igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

nitro1
Uporabnik

DVD Problem :-(

Napisal/-a nitro1 Po apr 11, 2005 11:24 pm

Sicer ne vem v katero temo bi to spadal,bom kr tuki vprašal,drugače pa naj moderatorji premaknejo.
V nedeljo sm hotu en DVD pogledat ,pa mi ga kr nekej j**e ..sploh mi ga noče zaznat.In sicer ko ga dam notr,ga kao bere(lučka počas utripa)in to cca3 min.,aja pa noben program mi takrat ne dela oz. se ne odziva,če ga pa hočem vn vzet mi pa sploh ne j**e,pol ga pa sam čez encajt vn prnese.Nato sm probov še z navadnim CD-jem-tega pa normalno prebere in vse normalno dela.Nato sem s5 probov z DVDjem (z drugim) in spet ista pesem Kaj bi to lahko bilo,a mi je DVD shodu al kaj :( :( :?:

TiLeNkO
Novinec

Kraj: zASAvJe - Lj.

Napisal/-a TiLeNkO Po apr 11, 2005 11:28 pm

ja pomojem ti je šou u 3pm ker men je to isto delal z navadnim cd romom
Slika

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter To apr 12, 2005 10:22 am

ce mas navadni DVD-ROM je mozno, da ti ne podpira DVD-je vrste +/- ampak samo -. mozno je tudi,da mas dvoslojni DVD, katerega navadni tudi ne znajo brat...

poglej malo kateri DVD si dal not + ali - in, ce si oba dal + probaj se enega - al pa obratno!!!

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo To apr 12, 2005 10:24 am

Veš kaj je pr men, k mam že mal starejši DVD in mi bere sam original DVDje pa use druge cdje, unih spečenih pa ne prebere pa da se jebeš :x Tko da je to najbrž tvoj problem ;)

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff To apr 12, 2005 10:29 am

Jaz imam sonya pa se mi včasih pojavi enak problem. Fora pa je v tem, da ga ne zagrabi od začetka. Lučka vtripa, da ga kao vrti, ampak ne najde začetka DVD-ja. (stari driverji oz. star dvd pogon) ;)

Leča ni na pravi poziciji. Primi vratca ko se odprejo in jih na silo eni tri-krat potegni ven in notri, potem bo delal nekaj časa. Vsaj pri meni dela :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To apr 12, 2005 11:32 am

Comp sm kupu pred cca, enim letom in pol podatki compa so pa naslednji..
-Tron Econo Multi XP2600
512 Mb
80 Gb 7200
DVD -RW LG gma-4040b
itd...
Uglavnem do sedaj sem samo enkrat gledal en original DVD ,drugače sm pa vedno gledal spečene DVDje pa ni blo nobenih težav.Zaje*bavat je pa začel zdaj(to nedeljo)ko sem si neki hotu ogledat,tko da mi sploh ne požene nobenega DVDja-ne original in ne spečenga :(
Samo zanimivo je pa da navadne CDje mi pa normalno bere ;)
Hmmm :?:

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff To apr 12, 2005 11:37 am

To pa je smešno :roll:

Odstrani vse medije iz pogona dvd in ponovno zaženi comp. Potem pa vstavi dvd in ponovno poskušaj. Mora iti. Drugače pa se razpi**i in naredi tako kot sem ti napisal v prejšnjem postu. :lol:

Ima da dela, nega boga, da nebi :P
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To apr 12, 2005 11:38 am

Mislim, da imaš še garancijo, pokliči in zateži ;)
Slika

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ To apr 12, 2005 12:55 pm

Odpri računalnik, vzemi ven dvd rom pogon, ga razdri in z 100% alkoholom in palčko za ušesa dobro očisti lečo (čeprav zgleda da je čista). Nato vse nazaj sestavi in 100% bo delal!
Govorim iz lastnih izkušenj :) Do tega pride zaradi nepravilnega hlajenja računalnika, tako da se prah nabira tam, kjer se ne bi smel! :roll:
http://mr.si/

Uporabniški avatar
wezle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wezle To apr 12, 2005 6:28 pm

ej a si pogledu ce mas ta pravo regijo nastimano... k dvdji-origninalni so narejeni v razlicnih regijah(1,2,3...) pejt na control panel pa tm system, device manager, poisc dvd, pa dej lastnosti, tm pa nastimi regijo
ce je iz us mas regijo 1
pr ns je regija 2
za drugje pa ne vem...

LP

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ To apr 12, 2005 6:31 pm

Če bi bla regija narobe bi se drugače obnašal! Sej pravim, da poznam ta primer in sem povedal kaj moraš narediti. To 100% pomaga.
http://mr.si/

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To apr 12, 2005 6:46 pm

puter je napisal/-a:ce mas navadni DVD-ROM je mozno, da ti ne podpira DVD-je vrste +/- ampak samo -. mozno je tudi,da mas dvoslojni DVD, katerega navadni tudi ne znajo brat...

poglej malo kateri DVD si dal not + ali - in, ce si oba dal + probaj se enega - al pa obratno!!!

pomoje je kr tole...ti maš pa kukr sm razbral -
SlikaSlika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To apr 12, 2005 9:52 pm

Ej folk mojmu kompu se je dons totalno sfukal,...do včeri mi ni delal pa sm z njim počel vse živo,dons pa vzamem za foro en DVD ga dam notr,poženem in lej ga zlomka s5 vse normaln dela kot da nč neb bi blo..Wtf?? :shock:
Men nč več jasn kva ga je zdele pičl.
Uglavnem važn da spet dela kot je treba če bo pa s5 začel jebat se pa sploh ne bom z DVDji več obremenjeval sam kšnmu strokovnaku bom pelou pa nej un pol naštima tko kot je prav ,ker jest sm bl levak za te zadeve ;)
Aja,pa hvala lepa vsem za pomoč 8) :!:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 44 gostov