Kukec je napisal/-a:jaz tut nism mogo prit v 4.stage... a maš avto na 10 zvzdic porihtan?? ker jas sem pol dobu ono zvezdico za odvozit, pa mi je pol odprlo 4. stage
LP
HORSE je napisal/-a:Sem že pomislil na to, samo avtomobilu manjkajo le še spinerji, spodnji trije layer-ji vinyl-a in karbon hauba, pol je pa to to... Upam, da sem sedaj s styling-om res na meji in da je tole vzrok. Mi je pa povsem vseeno, če bo avto grd, samo da pridem v nasednji stage...
M3 je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Sem že pomislil na to, samo avtomobilu manjkajo le še spinerji, spodnji trije layer-ji vinyl-a in karbon hauba, pol je pa to to... Upam, da sem sedaj s styling-om res na meji in da je tole vzrok. Mi je pa povsem vseeno, če bo avto grd, samo da pridem v nasednji stage...
ma si pogledal ostale spoilerje naprej če si pridobil kake ki dajo več ratinga?
pejdi še to pogledad.
RoBBiE` je napisal/-a:pri meni je blo isto,pa sem nasel se eno skrito tekmo,pol mi se mi je pa se en krogec odpru in s tem napredovanje v naslednji stage,potem sm tm vozu,zdj mam avto z 10imi zvezdicami,manjka mi samo se wide body kit!10 zvezdic sem pa dobu ko sem odprl carbon,da imam carbonski kit;)toyota celica zakon!!
Mc Čun je napisal/-a:Mogoče še nisi kakšne trgovine našel in nimaš vseh delov odprtih. Pa trunk maš zrihtan (feršterkerija)
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=140
Evo ti mapo.
perko84 je napisal/-a:rabiš kot so ti že rekli 10 zvedic.
To pa nardiš tako da kar je možno na avtu spremeniš v karbon-sicer ne zgleda lepo sam le tako se da. pa vse layerje vinylov dej gor. Daj si še scissor dors pa hidravlics do fula. Zihr bo 10 zvezdic
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 48 gostov