igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Richard Burns Rally

Napisal/-a ice Sr sep 08, 2004 10:56 am

Debata o tej simulaciji, ki je očitno že zavzela prestol...
http://www.richardburnsrally.com/
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr sep 08, 2004 10:57 am

še nisem sploh slišal... razloži, kaki screenshoti?
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr sep 08, 2004 11:07 am

sam je sele dol vlecem, kolega jo je pa ze probou, pa pravi da je velik bolj realisticna za voznjo kot Colin, posledicno je tudi tezja!! se pa po mnenju veliko ljudi Colin skrije...

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Sr sep 08, 2004 11:28 am

Še 10% pa bo špil dol :)
Be happy

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr sep 08, 2004 11:33 am

jaz ga pa ne najdem na dc++u :(

Slika

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Sr sep 08, 2004 11:39 am

Špil je zelo dober... sploh z volanom se ga da zelo lepo vozit...
Kr nabavite ga... se splača

Lp
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 1:02 pm

Težja kot drek(moj mnenje) od Colina...ena redkih iger, pri kateri dela probleme understeer, tako kot v resnici...se ga da pa lepo zanihat tud :twisted: Res super simulacija Rally-ja, ni arkadnih vložkov notr sploh...
Sam vozim sicer z volanom brez suvanja...mi je bolj všeč...sem mel najprej Microsoftovega brez suvanja, pa sem kupu suvalnega, pa sem ga po pol leta prodal in nazaj kupu nesuvalnega, ker mi je enostavno boljši :noro
Res super rally...Mater...včasih se tud vprašam kok sm star :oops: Igrce špilat :lol:
Eh...če diši po avtomobilih :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr sep 08, 2004 1:08 pm

jaja špil seka, popapa colina v vseh prvinah razen v grafiki, ker ko gledaš replay zgleda avto kot cegu,ker se niti gume ne obračajo :roll:

drgač pa je res težko furat,še posebi če daš damage na realistic,ti gre takoj avto u k.... :shock:

vreden špilanja,sam mal prog se mi zdi da je :roll:
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 08, 2004 1:13 pm

BTW: a ma kdo kak volan za prodat (za colina4! :twisted: )
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr sep 08, 2004 1:16 pm

Slide je napisal/-a:Težja kot drek(moj mnenje) od Colina...ena redkih iger, pri kateri dela probleme understeer, tako kot v resnici...se ga da pa lepo zanihat tud :twisted: Res super simulacija Rally-ja, ni arkadnih vložkov notr sploh...
Sam vozim sicer z volanom brez suvanja...mi je bolj všeč...sem mel najprej Microsoftovega brez suvanja, pa sem kupu suvalnega, pa sem ga po pol leta prodal in nazaj kupu nesuvalnega, ker mi je enostavno boljši :noro
Res super rally...Mater...včasih se tud vprašam kok sm star :oops: Igrce špilat :lol:
Eh...če diši po avtomobilih :wink:

LP

Jest sem tut mislu da sem čuden ker se pri mojih 23 letih še igram. No nej te potolažim. Pred kakim tednom, sem videl po TV eno oddajo o igrcah in je blo govora med drugim tut o tej tematiki. V glavnem povprečni igralec računalniških igric je star 27 oz. 29 let.( eno od tega je ampak si nisem točno zapomnil).

Tko da sam igrat.

Vsi ki ta špil že imate dejte povedat prosim kakšne so minimalne specifikacije računalnika. Namreč imam procesor 1 Ghz. A bo dost?

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Sr sep 08, 2004 1:18 pm

bo bo dost :twisted: , ti kr rožico pober z neta in špilej, ker grafika ni glih tolk zahtevna se mi zdi :roll:
Slika

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Sr sep 08, 2004 1:31 pm

Jest sem tut mislu da sem čuden ker se pri mojih 23 letih še igram. No nej te potolažim. Pred kakim tednom, sem videl po TV eno oddajo o igrcah in je blo govora med drugim tut o tej tematiki. V glavnem povprečni igralec računalniških igric je star 27 oz. 29 let.(

Ja, jaz sem se tudi čudil enkrat ko sem v nekem PCFormatu (rač. revija) gledal podatke o starosti igralcev rač. iger. Se ne spomnim točnega povprečja, ampak očitno ni nič tako nenavadnega če igrce špila človek pri 30+.

Sicer pa - če le imaš veselje in čas (pa dovolj zmogljiv računalnik), špilaj če ti paše in kar ti paše. Ko j*be leta.. :D

Namreč imam procesor 1 Ghz. A bo dost?

Čisto splošna pripomba/napotilo: primerjat moraš celotno osnovno konfiguracijo računalnika (tip procesorja in megaherci, količina RAM-a, grafična kartica). Če imaš zelo švoh grafično kartico, ti včasih pri zahtevnih novih špilih tudi procesor 2 GHz (in več) ne nuca dosti...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr sep 08, 2004 1:44 pm

Sonix: Ti dam čisto prav ampak grafična mi zafrkava in ne požene skoraj nikakršne igrce, tko da bo treba tko al tko novo kupt, diski mi tut neki crkujejo (namreč imam stare diske notri, trenutno 12GB), ram me niti ne skrbi, ker prodajajo že skor na kile. Mam pa matično, ki zdrži le 1Ghz procesor, da bi pa zdej dajal 20k SIT za matično, pa 20k SIT za procesor, pa 20k SIT za grafično, pa pol še ene 20k SIT za disk.... in vse to da bom eno prekleto igrco igral... HELL NO!!!!!

Že tko al tko gruntam da bi si kr nov abakus kupu sam kaj k ni $$$. Je vse šlo za digitalca :D .
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr sep 08, 2004 1:54 pm

Mislem to je zafukan k svina. A se bo sploh dalo to na tipke spilat jebela :? Vceraj posnel se tamavmu ko ima volan, ihiijoooj to pa je druga pesem. Sicer je skoz na poces ne da ne, samo ko se pa navadis pa zihr postane poezija in ga peljes tako kot ti demonstrira sam Burns. :bow :noro SLU KAT SWINE
SlikaSlika

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Sr sep 08, 2004 2:05 pm

Prej sem jo igral in je zakon. Precej realna, res je problem understeer. Vsaj jaz sem navajen pri igrah zavoro pohodit do konca, pri RB morš pa z občutkom zavirat, drugač zablokirajo kolesa.

Priporočam vsem, ki imate radi taprave simulacije.

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Napisal/-a svarci Sr sep 08, 2004 2:28 pm

Poglejte si tole (10 MB) >>> http://www.soton.ac.uk/~sjm403/r2.avi :shock: :bow
Zadnjič spremenil svarci, dne Sr sep 08, 2004 2:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
foto Modlic - odlični do zadnjega piksla!

Uporabniški avatar
arco
Nov uporabnik

Kraj: Renče

Napisal/-a arco Sr sep 08, 2004 2:29 pm

uf to mora bit pa zanimivo!!! kje se to da potegnt z neta dol????? LP Primož

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Sr sep 08, 2004 2:45 pm

svarci je napisal/-a:Poglejte si tole (10 MB) >>> http://www.soton.ac.uk/~sjm403/r2.avi :shock: :bow

a to si ti vozu al burns, ker če si ti :shock: ,pa še to a maš volan za vozit :roll:
Slika

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Napisal/-a svarci Sr sep 08, 2004 2:50 pm

killah bee je napisal/-a:
svarci je napisal/-a:Poglejte si tole (10 MB) >>> http://www.soton.ac.uk/~sjm403/r2.avi :shock: :bow

a to si ti vozu al burns, ker če si ti :shock: ,pa še to a maš volan za vozit :roll:

Ne ne, nisem jaz vozu, sem pozabu povedat, le najdu sem na netu. Drugače sem se pa jaz mučil s tipkovnico, pa sem vse skupaj opustil, ker če nimaš volana nima smisla... Drugače pa hud špil. :bow
foto Modlic - odlični do zadnjega piksla!

Uporabniški avatar
arco
Nov uporabnik

Kraj: Renče

Napisal/-a arco Sr sep 08, 2004 3:01 pm

arco je napisal/-a:uf to mora bit pa zanimivo!!! kje se to da potegnt z neta dol????? LP Primož
no??????? kaj vsi jo igrate pa nveste kje ste jo dobili??
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov