Upam da nov men kdaj kej taga uspel

Če je že blo pobrište.
Pugi je napisal/-a:Jo pa kva vam je klele, a se nikol niste kej tacga nardil? Mah nc ni to narobe, sej je kuj vn butnu. Prestavu je pac v nizjo namest v visjo. Sfukal se ni pa nic. Mal sklopka trpi, sam nc tragicnga.
maky je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Jo pa kva vam je klele, a se nikol niste kej tacga nardil? Mah nc ni to narobe, sej je kuj vn butnu. Prestavu je pac v nizjo namest v visjo. Sfukal se ni pa nic. Mal sklopka trpi, sam nc tragicnga.
men je to ratalo še v avtošoli. na obvoznici namesto iz 5 v 4 mi je ratalo za trenutek dati v 2. pač obrati so narasli pa sem hitro spet sklopko stisnil. aja bil sem prvič na obvoznici z 7 urami.![]()
HeP][MeN je napisal/-a:maky je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Jo pa kva vam je klele, a se nikol niste kej tacga nardil? Mah nc ni to narobe, sej je kuj vn butnu. Prestavu je pac v nizjo namest v visjo. Sfukal se ni pa nic. Mal sklopka trpi, sam nc tragicnga.
men je to ratalo še v avtošoli. na obvoznici namesto iz 5 v 4 mi je ratalo za trenutek dati v 2. pač obrati so narasli pa sem hitro spet sklopko stisnil. aja bil sem prvič na obvoznici z 7 urami.![]()
No, en moj kolega je pa v hrib peljal, pa je namesto v tretjo dal nazaj v prvo... ampak ker je tako dober voznik se mu sploh ni zdelo cudno da avto tako tuli, dokler ni eden izmed sopotnikov dejal: "Vinko, a ne bi dal raje v tretjo?"
In na to je vrli Vinko odvrnil: "A ni v tretji?"
ivan320d je napisal/-a:HeP][MeN je napisal/-a:maky je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Jo pa kva vam je klele, a se nikol niste kej tacga nardil? Mah nc ni to narobe, sej je kuj vn butnu. Prestavu je pac v nizjo namest v visjo. Sfukal se ni pa nic. Mal sklopka trpi, sam nc tragicnga.
No, en moj kolega je pa v hrib peljal, pa je namesto v tretjo dal nazaj v prvo... ampak ker je tako dober voznik se mu sploh ni zdelo cudno da avto tako tuli, dokler ni eden izmed sopotnikov dejal: "Vinko, a ne bi dal raje v tretjo?"
In na to je vrli Vinko odvrnil: "A ni v tretji?"
za tazga pa je res sam "avtomatik"!!!
menjekul je napisal/-a:6 prestava je jeba![]()
sem se že parkrat iz 5 vrnil v 4 namesto dal v 6. se zgodi. ni bilo hudega, ker ni bila visoka hitrost. ker pozabis, da menjalnik v gibanju ne bo dovolil, da se zašaltaš (recimo; da bi dal v uzvratno oz. rikverc). sam ou šit pa še nisem rekel :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov