Malo offtopic

ops: d nau slucajno kej prezgodi prslo do
Domzalcan sj ti nisi cifur (razlgam v njegovem imenu).
Cifur je oseba, TUJEGA }(ali nasega) porekla, ki v sloveniji zivi ze svojih prevec cajta, dela probleme, molze naso drzavo (d si lohk v maticni dezelci postavi bajto in vsem razlaga kok ma dol hudo bajto), zanalsc govori v svojem jeziku povsod (po celi drzavi, njenih ustanovah, javnih mestih itd. itd. itd.) in se potem pizdi ker gospodicna v trgovini ne ve kaj pomeni "daj mi en ljep", zanicuje "glupe slovencke", isce problem kjer se le da in potem joka, da ga v sloveniji zanicujejo zrt narodnosti...
Glede na to, d ne pocnes nc od tega, d lepo vzorno govoris slovensko, iz tvojih ust nisem se ene slabe slisu o slovenckih, pa d pridno pozdravlas ko se te kje sreca, po moji definiciji (upam d je to tut definicija velike vecine tu in se kje) ti nisi cifur ampak si cist u redu pobck
End offtopic.
Kar se ciganov tice - Sm iz Grosuplja in mam(o) problemov s cigani vec kot dovolj). Jokajo kok so bogi, d nc nimajo, prispevek na Pop tv (pred leti) sicer res kaze zanemarjene bajte in barake, umazane otroke itd itd itd, (kar je obcina poskusala resiti s tem da jim je na zelo lepi lokaciji (sicer vn iz samega naselja) postavila 5 his, ki so jih oni gladko prodali), v nasleju pa parkirane hude zverince od pleha (od novega MB S classe, ki ga takrat sploh se ni bilo mozno kupti pri nas do BMW-jev in nekega audija)... Vozijo se z neregistriranimi avtomobili, unicijo pol lokala in stihnejo lastnika, ker jim dve uri po zaprtju lokala ni hotel dati pijace, udlezeni so pri polovici ali celo vec pretepih... In policija? Gladko mizi na vse mozne oci, ker jim enostavno nic ne morejo, ker so "narodna manjsina" in imajo kot taki neke cudne pravice, plus se to, da organizacija njihova, ko je treba nekoga pretepst je fenomenalna in se mimogrede lahko spravijo na polcajcka, ko ni vec v civilu in mirno sedi doma ter gleda TV...
Kar se mene tice - KONCNO ZE REST TA PROBLEM IN JIH ZACET MNOZICNO CIVILIZIRAT!!! Sj mozno d so eni pridni (tej ne rabjo nobenga druzga statusa vec), ampak to je edina plat kar jih mam in zato tok naspicen!!
p.s.: Zdj morm najmn preserna za literarno delo dobit, tok sm se razpisu...