igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Problem NFSU2 - help!

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 8:34 am

Upam, da me ne boste takoj BAN-al, ker posta nisem objavil v temi, ki se nanaša na ta špil, samo delno gre za problem, ki mogoče sploh ni vezan na špil...

Čez praznike sem si od soseda sposodil računalo, ker moj ni dovolj zmogljiv, da bi na njem delal ta špil. Mogoče ne bo odveč podatek, da je njemu že uspelo končati špil (100%), samo body kit-ov ni odprl, samo za to smo že poguntal kje je (bil) problem.

Sam sem pri njemu že imel odprto karjero, pa se mi je na koncu 3. stage-a ustavilo, zato sem se odločil, da sedaj, ko imam mašino doma, začnem karjero na novo. Seveda sem se držal nasveta, da se splača vozit "outrun-e", ker si s tem pridobivaš nove (unique) stvari, kar sem pri prejšnjem igranju uspešno zanemarjal. Tudi na telefonske klice sem se redneje odzival in iskal skrite proge.

Problem pa je sledeč:
Čeprav imam v 3. stage-u že odpeljane vse proge (tudi SUV), rating points-e pa tudi že skoraj vse možne (kar jih dopušča stage, niso pa vse, ker mi precej pomeni tudi izgled vozila), prav tako so mi dirkanja po mestu prinesla kar precej "unique" parts-ov (ECU, Turbo, spojler, feltne, tatu, havba,...), se mi je, povsem enko kot v prejšnji karjeri, ustavilo pri koncu. Nikakor mi ne uspe prilesti v 4. stage. Precej nerazumljivo se mi zdi, da bi bilo potrebno odpeljati tudi vse skrite proge (jaz le ene ne najdem), ker pri prejšnjih prehodih le-to ni bilo potrebno. Sosed, ki mi je posodil mašino, je karjero obrnil, pa čeprav ni našel praktično nobene skrite tekme.

Mogoče ne bo odveč podatek, da je bilo (po njegovem končanju karjere) na računalniku narejenih par novih inštalacij (Nero je hecal, zato je bil na novo naložen). Ne zdi se mi logično, da bi to vplivalo na potek igre, ki drugače delu brez problema.

Če ima kdo kakšen nasvet se bom zelo priporočal za pomoč.
Slika

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Pe apr 29, 2005 8:42 am

jaz tut nism mogo prit v 4.stage... a maš avto na 10 zvzdic porihtan?? ker jas sem pol dobu ono zvezdico za odvozit, pa mi je pol odprlo 4. stage

LP

Uporabniški avatar
Mc Čun
Nov uporabnik

Kraj: Kidricevo

Napisal/-a Mc Čun Pe apr 29, 2005 8:47 am

Pomembno je style points avta (kak ma stylanega) in niso vse skrite dirke pomembne
jaz vem da me je tudi to malo jebalo vendar sem pol en drag odpelal in evo sem bil v 4.
levelu. :D
Štajerska zvestoba, VIOLA do groba!!!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 8:48 am

Kukec je napisal/-a:jaz tut nism mogo prit v 4.stage... a maš avto na 10 zvzdic porihtan?? ker jas sem pol dobu ono zvezdico za odvozit, pa mi je pol odprlo 4. stage

LP

10 ZVEZDIC?! Če se ne motim je to toliko, kot imam prstov na obeh rokah... Kako pa naj jih dobim? Sej mam že ful spedenane avtomobile, pa jih mam 5-6, če se ne motim...
Zadnjič spremenil HORSE, dne Pe apr 29, 2005 8:50 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 8:50 am

Mc Čun je napisal/-a:... pol en drag odpelal in evo sem bil v 4.
levelu.

Mislš Outrun? Drag-a nimam nobenga več...
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe apr 29, 2005 12:13 pm

dj na avto vse kar je možn, takga da ti da največ zvezdic... tud če je grdo :) pa bo šllo... saj pr men je šlo tko... :P
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 12:20 pm

Sem že pomislil na to, samo avtomobilu manjkajo le še spinerji, spodnji trije layer-ji vinyl-a in karbon hauba, pol je pa to to... Upam, da sem sedaj s styling-om res na meji in da je tole vzrok. Mi je pa povsem vseeno, če bo avto grd, samo da pridem v nasednji stage...
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Pe apr 29, 2005 12:24 pm

HORSE je napisal/-a:Sem že pomislil na to, samo avtomobilu manjkajo le še spinerji, spodnji trije layer-ji vinyl-a in karbon hauba, pol je pa to to... Upam, da sem sedaj s styling-om res na meji in da je tole vzrok. Mi je pa povsem vseeno, če bo avto grd, samo da pridem v nasednji stage...

ma si pogledal ostale spoilerje naprej če si pridobil kake ki dajo več ratinga?
pejdi še to pogledad.
Slika

Uporabniški avatar
RoBBiE`
Novinec

Napisal/-a RoBBiE` Pe apr 29, 2005 12:27 pm

pri meni je blo isto,pa sem nasel se eno skrito tekmo,pol mi se mi je pa se en krogec odpru in s tem napredovanje v naslednji stage,potem sm tm vozu,zdj mam avto z 10imi zvezdicami,manjka mi samo se wide body kit!10 zvezdic sem pa dobu ko sem odprl carbon,da imam carbonski kit;)toyota celica zakon!! 8)

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 12:32 pm

M3 je napisal/-a:
HORSE je napisal/-a:Sem že pomislil na to, samo avtomobilu manjkajo le še spinerji, spodnji trije layer-ji vinyl-a in karbon hauba, pol je pa to to... Upam, da sem sedaj s styling-om res na meji in da je tole vzrok. Mi je pa povsem vseeno, če bo avto grd, samo da pridem v nasednji stage...

ma si pogledal ostale spoilerje naprej če si pridobil kake ki dajo več ratinga?
pejdi še to pogledad.

Edino sprednji odbijač je predzadnja rating skupina (ker je edini ta TT-ja z masko), vse ostali je max... Bom tudi zamenjal...
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 12:33 pm

RoBBiE` je napisal/-a:pri meni je blo isto,pa sem nasel se eno skrito tekmo,pol mi se mi je pa se en krogec odpru in s tem napredovanje v naslednji stage,potem sm tm vozu,zdj mam avto z 10imi zvezdicami,manjka mi samo se wide body kit!10 zvezdic sem pa dobu ko sem odprl carbon,da imam carbonski kit;)toyota celica zakon!! 8)

Nikjer ne najdem več nobene, vse sem že oddelal. Le za eno se spomenm, da me je še klical, samo je tam nisem našel... Ostale, ki so mi bile posredovane prek telefona in vse tiste, ki sem jih sam našel, pa so odpeljane...
Slika

Uporabniški avatar
Mc Čun
Nov uporabnik

Kraj: Kidricevo

Napisal/-a Mc Čun Pe apr 29, 2005 12:54 pm

Mogoče še nisi kakšne trgovine našel in nimaš vseh delov odprtih. Pa trunk maš zrihtan (feršterkerija) :)

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=140

Evo ti mapo.
Štajerska zvestoba, VIOLA do groba!!!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 1:08 pm

Mc Čun je napisal/-a:Mogoče še nisi kakšne trgovine našel in nimaš vseh delov odprtih. Pa trunk maš zrihtan (feršterkerija) :)

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=140

Evo ti mapo.

Tgovine so vse, mapo imam tudi sprintano (z imeni okolišev, da se lažje znajdem ob napotkih na skrite tekme). Če prebereš moj podpis boš verjetno opazil, da je bil prtljažnik prva stvar, ki sem jo dodelal... :D
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 1:16 pm

Aja, še to: A lahko kje pogledam, kolk * rabm? Mogoče SMS-i?
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Pe apr 29, 2005 1:27 pm

rabiš kot so ti že rekli 10 zvedic.
To pa nardiš tako da kar je možno na avtu spremeniš v karbon-sicer ne zgleda lepo sam le tako se da. pa vse layerje vinylov dej gor. Daj si še scissor dors pa hidravlics do fula. Zihr bo 10 zvezdic :twisted:

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Pe apr 29, 2005 1:41 pm

perko84 je napisal/-a:rabiš kot so ti že rekli 10 zvedic.
To pa nardiš tako da kar je možno na avtu spremeniš v karbon-sicer ne zgleda lepo sam le tako se da. pa vse layerje vinylov dej gor. Daj si še scissor dors pa hidravlics do fula. Zihr bo 10 zvezdic :twisted:

Pa sej v 3. stage-u pomoje sploh še ne morš met 10 zvezdic, ker še ful enih stvari nimaš na izbiro. Avta ne morš v karbon oblečt (razen prednje haube, spojlerja, špeglov in zračnika na strehi), ne morš drugih vrat gor dat, nimaš tavelkih prostorov za musko,... 10 jih 100% ne morem nabrat...
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So apr 30, 2005 11:19 am

10 jih lah nabereš šele nekje na sredin 4.ga stagea. dj pejt tm k maš u meniju career pa maš pol ene posamične dirke. maš tm notr tut use skrite dirke za ta stage se mi zdi. men je isto delal. pol sm pa to naredu, je pa blo. če pa ne bo, se pa mal po mestu voz, al pa če maš dost dnarja si še en avto spedenj, pa bi 100% moglo bit. aja, drgač toyota celica z apocalypse bodykitom r00x.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So apr 30, 2005 11:53 am

@HORSE: main menu---> carrer---->resume carrer---->world map

in tam notri pejdi na stage 3 ali pa od začetka in pejdi vozit vse nedokončane dirke.
morda pa bo tako kej.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So apr 30, 2005 11:57 am

pa tm poglej kaj sponzor zahteva od tebe. To naret pa boš v 4. stageu..
(sem špil obrnu 4× :D)

lp
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 48 gostov