itak ne... Ne pa da jst b**** študiram, si iščem slabo plačano službo, dajem za registracijo, pa zbiram denar za dovoljenja, da si bom mogoče čez 10 let stanovanje upedenal...

Jebeš njihovo enakopravnost, oni so že bolj enakopravni kot mi!!!!
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To avg 24, 2004 7:27 am

yankuc je napisal/-a:mali ,obrijani, pocepani,opasni :lol:

to so pankerji! 8) :pij:
Slika

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety To avg 24, 2004 7:48 am

No od naše bajte pa do tabora je približno 10 min z avtom (Ambrus). Pizdarije so delali vsak dan (kraje, izsiljevanje, pretepi, grožnje), zdaj se je mal umirilo od zadnjega streljanja na Krki. En teden pred tem pa so mi očeta pretepli in vanj merili z pištolo. Tale zadnja afera z razlitjem nevarnih snovi v Globočcu je tud njihovo maslo, čeprav v Mladini kot vedno zagovarjajo rome, da se je le z njihovo pomočjo to odkrilo pravočasno, my ass z njihovo pomočjo. Prekleti cigani so to počeli že dostikrat in tudi dogovorjeni so bili za protiplačilo da oni izlivajo to v krko.... ker pa so ratali požrešni na denar in so hoteli več, tip pa ni bil pripravljen na večje plačilo, so obvestili policijo, kao da se njim lahko zahvalimo za pravočasno odkrito ekološko katastrofo....
Uglavnem blo bi jih treba odselit in me čisto nič ne briga kam, samo nekam na samo.... Pred leti so jih v Žužemberku šli v tabor istkat oz. so jih prignali ne ravno na nežen način na glavni trg in potem so jih izgnali iz kraja, tabor pa zažgali. Od takrat imajo mir pred njimi.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To avg 24, 2004 7:49 am

Mrcina je napisal/-a:Heh, fantje, če začnemo o ciganih naumo končal do vikenda... V glavnem, podpiram posebno enoto policije, zamaskirano in dobro izurjeno, pa naj red naredi. Pobere, poruši in odpelje naj vse, kar ni v skladu z zakonom...

No to sm tut jest že velikrat reku. Na parih policijskih postajah narest ekipe policajev, pol jih pa voozit okol. Npr: Mariborsko enoto peljat v Grosuplje, Grosupeljsko v NM,... Bi pa vsakmu ciganu samo enkrat kej reku. Pol bi že padal.

Cigan brez da dela dobi mesečmo 200 jurjev. Če je brezposeln, pa če smrkavci hodijo v šolo,... ampak dela pa nič.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov