igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
MadPig
Nov uporabnik

Kraj: Ihan

Vlom v avtomobil, lovim storilca (nudim denarno nagrado!!!)

Napisal/-a MadPig Pe sep 03, 2004 9:07 pm

Tudi k Vam se obračam na pomoč! Včeraj zvečer mi je nepridiprav iz avta odtujil večjo količino denarja in mobilni telefon Nokia 6610i. Na srečo sem storilca zasačil med delom, vendar mi je nebodigatreba uspel pobegniti. Tako sem rešil vsaj radio, ki ga je že vlekel ven.
Storilec je visok okoli 180 cm, suhe postave, s kratkimi štrlečimi lasmi. Oblečen je bil v kaki majico in široke hlače. Po njegovi predrznosti bi rekel, da je narkoman.
Policiji sem že vse povedal, vendar jim storilec ni znan. Zato sem prosil prijatelja, ki obvlada računalnike, da mi napravi fotorobota storilca. Upam, da ga bo kdo prepoznal. Gre namreč za RES veliko vsoto denarja, tako da sem pripravljen podariti nagrado do 100.000 SIT (stotisoč) tistemu, ki mi pomaga identificirati nepridiprava s pomočjo fotorobota.
Hvala za pomoč že vnaprej!

Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe sep 03, 2004 9:24 pm

Ufff :? :?

Upam da ga dobiš ej!
The MAN

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe sep 03, 2004 9:26 pm

Mogoče ne bi blo slabo če bi povedal kje je to bilo. Lj, MB...

Drugač pa smola. Upam da ga najdeš
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Pe sep 03, 2004 9:26 pm

Sorry man, can't help U!
Lohk bi pa napisal, kje se je to zgodil, no.
Slika

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe sep 03, 2004 9:29 pm

Auuuuu pa zakaj si sploh denar v avtu pustil?

Drugače pa je malo več podatkov dobrodošlih.
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 03, 2004 9:31 pm

borut007 je napisal/-a:Jaz imam še lepšo sliko
Slika
Ti sploh dnara pa nokie še videl nisi, ne pa da bi ti kdo ukradel.
Prasec je začel svinjat po avtomobilizem.com forumu. Ga poznamo že na fordovem forumu in je res primerek za umobilnico. :roll:

P.S.Moderatorji, temo lahko zaklenete ali pa celo brišete.

A si ziher. K neb kkšnga kr tuko na hitr ucenu. Če fant nuca pomoč ok pomagam če pa nateguje bi mu blo pa treba nick vzet. :?

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 03, 2004 9:48 pm

borut007 je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:A si ziher. K neb kkšnga kr tuko na hitr ucenu. Če fant nuca pomoč ok pomagam če pa nateguje bi mu blo pa treba nick vzet. :?

Ziher!!!

Njegove objave hranim kot dokazno gradivo, saj ko mi bo res dokočno presedlo sprožim prijavi zaradi nadlegovanja. Pa tudi oseba, ki jo navaja kot storilca, ga ima že verjetno poln kufer.
Evo en primer objave (takšnih objav je bilo že blizu 500):

------------------------------------
SVINJA JE DOBRA DUŠA

Svinja je polna lepih lastnosti, zato ne velja pogrevati starih predsodkov o pujskih. Je vitkejša in galantna, vestna in poštena in zelo rada priskoči na pomoč. Lahko ji zaupate, kajti nikoli vas ne bo izdala ali osleparila. Naivna je, zaupljiva in nebogljena. Uboga neumnica!
Ljudje jo zlahka opetnajstijo, vendar pa vse mirno prenaša. Igra dobro, vendar ji ni do dobička. Ne vztraja trmasto pri svojem, temveč premisli, ali je njeno početje upravičeno in spodobno. Čeprav je inteligentna, ni pametna. Prezira hinavščino in kompromise in se oklepa svojih dobrih načel.
Lahkomiselna je, vendar pa rada preizkuša, ali so njene misli in dejanja dobri.
Svinja je dober in vesel družabnik in večkrat se prepušča strastem. Pametna je in bi rada dosti zvedela. Bere dosti, vendar kar povprek. Njena izobrazba je površna. V bistvu ljubi lepo življenje, dobro hrano, zabave z drugim spolom, petje…
Njen nastop je dobrodušen, toda za tem se skrivata moč in avtoriteta. Svoje cilje dosega z vneto močjo, ki se ji le stežka postavijo po robu. Kadar kaj sklene, je ni moč zaustaviti. Toda poprej dolgo in dobro premišljuje, kar vzbuja vtis neodločnosti. Natančno ve, kaj hoče, toda boji se zapletov. Njene dobrodušnosti in obotavljivosti ne smemo presojati kot slabost. Svinja je pač miroljubna.
Prijateljev nima dosti, vendar jim je vse življenje zvesta in bi zanje tudi vse žrtvovala. Do tistih, katere ljubi je velikodušna. Ženske iz tega znamenja rade obdarujejo svoje drage in so odlične gostiteljice.
Svinja ima živahen značaj, lahko pa bi tudi vzrojila, če nebi sovražila prepira in razpravljanja. Rajši popusti in se obnaša, kot da z vsem soglaša. Razpravlja pa le s tistim, ki se ji zdi tega vreden. Procesov ne mara, saj je preveč poštena in impulzivna, da bi se lahko spopadla z brezobzirnim nasprotnikom.
Svinja je skrbna in delavna, zato lahko opravlja vse poklice. Tankočutnica lahko tudi pesni. morda bo umetnica. Lahko pa zaide na kriva pota. Med njene manj prikupne lastnosti sodi tudi valjanje po blatu. In če postane nezmerna, se ga težko znebi.
Materialno bo nasploh kar dobro odrezala, saj vedno najde tisto, kar potrebuje za življenje. Ne da bi se napenjala, najde delo in pomagače. In tako lahko tudi obogati. Vendar pa mora paziti, kajti debelo svinjo kmalu pojedo….
Njeno naivnost ljudje izkoriščajo, tudi v ljubezni. Večkrat jo razočarajo, pa tudi strastno ljubijo. Svinja je dobra mati.
Najboljša partnerica zanjo je mačka. Z njo ne bo nobenih diskusij. Varovati se mora kače, ki bi jo kmalu zasužnjila.
Koza bi jo poskušala izkoriščati.
Prvo življenjsko razdobje bo razmeroma mirno. V drugem bo dosti ljubezenskih in zakonskih sporov. Toda svinja bo diskretna tudi v nesreči, nikoli ne bo pokazala, da ji je hudo, ne bo klicala na pomoč. Svoje težave bo premagovala sama. In ker njenega trpljenja nihče ne jemlje resno, ji ponos in diskretnost utegneta škodovati.
Svinja, rojena dolgo pred novim letom, bo imela v življenju več sreče kot vrstnice, ki so bližje temu prazniku. Slednje čakata izdaja in sramota-pujski končajo pač v klavnici.

POKLICI

Svinja utegne dosti doseči v industriji, kot zdravnik, znanstvenik ali arhitekt. Med umetniškimi poklici bomo našli pisatelja, filmskega režiserja, pesnika ali slikarja.
Njene lastnosti ji dajejo priložnosti kot komiku, klovnu ali pevcu.

ROJENI V TEM ZNAMENJU

Prvi Rothscild in prvi Ford potrjujeta, da svinji ni treba živeti v pomanjkanju. Isto velja za plemiča Loyolo. V politiki so trmasti pujski Henrik VII, Bismarck in Pompidou.
Iste lastnosti so izpričali nekateri drugi, med njimi pisateljica Thomas Mann.

Slika

Kaj pa na to poreče svinja :?:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe sep 03, 2004 9:56 pm

Ma kr na vseh forumih... Svašta, še na Peugeotovmu je zdj... :? Še en dan pustimo, potem pa faše klučavnco, če ne bo nekaj pametnega napisal...
Slika

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Pe sep 03, 2004 10:03 pm

jest se s tem nebi zajebavov kaj ce se ti enkrat res naredi :?
ce je joke pol folk res nima okusa za zajebancije :!:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe sep 03, 2004 10:09 pm

Potemtakem je tale ornk bolan.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Pe sep 03, 2004 10:18 pm

kaj se z ljudmi dogaja :roll:

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Pe sep 03, 2004 10:49 pm

Mah dejte norga prasca skenslat dol iz foruma :roll: smeti čist vsepovsod.

Aja še kdo drug spozna osebo na fotorobotu :P pa opis je tud kr pravi .

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe sep 03, 2004 10:52 pm

tud enemu mojemu kolegu je podoben... ampak je dohtar, pa ne rabi krast ;) ma dovolj keša za "preživetje", kot on temu reče

damn, mu bom povedal, da krade, bova mela malo smeha :D
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe sep 03, 2004 11:19 pm

Enim se pa da.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe sep 03, 2004 11:20 pm

prestavljam to v zabavni kotiček... aaaaaajd
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe sep 03, 2004 11:24 pm

Regy ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov