igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

NETKAR

Napisal/-a fastfury Ne jan 02, 2005 5:30 pm

No, ker vidim, da že en lep čas obstaja samo LFS pa NFSU2 na tem forumu, sem se odloču, da predlagam še eno ful dobro zadevco (ki jo mnogi že poznajo) Netkar. Podobno kot LFS, pač na njihovem sajtu si downloadate zastonj igro (deluje samo z volanom) in morm rečt da je meni osebno najboljša simulacija, še posebej z F3000. No če se zbere dovolj interesentov bi lahko tud to mal zaigrali preko neta. je pa ful različnih prog pa avtov za zbirat.
Čakam :-P

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Re: NETKAR

Napisal/-a accent lover Ne jan 02, 2005 6:28 pm

fastfury je napisal/-a:No, ker vidim, da že en lep čas obstaja samo LFS pa NFSU2 na tem forumu, sem se odloču, da predlagam še eno ful dobro zadevco (ki jo mnogi že poznajo) Netkar. Podobno kot LFS, pač na njihovem sajtu si downloadate zastonj igro (deluje samo z volanom) in morm rečt da je meni osebno najboljša simulacija, še posebej z F3000. No če se zbere dovolj interesentov bi lahko tud to mal zaigrali preko neta. je pa ful različnih prog pa avtov za zbirat.
Čakam :-P

lahko da link

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Ne jan 02, 2005 6:35 pm

Link: http://www.nkzone.com/downloads.asp?id=152
Spodaj pa klikneš download 8)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne jan 02, 2005 7:15 pm

Če bi podpiralo tipkovnico bi probal, tko pa nimam kej downlaodat, volana nimam, joystick mam pa en ful star pa čist zanič tko da...
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne jan 02, 2005 7:55 pm

Sem probal, tole ja pa res čisto "KER NEKI",, :roll: :roll:
Recimo proti prihajajočem GTR-ju.....smešno. Da ne govorimo o grafiki. :roll:

Sita[R]acing
Nov uporabnik

Kraj: breg pri litiji

Napisal/-a Sita[R]acing Ne jan 02, 2005 8:09 pm

js sm pa lihkar probu po grobniku vozt 8) :twisted: ene pol leta nazaj sm na njihovi strani najdu ene avte pa nism dau dol, zdej jih pa ne nadm. a ma kdo kej? najbl veseu bi biu pa fičkota k mnde se ga je dal zrihtat :-P :twisted:

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Ne jan 02, 2005 8:13 pm

ni nobene variante da bi z tipkovnico igral?

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po jan 03, 2005 10:51 am

TomyBoy2 je napisal/-a:Sem probal, tole ja pa res čisto "KER NEKI",, :roll: :roll:
Recimo proti prihajajočem GTR-ju.....smešno. Da ne govorimo o grafiki. :roll:

Kr neki? Ena izmed 5 najboljših simulacij ta hip (poleg GTR, LFS, GPL in NASCARJA). In edina, v kateri sla kahko s ferrarijem 360 podiš po grobniku ali nordschleife ...
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po jan 03, 2005 6:27 pm

jakaracman je napisal/-a:Kr neki? Ena izmed 5 najboljših simulacij ta hip (poleg GTR, LFS, GPL in NASCARJA). In edina, v kateri sla kahko s ferrarijem 360 podiš po grobniku ali nordschleife ...

GPL misliš na Grand Prix Legends ? Nascar ?? Staro koliko ? To je bilo, ja. :):
Da ne bo prišlo do prepirov, ti dam vse prev.
Samo še to, si probal GT4 na Logitech Driving Force Pro volano ? Če še nisi probal zadeve, bi kot profi voznik, takoj videl o čem govorim in zakaj sem se tako odzval na NEKTAR.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po jan 03, 2005 7:04 pm

Ni važno kolk je staro, važno da je dobro. Ferrari 355 je še vedno boljš od novega recimo, hmmm, (da ne bo spet kakega sikanja) CTR ...
GT4 mi enostavno ni prava simulacija, saj obnašanje avtov ni realno (preveč gripa, napačni odzivi na prenašanje teže ...). Od vseh simulacij trenutno se mi zdi da je najreačlnejši GTR, je pa res, da v njem (demo) ni nobenega takega avta, ki sem ga že vozil, pa težko 100% sodim. Peljal sem sicer že kup dirkalnih avtov, ampak GTja pa še ne ...
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po jan 03, 2005 7:12 pm

prave simulacije ki bo kot realna vožnja z avtom, še na teh računalnikih kot jih imamo mi nekaj časa ne bo...
ker razvoje take simulacije ki je 100% realna je zelo draga...privoščijo so jih res lahko le neke firme ki imajo konkretno strojno opremo...

saj logično...zakaj pa potem na PCjih ne igramo simulatorja F-22 ki ga ima samo ameriška letalska vojska? :roll:

1. zato ker nimamo in še nekaj lepega časa ali pa sploh nikoli nebomo imeli takih računalnikov
2. predrago bi nas to vse stalo...

tudi LFS ni popolna simulacija je pa zelo dober približek...

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po jan 03, 2005 7:45 pm

OffTopic
Res ultra simulacijo nam obljublja Yamauchi, oče GT serije. šele na PS3-ju in GT5, kjer bo imel proste roke, kar se tičeh hardware-ske moči in seveda finančne, ki pa je pri Playstation-u in seriji GT, najmanši problem.
"So far in the GT series we haven't had cars crash or overturn. We believed expressing this properly to be more difficult than actually making [the cars] race. In addition to properly replicating the underside of the car, when a collision occurs we'd have to have proper shape changes based on proper physical calculations. In Gran Turismo 5, we'd like to definitely add this element. We believe it will be a big theme."

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Po jan 03, 2005 7:56 pm

no ko smo pri realnosti trkov...

še nisem vido igre ki bi se avto dobesedno zložo skup ko pokneš v zid z 150km/h ampak se lepo odbije kot pinkponk žogica, tako pri nfs, tudi lfs in pri vseh ostalih...

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Po jan 03, 2005 8:04 pm

FireSTORM je napisal/-a:no ko smo pri realnosti trkov...

še nisem vido igre ki bi se avto dobesedno zložo skup ko pokneš v zid z 150km/h ampak se lepo odbije kot pinkponk žogica, tako pri nfs, tudi lfs in pri vseh ostalih...

Viper Racing? :P 8)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Po jan 03, 2005 8:11 pm

@Drey: ni to že malo staro? :twisted:

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po jan 03, 2005 8:13 pm

No saj to hočejo narediti v GT5, ker to zahteva ogromno grafične in procesorske moči, bo to izvedljivo šele v Next Generation igrah. Po njegovih besedah, naj bi trk v zid bil usoden, demoliran avto bo tam tudi obstal- GAME OVER, po možnosti explodiral. :)
Samo tu je še en problem, sami avtomobilski koncerni, ki so posodili imena svojih avtomobilov, sigurno neradi gledajo, da se izživljamo z demoliranjem njihovih avtomobilov.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Po jan 03, 2005 10:53 pm

Mater samo prenos tega sranja je pa zelo hud..celih 8,77Kb/s in to z ADSL povezavo..
Glih zdele dol vlecem,samo ne vem ce se mi bo dal 1 uro 15 min. cakat,ce je tko zanic kot pravte :roll: :evil: :?

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Pe jan 07, 2005 7:22 pm

No pa nej mi nekdo napiše kje bi lahko GTR dobil, da vidim, če je res tolk boljši. Sej možnosti dopuščam, ker pač nekaterih nisem še probal. Ampak, btw proti enem NFSU2 in podobno mislim, da je Netkar kr v redu. PA še zastonj je (brez emule :D )

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 So jan 08, 2005 3:16 pm

Carmageddon! :twisted:

sploh pa eni igramo igrce iz zabave, in ne zato ker hočemo dobit ful realn feeling vožnje... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar So jan 08, 2005 4:13 pm

K0zM0 je napisal/-a:

Carmageddon! :twisted:

sploh pa eni igramo igrce iz zabave, in ne zato ker hočemo dobit ful realn feeling vožnje... :roll:

ja je res. sm men je tud zabava da včasih s polnim šusom zabiješ avto v zid.
flat out je kr dobr glede tega, sm mogu bi se do konca sesipat.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov