Otroci a vam je mama pozabla plenicke zamenjat da se ne morate zaspat ob tako pozni uri? Tak da mamo teh 3-letnih otrok lepo prosim ce bi jim lahko mlekca pogrela in jih lepo postimala da gredo spanckat.HVALA!
Ja če je pa res on no. Mal bližje poglej... temnejša polt, škilast,... čisti Safy. Podobnost je več kot očitna. Edin sončne cvike si je pozabu nataknit na faco... Ampak to verjtno zato, ker nebi prenesli pospeškov....
ah to se pa jest pol nebi šel, sem mislu da sam grejo trije, ker bika pa nebi zdržu,je preveč utrujajoča pot pol,se nebi cel mesec pol mogu u avto vsest.
Ne tega se pa res nebi šel
Zadnjič spremenil killah bee, dne Sr dec 01, 2004 12:31 am, skupaj popravljeno 1 krat.
GasDoPleha je napisal/-a:Ja če je pa res on no. Mal bližje poglej... temnejša polt, škilast,... čisti Safy. Podobnost je več kot očitna. Edin sončne cvike si je pozabu nataknit na faco... Ampak to verjtno zato, ker nebi prenesli pospeškov....
Ja ne fantje sej po svoje pa ni nč čudnga da pol popi*zdi...........
......čeprou un na tisti sliki mu je res podobn..kva pa veš,mrbit ma pa brata dvojčka tm dol nek pa da zanga sploh ne ve če je bil revež res posvojen kot sm nek prebral
Ja ne no. To je on. Sliko mi je poslal zadnjič na mail.
Na sliki je on v Manđuriji na testiranju najnovejšega BMWja s pogonom na vse 4 noge.
Teste je opravil na več nivojih, z G-techom PRO je meril pospeške ter krivuljo navora ter učinkovitost zavor (le te so zanj zelo pomembne poleg pogona na vse 4 noge), ker živi v hribih (Vrtrno na Tržičem). Z najnovejšim ekonometrom povezanim na GPS pa je izmeril tudi trenutno ter povprečno porabo.
Za nakup tega BMWja se ni odločil iz enega razloga, namreč usnje na sedežih se ne ujema z barvo njegovega prenosnega ABAKUSA.
Za testiranje je porabil borih 34615 EUR, kar zanj ni omembe vredno.
Tega BMW-ja pa se nisem sploh zasledil,kljub temu da sem ljubitelj tega avtomobila!!!Mogoce je pa to res visek(vsaj glede SAFRANA mislim-pustite cloveka na miru)!!!Vsaj moje mnenje je to,nimam slabih izkusenj vsaj zaenkrat ne z nikomer na forumu!!!
P.S.:Slika pa je zanimiva,kdaj pa pride kaj na nase ceste ta BMW,baje jih bodo izdelovali samo v tej barvi!!!Kaksen pa je motor...Dovolj heca!!!
Lep vecer pa srecno pot zelim!!!Pa temo cimprej zaklenit!!!