Seveda ni spet neko dirkanje ampak je kao streljačina po resničnih dogodkih,s malo fantastike.
Pa kje se ga da dobit ker na muli so samo filmi od tega"zloglasnega zapora"

RegY je napisal/-a:po PMih ni delovalo, sem ti ga poslal, pa nisi odreagiral.
če želiš, pa lahko to kar si zgoraj napisal, vzamem kot grožnjo in odreagiram, kot je že en moderator na tem forumu - nesem na policijo in te tožim...
če želiš, sporoči, pa se bova pogovarjala o miljonskih vsotah za zastrahovanje na sodišču. in verjemi, da mi jih boš plačal, če bova šla v to.
predlagam da se mi javno (tukaj) opravičiš in pozabiva na vse skupaj, ko se pa srečava, pa me pelješ na pijačo, ker vidim, da veš, da sem imel prav.
če se ne strinjaš s pravili foruma si pa dobrodošel, da odideš.
LP
p.s.: vse skupaj sem že shranil na svoj računalnik, tako da je brezveze, da brišeš tvoje poste, ker jih že imam copy/paste-ane.
p.p.s.: upam, da ne postaneš drugi hugo, ki je že pri meni poskušal to metodo, pa mu ni uspela.
pirpiksna: pridi v pikeja na kafe, pa se boma vse zmenla

SlaYeR je napisal/-a:RegY je napisal/-a:po PMih ni delovalo, sem ti ga poslal, pa nisi odreagiral.
če želiš, pa lahko to kar si zgoraj napisal, vzamem kot grožnjo in odreagiram, kot je že en moderator na tem forumu - nesem na policijo in te tožim...
če želiš, sporoči, pa se bova pogovarjala o miljonskih vsotah za zastrahovanje na sodišču. in verjemi, da mi jih boš plačal, če bova šla v to.
predlagam da se mi javno (tukaj) opravičiš in pozabiva na vse skupaj, ko se pa srečava, pa me pelješ na pijačo, ker vidim, da veš, da sem imel prav.
če se ne strinjaš s pravili foruma si pa dobrodošel, da odideš.
LP
p.s.: vse skupaj sem že shranil na svoj računalnik, tako da je brezveze, da brišeš tvoje poste, ker jih že imam copy/paste-ane.
p.p.s.: upam, da ne postaneš drugi hugo, ki je že pri meni poskušal to metodo, pa mu ni uspela.
pirpiksna: pridi v pikeja na kafe, pa se boma vse zmenla
Najbujše da se tožite ja. Pa sodnici rečt da se je na forumu avtomobilizem.com to zgodilo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov